Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 175.
-
Παράθεση από freekafe: “Παράθεση από softwareas: “Στο Redmi 2 στις ρυθμίσεις->εφαρμογές κάνω scroll down να δω όλες τις εφαρμογές μέχρι κάτω και κάποια στιγμή επιστρέφει στις ρυθμίσεις μόνο του. ” Το κοίταξα και το κάνει και σε εμένα. ” +1 Δεν το είχα δει όντος το κάνει και σε εμένα, στην καρτέλα "Όλες", στις άλλες καρτέλες , "Ληφθείσες" κ.λ.π. , δουλεύει κανονικά. Παράθεση από freekafe: “Μετά από μια ημέρα με την lollipop στο Redmi 2 2g έχω να δηλώσω ότι σχετικά είναι οκ. Μπαταρία μου φαίνεται …
-
Παράθεση από apollo_il: “την εβαλα κ εγω σημερα.πολυ καλυτερη αποκριση σε σχεση με την προηγουμενη (πολύ λιγοτερα λαγκαρισματα) ΑΛΛΑ παρατηρησα παλι να χανει το gps στο cardio trainer!από τοτε που ανεβηκα στην 6.0 δεν μπορει να λειτουργησει ουσιαστικα η εφαρμογή.με τις προηγούμενες ρομ εχανε τον δορυφορο μετα τα πρωτα 200-300μ σημερα ηταν καπως καλυτερα αλλα τελικα παλι ξαναεχασε ένα μερος της διαδρομης. :(((( τελικα το απεγκατεστησα κ εβαλα το runkeeper να το δοκιμασω αυριο. δεν ξερω αν αλλοι χ…
-
Δες μήπως στο κλείνει η εξοικονόμηση ενέργειας εάν είναι ενεργή. Ρυθμίσεις ->Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Μπαταρία -> Διαχ. Χρήσης μπαταρίας εφαρμογών . Αν θέλεις να έχεις κάποιο προφίλ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ" στις επιλεγμένες εφαρμογές επέλεξε το endomondo και βάλτο να μην κλείνει ποτέ και να έχει ενεργή την τοποθεσία πάντα. Μπορείς να δοκιμάσεις και με "Ανενεργή" τελείως την επιλογή εξοικονόμησης μπαταρίας. Εγώ το έχω σε προσαρμοσμένη ρύθμιση και δουλεύει κανονικά , γιατί μετά από κάποια έκδοση μ…
-
Στο redmi 2 td πέρασα την νέα ρομ από 4.4 σε 5.1 κανονικά σαν update δεν έχασα κάτι, εννοείται είχα πάρει τα πάντα backup οπως και σε κάθε update μην γίνει καμία στραβή. Βλέπω ότι έχει αυξημένη θερμοκρασία σχετικά με την 4.4 και είδα επίσης ότι εάν το κινητό είναι κλειστό δεν ενεργοποιτε αυτόματα για να χτυπήσει το ξυπνητήρι. Edit: Αυτό για την αφύπνιση που δεν ενεργοποιείται αυτόματα η συσκευή εάν είναι κλειστή, είδα ότι διορθώθηκε διαγράφοντας όλα τα ξυπνητήρια και ξανά βάζοντας τα. Edit2: Δού…
-
Για το redmi 2 td τι wipe πρέπει να κάνουμε τώρα εάν είχαμε kitkat ώστε να μπούμε σε lolipop ; Θέλει factory reset ;
-
Μου άρεσαν περισσότερο οι ποιο παλιές ... νομίζω ήταν ποιο εύχρηστη, τέλος πάντων.
-
Να δούμε τι θα είναι και αυτή, γιατί η 2.0.4 δεν έλεγε και πολλά.
-
Τι να κάνεις gkalen ένας και μοναδικός είναι ο MIUI_ART
-
Ήλπιζα να μας πάνε κατευθείαν σε marshmallow αλλά τι να κάνουμε. Αναμένουμε νέα...
-
Χαχα ναι το είδα, αλλά τώρα που γύρισα σπίτι την κατέβασα από το link του email... Τέτοια ώρα πάει σφαίρα το κατέβασμα από τον server μας χαχα. Έγινε μια χαρά η εγκατάσταση
-
Κατεβαίνει, ευχαριστούμε για άλλη μια φορά
-
Αυτό με το gps το έχω αναφέρει στην σελίδα 8, δείτε τι ρυθμίσεις είχα κάνει μήπως δουλέψει σε εσάς, σε εμένα δεν δουλεύει και γύρισα στην προηγούμενη rom καθώς θέλω να γράφω τις διαδρομές μου...
-
Παράθεση από ntinako33: “Παράθεση από jinoo: “Παράθεση από softwareas: “Στο Redmi 2, η TWRP 3.0.0 δεν μπορεί να τρέξει την αναβάθμιση. Έτσι αναγκάστηκα και πέρασα με fastboot την προηγούμενη TWRP, έκανα την αναβάθμιση. Μου έβγαλε το κλασικό error για failed cannot mount /cache, και η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. Βέβαια η νέα 6.3.10 μου έβαλε πάλι την TWRP 3.0.0. Επίσης το Dolby Atmos δεν το έβαλε, οπότε πήγα στο zip της αναβάθμισης, έκανα extract το αρχείο dolby.zip από τον φάκελο dolby, και το έκαν…
-
Στο redmi 2 td (HM2014813) όταν το κινητό κλείδωνε δεν έκανε καταγραφή με το gps σε δραστηριότητες μέσο της εφαρμογής endomondo ή sports tracker όχι αμέσως αλλά μετά από 1-2 λεπτά, μόνο το mi fit κατέγραφε κανονικά την διαδρομή (αλλά δεν βολεύει η χρήση του καθώς υπάρχει γνωστό bug στην εφαρμογή που δεν βλέπουμε το ιστορικό, που ουσιαστικά είναι ο λόγος της καταγραφής των δραστηριοτήτων). Έλεγξα τις Ρυθμίσεις->Πρόσθετες Ρυθμίσεις->Μπαταρία->Διαχ. χρήσης μπαταρίας εφαρμογών, το είχα στην προσαρμο…
-
Καλή επιτυχία σε όλους μας XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Το μόνο που παρατήρησα κατά την εγκατάσταση όταν πήγα να κάνω wipe cache και delvin/cache από το twrp , ενώ παλιότερα γινόταν αμέσως σε λίγα δευτερόλεπτα, αυτή την φορά άργησε αρκετά με την έκδοση twrp 3, έκανε περίπου 7-8 λεπτά. Είχα βάλει επιλογή να μην κλειδώνει η οθόνη στο twrp και είχα γυρίσει το time zone σε Athens όπως και στην παλιότερη έκδοση. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι είχε κολλήσει αλλά δεν το έκλεισα εφόσον δεν μου είχε βγάλει κάποιο σφάλμα. Απλά το αναφέρω, ώστε αν γίνει κάτι ανάλογο…