Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 175.
-
Συγχαρητήρια !!!
-
Δεν είδα κάτι νέο... Το ιστορικό δεν το εχουν φτιάξει ακόμα στον "Καταγραφεα διαδρομής", δουλεύει κανονικα όπως δούλευε και το endomondo για το heart rate στο mi band 1s. Υ.γ. Την πρώτη φορά που την έβαλα στις περιγραφές κάτω, που έχει το λευκο φόντο ήταν κενό, είχε data χωρίς τις περιγραφες που έλεγε π.χ. Ενεργός για 25 λεπτά κλπ. Οταν πατούσα πάνω σε κάποια γραμμή μου άνοιγε στα στατιστικα κανονικά . Την διέγραψα και την ξανά πέρασα. Τότε άρχισε να εμφανίζει κανονικά και τις περιγραφές
-
Sorry είναι στο άλλο θέμα εδώ
-
Δες λίγες σελίδες πίσω πως μπορείς να κάνεις καταγραφή με το endomondo ... Εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά !
-
Δεν είδα πώς τα έχει στην αγγλική εφαρμογή. Αυτή, έχει σαν τίτλους 0.mp3 , 1.mp3 ... , time.mp3 κτλ οπότε πρέπει να είναι τα αντίστοιχα . Αλλά θα έχει πρόβλημα λογικά στο 11, 12 κτλ για τα νούμερα γιατί μετά το 10.mp3 το πάει στο 100.mp3 . Δηλαδή πιθανόν μόλις πάει να πει το 11 θα σου λέει "ένα" "ένα" όχι "έντεκα". Έψαξα λίγο, να δω αν λαμβάνει τα mp3 παραμετροποιημένα για να μπορείς να προσθέσεις κ νούμερα όχι μόνο να γίνει αντικατάσταση άλλα δεν το βρήκα κάπου, δεν το έψαξα πάρα πολύ, θα το ξα…
-
Μια παρατήρηση για επόμενο update, όταν έχω στο mode "Τροχάδην" με gps & συνδεδεμένο με mi band 1s , κάθε χιλιόμετρο που ολοκληρώνω όταν ακούγετε notification στα κινέζικα, που λογικά λέει τα στατιστικά , το οποίο δεν είναι και πολύ χρήσιμο στα κινέζικα . (σε εμένα διέγραψα τα mp3 από το \assets\voice και δεν μου ακούγετε)
-
Έχω δει στο playstore πολλές εφαρμογές που το κάνουν, χωρίς να απαιτούν κάποιο band ή smartwatch. Μπορεί να χρησιμοποιούν gps ή τον αισθητήρα του γυροσκοπίου από το κινητό κ.λ. . Δεν το ήξερα για το mi fit .
-
Daily Lock Screens
ΜήνυμαΕπειδή και εμένα δεν μου πολύ άρεσε να αλλάζει συνέχεια ... Πήγα στο άλμπουμ με τις εικόνες και έβαλα την εικόνα που είχα, επιλέγοντας Περισσότερα > Ορισμός ως ταπετσαρία > Οθόνη Κλειδώματος.
-
Γίνετε κανένα update ή υπάρχει κάποιο bug ; Το βγάζει μόλις πάω να μπω στο προφίλ μου . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9734/ Fatal error: An error occured. Sorry. Information: ID: a57acdef5f53e1c3c50807292fd95e013664929b Παρακαλούμε να στείλετε το αναγνωριστικό πάνω στο διαχειριστή του site. Το μήνυμα λάθους μπορεί να ανευρεθεί στο “ACP » Logs » Λάθη”.
-
Παράθεση από mparaxir: “κατεβαζω και επανερχομε,σημειωση βρε παιδια με το που εγινα vip γιατι στο avatar μου εξαφανιστηκε η συσκευη που εχω?πηγα στις ρυθμισεις του προφιλ που βαζεις ξανα την συσκευη? ” Πατάς δεξιά πάνω στο username σου (δίπλα από το avatar), επιλέγεις "Επεξεργασία Προφίλ" , στην καρτέλα "Σχετικά με εμένα" επιλέγεις συσκευή από την λίστα...
-
Όλα καλά για το Redmi 2 (2014813). Έκανα την εγκατάσταση από twrp.
-
2014813 bug rom ή hardware ?
