Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 29.

• Δηλ σαν repeater το χρησιμοποιητε;

• Παράθεση από Thracia: “Καλημέρα @tron.Δεν έχει καμία σχέση με την σύνδεση σου την όποια θα διαχειρίζεται πάλι το tomson Το mi είναι μόνο router όχι modem ” Για να καταλάβω.. ..αφου παλι το modem router κανει την διαχείριση της σύνδεσης ποιος ο λόγος να πάρουμε ένα δεύτερο router???

• Huawei Mate8 32GB Dual SIM 4G LTE Otca Screen Kirin 950 6 Inch 1920 * 1080 Screen 3GB RAM 32GB Smartphone Καλή μας τύχη!!!!

• Γιατι δεν ενσωματωσαν στην stable την λειτιυργια που εχει η dev να κανει ληψη φωτο με το δακτυλικο αποτυπωμα;

• Τι λογικο ειναι να γυρναει σε 3G ; Οτι κινητο ειχα μεχρι τωρα μιλουσα σε δικτυο 4G. Επισης αυτο που με χαλασε στην καινουρια ελληνικη stable ειναι η ελλειψη ληψης φωτο με το δακτυλικο αποτυπωμα που το ειχα στην ελληνικη dev.

• Μολις πέρασα την τελευταία ελληνική stable και έχω πολλά θέματα. Δεν κάθισε καθόλου καλά. Είχα την ελληνική dev. Δεν αναγνωρίζει ούτε τις 2 sim ούτε ανοίγει τις ρυθμίσεις ούτε τις επαφές ούτε το τηλέφωνο και πολλά άλλα. Τι να κάνω;

• Μολις πέρασα την τελευταία ελληνική stable και έχω πολλά θέματα. Δεν κάθισε καθόλου καλά. Είχα την ελληνική dev. Δεν αναγνωρίζει ούτε τις 2 sim ούτε ανοίγει τις ρυθμίσεις ούτε τις επαφές ούτε το τηλέφωνο και πολλά άλλα. Τι φταίει ;;

• Παράθεση από pillopoulos: “Παράθεση: “Επίσης έλεγξε κανείς αν μπορεί να κάνει κλήση με ενεργοποιημένο το 4G και να μην του γυρίσει σε 3G ?? ” Η λειτουργία του 4g - γενικά - είναι μόνο για δεδομένα. Δε δουλεύει για κλήσεις. Γι'αυτό γυρνάει σε 3g. Από redmi note 3 PRO με Tapatalk ” Μα σε όλα τα κινητα που ειχα μεχρι τωρα μιλούσα σε δίκτυο 4G/LTE. Τωρα μου λες ότι με αυτο δεν γίνεται ? Και μάλιστα έχει και επιλογή για καθαρές κλήσεις με LTE δίκτυο στις επιλογές αν το προσέξεις. Παράθεση από mixalis…

• Παράθεση από lallasgr: “Κατάλαβα.. Άρα η εφαρμογή ανοίγει κανονικά, φορτώνει και τις συσκευές και απλά δεν βρίσκει κανένα συμβατό μοντέλο από αυτά που έχει για να δουλέψει με την tv σου που όντως θεωρώ ότι είναι περίεργο. Θα το δοκιμάσω και γω με μια tv που έχω και ξέρω ότι δούλευε με official να δω αν θα δουλέψει. Υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να μην βρίσκει απλά τη δική του tv και να μην είναι πρόβλημα των IR!!! ” Το δικό σου δηλ τωρα δουλευει ? Μήπως δεν κάνω κατι σωστά ? Μήπως χρειάζεται να…

• Παράθεση από tsine: “Για το memory optimization πρέπει να πας στα developer options 82043f1e2c7c11d8e7fd5640f9b69545.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Που πρεπει να το εχουμε αυτό ?

