Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 175.
-
+1 και απο εμένα
-
Στο Redmi Pro 64gb με 3gb ram ενός φίλου περάσαμε σύμφωνα με τους οδηγούς την XTRV , το μόνο πρόβλημα που έχουμε κ δεν ξέρω εάν είναι hardware ή software, ανοίγοντας την εφαρμογή της κάμερας κάνει θόρυβο το ηχείο, ο θόρυβος παραμένει έως ότου κλείσει η κάμερα. Έχει κάποιο άλλος το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει κάποια λύση;
-
Ελπίζω να συνγρωνίζει με endomondo κτλ sports tracker, όχι μέσο bluetooth όπως τώρα για το miband 1s αλλά να κρατά τα δεδομένα σε gpx που θα προκύπτει από την διαδρομή . Όταν πέσει λίγο η τιμή θα είναι μια χαρά.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή τύχη σε όλους.
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Μήνυμα+1
-
Καλή ανάσταση σε όλους. Ευχαριστούμε για την rom
-
Δεν έχω κάποιο παρόμοιο πρόβλημα, στο redmi 2 μου δουλεύει κανονικά και με τις 2 sim (Cosmote και Wind), προσέχω την sim των sms διότι λόγου πακέτων ανάλογα τον παραλήπτη επιλέγω και την sim αλλιώς το μήνυμα χρεώνετε.
-
Εγώ προτιμώ το chompSMS , υποστηρίζει 160 χαρακτήρες (μετατρέπει σε κεφαλαία μετά τους 70 χαρακτήρες το SMS) , υποστηρίζει 2 sim , υποστηρίζει επεξεργασία στην εμφάνιση , θέματα και dark mode.
-
Στο redmi 2 2gb (HM2014813 - wt86047) είχα ξανά γράψει και στο θέμα τις προηγούμενης αναβάθμισης αλλά το πρόβλημα υπάρχει και σε αυτή την rom. Δεν ενεργοποιείται το κινητό όταν είναι κλειστό και φορτίζει για να χτυπήσει το ξυπνητήρι. Έκανα κάποιες δοκιμές και είδα ότι όταν είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή, δεν ενεργοποιείτε αυτόματα, ενώ όταν δεν είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή ανοίγει κανονικά η συσκευή και χτυπάει το ξυπνητήρι . Αν μπορεί και κάποιος άλλος να δοκιμάσει να δούμε εάν υπάρχει …
-
Παράθεση από Thars: “Η ενημέρωση για τη συσκευή Xiaomi Redmi 2 4G/TD/2GB δε δουλευει κοιτάξτε τη παρακαλώ ” Σε εμένα δούλεψε κανονικά. Τι σφάλμα σου έβγαλε;
-
Στο redmi 2 2gb (HM2014813 - wt86047) είχα ξανά γράψει στο θέμα εδώ ότι δεν ενεργοποιείται το κινητό όταν είναι κλειστό για να χτυπήσει το ξυπνητήρι, είχα διαγράψει τα ξυπνητήρια τότε και τα ξανά πέρασα και χτυπούσε κανονικά σε δοκιμές που έκανα. Σήμερα το πρωί όμως πάλι δεν ενεργοποιήθηκε. Έκανα κάποιες δοκιμές και είδα ότι όταν είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή, δεν ενεργοποιείτε αυτόματα. Αν μπορεί και κάποιος άλλος να δοκιμάσει να δούμε εάν υπάρχει το πρόβλημα ώστε να το αναφέρουμε σαν bug.