Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 175.
-
Παράθεση από icy20: “Χμ ειδα οτι λεει στα custom recoveries οτι εχει ενα fix για το touch... Αρα μαλλον ειχα παλιοτερη. Το θεμα ειναι οτι πως θα την περασω τωρα που εχω ηδη πιο παλια? Παλι με flashify? Θα γινει δουλεια? ” Λογικά μπορείς και με το flashify επιλέγοντας Recovery image.
-
Να βοηθήσουμε όσο μπορούμε
-
1. Κάνουμε εγκατάσταση του MiFlash 2. Πάμε στην διαδρομή που έχουμε κάνει την εγκατάσταση το MiFlash , μπαίνουμε στον φάκελο Google και στην συνέχεια στον φάκελο Android για x64 προεπιλεγμένος φάκελος είναι ο C:\Program Files (x86)\Xiaomi\MiPhone\Google\Android ή για x86 C:\Program Files \Xiaomi\MiPhone\Google\Android Πρέπει να έχει τα παρακάτω αρχεία adb.exe,fastboot.exe,AdbWinApi.dll 3. Κατεβάζουμε το cwm/twrp , γενικά όποιο custom recovery θέλουμε το κάνουμε αποσυμπιεστή ώστε να δούμε το αρχε…
-
Παράθεση από icy20: “Εμενα που στο twrp δεν εχω ελεγχο της συσκευης (δεν ακουει το touch) τι να κανω? Ο μονος τροπος να φλασαρω ρομ μεχρι τωρα ηταν με το flashify που χρησιμοποιουσε απλα το twrp για να κανει τη δουλεια. Αλλα καθ ολη τη διαρκεια εγω δεν μπορουσα να πειραξω τιποτα στο κινητο. ” Δοκίμασε το ClockworkMod (cwm) , οι επιλογές γίνονται με το volume up/down και επιλέγεις το μενού με power ... δεν υποστηρίζει tuch
-
Παράθεση από panoskw: “παίδες καλησπέρα πέρασα επί τυχως την τελευταία ελληνική dev σε note 3, το πρόβλημα έγκειται στη άποτυχια root acess σε προγράμματα που το απαιτούν, έχω κανει wipe με εγκατάσταση πάλι αλλά τίποτα.... Τελικώς εγκατεστησα το SuperSU.zip για root access, αλλά θα ήθελα τα φώτα σας στο αν μπορεί να λειτουργήσει το root access όπως πρέπει χώρις την εγκατάσταση SuperSU. ” Στο κέντρο ασφαλείας ->Δικαιώματα -> Προνόμια Root επιλέγεις τις εφαρμογές για root acceess που το έχουν ζητή…
-
Καλά πάει και εμένα ο serverάκος χαχαχα Στο σπίτι όχι και τόσο... δεν έχει ακόμα vdsl. Mέγιστη ταχύτητα Upload : 0,88 Mbps Μέγιστη ταχύτητα Download : 11.77 Mbps Mέγιστο Ping : 9 ms Τύπος Σύνδεσης : ADSL 24 Πάροχος Σταθερής : OTE Συσκευή Modem / Router : TP-LINK Tύπος Modem Router : TD-W8980 V1 Χρονισμός Modem (Down / Up) : 13761 kbps / 1023 kbps SNR (dbm) (Downstream / Upstream) : 8.3 dB / 11.4 dB Line Attenuation (Downstream / Upstream) : 11.9 dB / 6.6 dB Συσκευή κινητής τηλεφωνίας : Xiaomi Re…
-
Στο redmi 2 td δεν έχω κανένα από τα προαναφερουμενα προβλήματα. Το YouTube δουλεύει κανονικά, δοκίμασα σε Playlist παίζει κανονικά για 20 + λεπτά που είδα, κλήσεις κτλ όλα κανονικά. Η μπαταρία πάει πάρα πολύ καλά, είναι τώρα δεύτερη ημέρα και έχω 61%... (αξιοπερίργο ειναι η οθόνη στα στατιστικά έχει πάει στο 26% ενώ συνήθως είναι πανό απο 35%).