ΜήνυμαΠαράθεση από taxbak: “εγω δεν μπορω να κανω ουτε αυτό , clean install ρομ με wt88047 , εφοσον εχεις το ιδιο τα χαρακτηριστικα σου ειναι ιδια με το δικό μου ? ” Ναι τα χαρακτηριστικά είναι ακριβός τα ίδια. Από ποια διαδρομή του υπολογιστή σου βάζεις την rom; Δοκίμασε να την βάλεις από το "C:\" γιατί αν έχει κάποιο κενό ή ελληνικούς χαρακτήρες, μπορεί να μην την διαβάζει σωστά το MIflash (πιθανά παραδείγματα λάθος διαδρομής "C:\Users\kk kk\Desktop" ή "C:\Users\θθθ\Desktop")
-
ΜήνυμαΕγώ έχω κάνει στο δικό μου 2014813 clean install με το link της global , αλλά δεν είχα πρόβλημα, αναγνώρισης από το pc, δεν ξέρω αν θα έχεις πρόβλημα τι να πω . Τώρα τελευταία με τα τελευταία update roms δεν το βλέπει το πρόγραμμα MiPCSuite. Aλλά το βλέπει κανονικά σαν συσκευή ο υπολογιστής, βλέπω αρχεία adb κτλ. τα πάντα εκτός MiPCSuite.
-
ΜήνυμαRedmi 2 td (HM20140813) FastBoot Roms wt88047 china wt88047_images_6.1.21_20160107.0000.12_4.4_cn_20d7f5740b.tgz Global wt88047_global_images_6.1.8_20151221.0000.11_4.4_global_2a28510d81.tgz
-
Παράθεση από HeavenScent: “Δεν θυμάμαι ειλικρινά τι φάση παίχτηκε, το ξανακάνω τώρα από την αρχή ” Πιάσε τον οδηγό από εκεί που λέει ... Tώρα έχετε TWRP Recovery αλλά δεν δουλεύει το ROOT (είναι ανενεργό από την Xiaomi). Από την εφαρμογή Αναβάθμισης της MIUI , επιλέγοντας το Επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery Δες αν σου ανοίγει το recovery TWRP...
-
Παράθεση από HeavenScent: “Νομίζω το έσβησα καταλάθος, δεν θυμάμαι καλά θα το ξαναδοκιμάσω από την αρχή μάλλον ” Είχες το TWRP και το έσβησες; Είσαι σίγουρος ; Δεν διαγράφετε έτσι απλά ... δεν είναι απλή εφαρμογή, είναι το recovery του κινητού.
-
Παράθεση από Opanos: “Καλημέρα, παίδες, ένας φίλος που προσπάθησε να την φορτώσει μέσω Πειραιώς ebanking, δεν του επέτρεψαν. Έχει κάποιος παρατηρήσει ανάλογο πρόβλημα? Η αιτιολογία είναι πως το σύστημα απορρίπτει αυτόματα εμβάσματα προς εξωτερικό -ή κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα ακριβώς- ” Όπως έχουμε όλοι μας εβδομαδιαίο όριο στις αναλήψεις μας, αλλά και στα εμβάσματα μας προς το εξωτερικό (500€/μήνα, εκτός εάν υπάρχει ειδικός λόγος, ή έχουμε λάβει έμβασμα στον λογαριασμό μας από το εξωτερικό). Έτσι…
-
Παράθεση από HeavenScent: “Το κατέβασα από το app store αλλά δεν... ” Δεν πρέπει να το κατεβάσεις από το app store . Κάνεις εγκατάσταση του TWRP (αν πέρασες την ρομ όπως λέει ο οδηγός θα το έχεις εγκατεστημένο ήδη) . Στην συνέχεια περνάς το supersu.zip στην συσκευή σου. Μετά από το custom recovery TWRP κάνεις install το supersu.zip για την συσκευή σου. Αν ακολουθήσεις τον οδηγό όπως το λέει τότε θα έχεις root δικαιώματα....
-
Γενικά αυτά που κάναμε, έτσι για να υπαρχει. Ήταν να εγκαταστήσουμε MiFlash στο pc, ώστε να έχουμε το adb με το οποίο στείλαμε το αρχείο της ρομ στο κινητό, (διότι δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς μεταφορά, δεν ειχαμε microsd και δεν αναγνωρίζε το usb flash to cwm ώστε να γίνει από εκεί εγκατάσταση της ρομ) . Για να στείλουμε την ρομ πήγαμε στη διαδρομή που έγινε εγκατάσταση του MiFlash μέσο cmd, με τη εντολή Cd C:\Program Files (x86)\Xiaomi\MiPhone\Google\Android στην συνέχεια δώσαμε την εντολή μετ…