• Παράθεση από lallasgr: “@geornirvv Τι ακριβώς σου κάνει? Για δώσε πληροφορίες. Πολύ γενική η ερώτηση και δεν νομίζω να μπορέσει να σε βοηθήσει κάποιος. Δεν δουλεύει η εφαρμογή? Βάζεις συσκευή και δεν πιάνει? Για δώσε info ” Nai ακριβως. Ξεκινάει το app βάζω την TV που είναι Samsungκαι μετά παταω πατάω μεχρι να φτάσει στο 46 και δεν συνδέεται δεν την βρισκει.

• Παράθεση από geoanto555: “Στην προσπάθεια μου να ξεκλειδώσω άλλο ένα τηλέφωνο αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. fwyv295ip Network error στο mi unlock εικόνα Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; ” Αυτό νομίζω σου λεει ότι χρειάζεται να συνδεθεις είτε στο wifi είτε στο 3g/4g

• Ειμαι με την ελληνική dev. To τηλεχειριστηριο γιατι δεν δουλευει ?

• Παράθεση από petran66: “Παιδια,εγινε κατι κουφο!Ενω περασα τη τελευταια επισημη Κινεζικη Developer 6.3.24 τη τελευταια τεσπα)η οποια κανει για ξεκλειδωμα,οταν με το καλο παρω τον κωδικο,απο το update του κινητου,απο stable 7.20(επισης τελευταια Αγγλοκινεζικη επισημη),δε μπορω τωρα να κανω το αναποδο!!!Μηπως ξερει κανεις γιατι?Εδω ειναι και οι δυο ρομ που αναφερομαι: MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Με το miflash θα το κάνεις

• Παράθεση από Thracia: “@jerry007 μπορείς άνετα να κάνεις ρουτ τη stable με το superSu απο ρεκοβερυ.Τώρα για τις διαφορές δεν είμαι ο κατάλληλος Γιατί σαν την dev δεν έχει ” Για πες ρε συ Thracia επειδή και γω φοράω την dev τί μπορείς να κανεις με την dev το οποίο να είναι χρήσιμο ? Είμαι μέσος χρήστης. Επειδή δεν πολυσκαμπάζω.

• Παράθεση από efyv2: “Έχει ήδη περάσει 2% μέσα σε 10 λεπτά. Κάνω πάντα full charge και μόνο αν η μπαταρία πέσει κάτω του 5% Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Σίγουρα έχεις θέμα. Εγω με ελληνική ρομ dev ειμαι τώρα.

• Παράθεση από efyv2: “Με το θέμα της μπαταρίας βγάλατε κάποια άκρη; Εμένα χωρίς τρελή χρήση κρατάει μόνο μία μέρα, άντε στην καλύτερη 1,5. Official 7.1.20 stable Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Σε αναμονή πόσο σου πέφτει ?

• Παράθεση από Thracia: “Το δικό μού δεν τρίζει καθόλου.Μην δεν έχει κάτσει Καλά το πίσω καπάκι? ” Παράθεση από giasoy: “Oύτε εμένα τρίζει ” Το τρίξιμο πιστεύω ότι υπάρχει σε όλους απλά δεν το ψείρισαν πολύ. Dante και σε μενα που είπα ότι τρίζει είναι σχεδόν αμελητέο σε 2 σημεία ..καμια σχέση δηλ με το κ3 note που είχα και εγω και έτριζε. Επίσης αν δεν σας κάνει κόπο κάντε 1 έλεγχο αν μπορείτε ενώ είστε σε δίκτυο 4G να κάνετε κλήση να δείτε ...παραμένει σε 4G ή πάει σε 3G ???

• Ευχαριστώ. Και ξέρει κανείς από την ελληνική dev που είμαι τώρα πώς θα πάω στην ελληνική stable ? Με twrp και wipe-install το zip ?? Ή μπορώ και μέσω του updater του κινητού ?

• Παράθεση από Souits: “Εμένα δεν τριζει πουθενά...... Και επίσης δεν έχω πρόβλημα με 4g και κλήση.... Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo. ” Δηλ ενεργοποιείς το 4g και κάνοντας κλήση δεν σε πάει σε 3g ? Ποια ρομ έχεις ? Και τι δίκτυο κινητής ?