Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.
-
Σε RN3 KENZO όλα άψογα όπως πάντα + split screen
-
Παράθεση από Stamatis13: “Καλημέρα και συγνώμη για την ενόχληση, ξέρουμε για το αν θα βγει Android nougat για Kenzo συσκευές; ” Μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε το nougat στο kenzo. Έχω δοκιμάσει αρκετές custom. Έχουν άπειρα bugs. Σαν το miui τίποτα!
-
Θα δεις σημαντική βελτίωση Μην ξεχάσεις fr
-
Η διάρκεια της μπαταρίας είναι εξαιρετική Όταν όμως είναι ανοικτά τα δεδομένα μπορεί να πέσει και 10% την ώρα, ενώ με το wifi δεν καταλαβαίνει τίποτα
-
Ναι με fr Την απλή XTRV Αυτό το κάνει από τότε που αλλάξαμε σε global
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά Παρατήρησα ότι στο RN3 KENZO μετα την εφαρμογή της GLOBAL το fingerprint εχει καθυστερημενη απόκριση. Υπάρχει λύση για αυτό; Ευχαριστώ
-
Σε RN3 KENZO προς το παρόν δουλεύει άψογα. Ακόμη ένα μπράβο.
-
Oι παρακάτω συσκευές έχουν ROM από Global Source. RedMi 3/PRO (Ido) RedMi 3S (Land) RedMi 4A (Rolex) RedMi 4X (Santoni) RedMi 5A (Riva) RedMi Note 2 (Hermes) RedMi Note 3 SE (Kate) RedMi Note 4 (Nikel) RedMi Note 4X (Mido) RedMi Note 5A (Ugg) RedMi Note 5A Lite (Ugglite) Mi-5 (Gemini) Mi-5S (Capricorn) Mi-5S Plus (Natrium) Mi-Max (Hydrogen) Mi-Max PRO (Helium) Mi-Note 2 (Scorpio) Αν δεν κάνω λάθος στην παραπάνω λίστα δεν θα έπρεπε να είναι και το kenzo?
-
Καλησπέρα Πέρασα σε kenzo πάνω από 8.3.8 χωρίς προβλήματα. Και πάλι μπράβο.
-
XTRV 8.3.8 RN3 KENZO Μετά από δύο μέρες τα πάντα δουλεύουν. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι το κάτι άλλο.
-
Επιτέλους κατάφερα να βρω χρόνο να περάσω την XTRV 8.3.8 στο RN3 KENZO με FR. Δουλεύει άψογα. Συγχαρητήρια στους developers.
-
Θα την δοκιμάσω και εγώ αύριο Καληνύχτα
-
Παράθεση από manousakas: “Εγινε προσαρμοσμενη εγκατασταση της Arωma 8.3.8 global beta στο kenzo .... Δουλευει αψογα. Διορθωθηκε το προβλημα που δεν εκλεινε το κινητο ,δεν υπαρχουνε τα θεματα αλλα έγινα Ιντός παιντί και τα θεματα εμφανιστηκανε.... και αν δω κατι παραξενο ενημερωνω..... Ενα μεγαλο μπραβο και παλι για ολη την προσπαθεια... ” Με τις εκτός play store εφαρμογές τι γίνεται;
-
Καλησπέρα Γνωρίζει κανείς αν στο RN3 KENZO εξακολουθούν να υπάρχουν τα προβλήματα με τις εκτός market εφαρμογές;
-
Παράθεση από jimmynet: “Παράθεση από Agelosalex: “Σε RMN3 KENZO εξαφάνισε το ήδη εγκατεστημένο Sygic14 και δεν μου επιτρέπει να εγκαταστήσω καμία έκδοση του sygic παλιά η νέα. ” Το ίδιο έκανε και σ' εμένα με το TomTom Go και το Mi Fit που και τα δύο δεν τα είχα κατεβάσει απο το Play Store αλλά τα είχα εγκαταστήσει μόνα τους σαν apk.Αυτό που κατάλαβα είναι ότι εξαφανίζει εφαρμογές που δεν έχουν εγκατασταθεί μέσω Play Store. Λογικά θα πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσουμε τις παλιές εφαρμογές, το θέμα …
-
Σε RMN3 KENZO εξαφάνισε το ήδη εγκατεστημένο Sygic14 και δεν μου επιτρέπει να εγκαταστήσω καμία έκδοση του sygic παλιά η νέα.
-
Παράθεση από alvin1983: “Εγώ σε Kenzo που τη πέρασα με ΟΤΑ πάνω από την 8.2.1 είχα πρόβλημα με κάποιες πειραγμένες (σπασμένες εφαρμογές που της είχα εγκαταστήσει manual). Μου τις έσβησε ΣΧΕΔΟΝ όλες. Και μετά δε με άφηνε να τις κάνω εγκατάσταση εκ νέου όσες φορές κ αν δοκίμασα. Γύρισα με απλό καθαρισμό των 2 cashe στην 8.2.1 και πάλι το ίδιο πρόβλημα είχα. Και τελικά γύρισα στην 8.2.1 με format data (που είχα καιρό να κάνω) για να καθαρίσω όλα τα σκουπίδια και όλα πήγαν ρολόι. Θα περιμένω την άλλ…
-
Για ακόμη μία φορά συγχαρητήρια. Κάθε Rom καλύτερη από την προηγούμενη.
-
Καλησπέρα Κλείνει 24 ώρες εγκατεστημένη σε redmi note 3 pro kenzo χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπράβο !