Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 175.
-
Κάνε του καμία επανεκκίνηση, μήπως έχει κολλήσει κάτι. Το είχα πάθει με το gps. Αυτά είναι τα δικά μου στατιστικά μπαταρίας.
-
Παράθεση από Vulk: “Στα μυνήματα που έρχονται με αναφορά για κλήσεις ενώ ήταν η συσκευή κλειστή, ενώ έχω στις επαφές μου τα νούμερα με +30 κανονικά, στα μυνήματα δεν εμφανίζεται το όνομα. Σε ένα μάλιστα μήνυμα, αν κάνω μπρος πίσω (να μπω να διαβάσω το μύνημα) μια μου εμφανίζει το όνομα της επαφής και μια το εξαφανίζει! Πολύ περίεργο. Επίσης στις φωτογραφίες, μετά την επιλογή στροφή, σωζω αλλά χάνεται η περιστροφή. Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό μέρος για την αναφορά σφαλμάτων. Στάλθηκε από το R…
-
Καλή χρονιά... Τώρα έβαλα και εγώ να κατέβει.
-
Παράθεση από LeonTsi: “Χρονια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.... μια ερώτηση, με την νέα rom όταν θέλεις να δεις τον καιρό από το widget της επόμενης μέρας γιατί όταν σου ανοίγει τον browser είναι αγγλικά??? διορθώνεται???? ” Όταν πατάς πάνω στο widget σου ανοίγει την εφαρμογή του καιρού, αυτή πρέπει να είναι ελληνικά όπως και το widget , εδώ έχει κανονικά και την επόμενη ημέρα (η μπάρα με τις ώρες μπορεί να μετακινηθεί και να δεις έως και την επόμενη ημέρα αναλυτικά ανά ώρα ). Εσένα σου τα έχει…
-
Παράθεση από alkinos: “στασου ακομα δεν εκανα τιποτα !!!!!!!!!!!!! εχει την 66.77.33.99 LHMCNCH STABLE ” Έχει ανοίξει θέμα ο Bodai για εσένα ... Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από alkinos: “Τι εγινε ρε παιδια , θα το σπασω το ριμαδι , δεν υπαρχει κανεισ !!!!!!!!!!!!!!!! ” Λοιπόν ξεκινάμε => Εγκατάσταση rom ” μπες εδώ ... Εγκατάσταση rom
-
Παράθεση από devilfishgr: “Είναι ακόμη ανοιχτή η ψηφοφορία? ” Ναι είναι ακόμα ανοιχτή ...
-
Παράθεση από alkinos: “Παράθεση από alkinos: “Παράθεση από NasDriver: “οπότε είσαι ακόμα με την παλιά..βάλε αγγλικά και προχώρα στο σετάρισμα του κινητού...τουλάχιστον να έχεις κινητό και βλέπουμε μετά ” βγηκαν τα εικονιδια , λειτουργει και το κινητο και ειναι συνδεδεμενο με wifi, einai συνδεδεμενο στο PC και βλεπει και τα files και την sd card...και περιμενω......τι να κανω .... Δεν υπαρχει κανεις φιλαρακια ........δενδρο εγινα.... ” Τι εγινε ρε παιδια , θα το σπασω το ριμαδι , δεν υπαρχει κανε…
-
Παράθεση από sallonikios: “μετρανε καθυστερησεις μαλλον ” οπότε εάν κάποιος δεν έχει ψηφίσει ακόμα να ξέρει ότι η διαδικασία τρέχει ακόμα ...
-
Έχουν κλείσει την δυνατότητα ψήφου ; Είμαστε οριστικά νικητές ;
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: minideal - Την Διεύθυνσή της (URL): Wholesale Android Smart Phones and Android Tablets direct from China free shipping - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi redmi 2 (2gb ram 16gb rom) - Την ημερομηνία αγοράς: 18/11 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 5 ημέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Παράγγειλα το κινητό από το site αλλ…
-
Παράθεση από thomas01: “Παράθεση: “ ” Στο redmi note 2 που έχω μετά την αναβάθμιση δεν δουλεύει. Ως φλας στην κάμερα δουλεύει κανονικά. ” Δοκίμασε και με την εφαρμογή από το Flashlight από playstore . Αν σου δουλέψει αυτή τότε κάνε , αν δεν έχεις κάνει wipe case , TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video) μόνο το μέρος Ά για να μην χάσεις τα δεδομένα σου. Αλλιώς δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί.
-
Παράθεση από thomas01: “Καλησπέρα, Δεν δουλεύει πλέον ο φακός στην τελευταία rom. ” Στο Redmi 2 (2014813) δουλεύει κανονικά. Σαν φλας μέσο την κάμερας σου λειτουργεί ;
-
Ναι απεγκατάσταση εντελώς . Πας ρυθμίσεις->εφαρμογές-> πλοηγός και πατάς απεγκατάσταση . Αν έχεις σελίδες αποθηκευμένες καλό είναι να τις κάνεις συγχρονισμό ή backup γιατί αλλιώς θα χαθούν. Στην συνεχεία μεταφέρεις το apk στην μνήμη ή στην sd κάρτα και κάνοντας άνοιγμα του apk που έχεις μεταφέρει, περιμένεις λίγο, ώστε να σου απελευθερώσει την επιλογή εγκατάσταση , μόλις ενεργοποιηθεί το κουμπί πατάς εγκατάσταση και είσαι οκ λογικά.
-
Παράθεση από Giannisagal: “ ” αυτό είναι το apk του πλοηγού στην v7.5.5 Πλοηγός-com.android.browser-20151222-v7.5.5.apk κάνεις απεγκατάστασητου 7.5.6 και εγκατάσταση από το apk της 7.5.5
-
Μαλών εννοείς στον Πλοηγό ... Αν πας στις εφαρμογές και επιλέξεις τον πλοηγό σου έχει την επιλογή κατάργηση αναβάθμισης ;
-
Θα μπορούσε να εμφανίζονται στην πλαϊνή μπάρα των επαφών και τους αγγλικούς χαρακτήρες εκτός από τους ελληνικούς; Γιατί αν κάποιος έχει καταχωρημένες της επαφές του με αγγλικούς χαρακτήρες όπως εγώ, η μπάρα δεν έχει κάποια αξία. Μέχρι τώρα δεν την χρησιμοποιούσα την μπάρα και δεν ξέρω αν θα την χρησιμοποιώ και στο μέλλον, διότι έχω πολλές επαφές και συνήθως τις ψάχνω γράφοντας 2-3 αρχικά γράμματα, αλλά θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει και αυτή η δυνατότητα εάν είναι εφικτό για κάποιους που την χρησιμο…