-
καλή μας τύχη
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “καλημερες και από εμένα! Με την νέα ρομ στο ρυζακι που την έβαλα χτες παρατήρησα σήμερα το πρωί ότι είχε κολλήσει το WiFi. Και επίσης άρχισαν ξανά τα κολλήματα του launcher ενώ στις προηγούμενες ρομ είχε διορθωθεί αυτό.. Για να γυρίσω στην προηγούμενη κάνω απλά restore back up ή χρειάζεται και κάτι άλλο? Ευχαριστώ πάντως!! ” Όταν κάνεις downgrade πρέπει σίγουρα να κάνεις και wipe Dalvik cache και wipe Cache. (προσοχή όχι τα wipe data κτλ μην χάσεις τα δεδομένα σου!) …
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαredmi 2 td (hm2014813) gtv-6.1.7
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mparaxir: “δηλαδη μπος τι ειναι τα ddos?εχω μεινει λιγο πισω στους τεχνολογικους ορους?χακερ κανουν ζημια στην ιστοσελιδα? ” => Επιθέσεις άρνησης υπηρεσιών - Βικιπαίδεια ” Λες να είναι οι Ινδοί; που θα έχουν φαγωθεί για την ψηφοφορία χαχαχα
-
Όλα καλά σε redmi 2 td (HM2014813)
-
Κατεβαίνει , μπράβο σας , για άλλη μια φορά πιστοί στο ραντεβού τις Παρασκευής ...
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από roseman1986: “Παράθεση από kostakislarisa: “Τα settings μπορείς να τα κάνεις backup μέσα από τις ρυθμιςεις->πρόσθετες ρυθμισεις->αντίγραφα και επαναφορά->τοπικά αντίγραφα. ” Κρατάει και την αρχική οθόνη λέει από εκεί backup, ωστόσο δεν έχω κάνει καμία φορά έως τώρα επαναφορά για να δοκιμάσω αν όντος ισχύει. ” Από εκεί κρατάει τα πάντα! Έχω επαναφέρει κινητό και μου επέστρεψε ρυθμίσεις, εφαρμογές, επαφές, τα πάντα. ” Ευχαριστούμε doc . Παίρνω πάντα backup πρι…
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Τα settings μπορείς να τα κάνεις backup μέσα από τις ρυθμιςεις->πρόσθετες ρυθμισεις->αντίγραφα και επαναφορά->τοπικά αντίγραφα. ” Κρατάει και την αρχική οθόνη λέει από εκεί backup, ωστόσο δεν έχω κάνει καμία φορά έως τώρα επαναφορά για να δοκιμάσω αν όντος ισχύει.
-
Παράθεση από aggelosd: “αν βγει νέα ρομ για αναβάθμιση απλώς πάμε και μέσω ota κάνουμε την αναβάθμιση;;; ” Αναφέρεσαι σε νέα stable έκδοση ή σε dev ; Οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως γράφουν οι οδηγίες στην πρώτη σελίδα του θέματος όπου υπάρχουν και τα link για την dev rom και βγαίνουν κάθε Παρασκευή. => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) ή => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΤο xiaomi το πείρα πριν 1-2 μήνες και οι επαφές μου έχουν κατέβει όλες από gmail και όταν μπαίνω μέσα στην κάθε επαφή τις έχει στην μισή οθόνη , ενώ όταν με καλεί κάποιος την βγάζει σε όλη την οθόνη. Ορισμένες επαφές φώτο που είχα περάσει πριν 2-3 χρόνια στο gmail όντος μου τις έχει μικρές και εμφανίζονται όταν μπω μέσα στην επαφή μόνο επάνω δεξιά. Είχα διαβάσει ότι είχε κάνει κάποια αλλαγή τότε η google και δεχόταν φώτο με μεγαλύτερη ανάλυση. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος ξέρει κάποιον καλύτερο τρό…
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΠαράθεση από keysmith: “Παράθεση από roseman1986: “Αν συγχρονίζεις τις επαφές με το google δεν νομίζω να θέλεις κάποιο backup, κρατάει κανονικά και τις φώτο επαφής. Απλά πρέπει όταν καταχωρείς μια νέα επαφή να την βάζεις σαν επαφή google. Ποίο παλιά χρησιμοποιούσα το phonecopy για την μεταφορά των επαφών όπου και με αυτό κρατούσε τις φώτο κανονικά. ” Βασικά δεν συγχρονίζω με google αλλα κατα λάθος με τα firmware που άλλαξα και επειδή μονίμως το default είναι "συγχρονίσου" βρέθηκε το κινητό μου χ…
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΑν συγχρονίζεις τις επαφές με το google δεν νομίζω να θέλεις κάποιο backup, κρατάει κανονικά και τις φώτο επαφής. Απλά πρέπει όταν καταχωρείς μια νέα επαφή να την βάζεις σαν επαφή google. Ποίο παλιά χρησιμοποιούσα το phonecopy για την μεταφορά των επαφών όπου και με αυτό κρατούσε τις φώτο κανονικά.
-
Πάντα ενεργό + Σάρωση πάντα + Βελτιστοποίηση Wi-Fi