Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 162.

• Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους! Εννοείται ότι θα έφτανα στα apk's αλλά το βλέπετε ότι πάω σιγά σιγά γιατί με φοβίσατε Λοιπόν είμαι σε πάρα πολύ καλό σημείο... Έχω πετάξει ένα τσουβάλι apk, νομίζω όλα τα άχρηστα processes, και δε βλέπω πουθενά πρόβλημα. Αντιμετώπισα ένα random fc στο powerkeeper αλλά όταν του έκανα clear cache και data όλα καλά, δε με έχει ενοχλήσει ποτέ ξανά... Εννοείται ότι έχω στείλει αδιάβαστο και το xiaomiserviceframework! Δύο ερωτηματικά έχω ακόμα και θέλω την …

• @dnomikos Είσαι σίγουρος ότι παγώνοντας εφαρμογές προκύπτουν FC's; Αυτή τη στιγμή έχω παγώσει εντελώς μέσω rom toolbox, όχι μέσω greenify, τα παρακάτω: analytics (παρόμοιο με google analytics, αλλά της miui, το χρησιμοποιεί ο πλοηγός) com.miui.mipub (άγνωστο) find device (λέει τι κάνει) fwupgrade (αφορά fw update) metok (άγνωστο) mi cloud (cloud) mi cloud backup (cloud) mtklogger (logger) upgradesys (αφορά fw update) καιρός Λογαριασμός mi πάροχος καιρού σχόλια (bugreport) φρουρός ασφαλείας (είνα…

• Βρήκα αυτό το link με χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα system apps της miui. Είναι στα κινέζικα αλλά το google translate να 'ναι καλά.... MIUI7精简列表,最省电最安全的参考精简,没有之一 - 小米社区官方论坛 Θα επανέλθω με περισσότερες ρυθμίσεις και πληροφορίες...

• Παράθεση από mixaliscy: “Φίλε μου, εγώ και ίσως οι περισσότεροι δεν έχουμε καταλάβει και τι κάνεις. Βασικά όχι ακριβώς τι κάνεις αλλά τι θα μας δώσει η όλη αυτή διαδικασία. Το κινητό θα γίνει πιο γρήγορο? Πιο δυνατό? Αν ναι πόσο? Τώρα αν μου έλεγες να απενεργοποιούσα μόνιμα ότι δεν χρειάζομαι το καταλαμβαίνω... αλλά την άλλη βδομάδα που θα βάλω ΞΑΝΑ την επόμενη Ρομ? ” Έχεις δίκιο δεν εξήγησα τι είναι το greenify, αλλά όπως έγραψα και στην εισαγωγή επίτηδες το έκανα γιατί θέλω το θέμα να μείνει σ…

• Αν και απ' ότι βλέπω μάλλον δεν υπάρχουν και πολλοί που χρησιμοποιούν greenify ή τους ενδιαφέρει, βρήκα κάποιες πληροφορίες παραπάνω και έκανα κάποιες διορθώσεις.

• Με άλλο σκεπτικό ξεκίνησα με άλλο κατέληξα. Η "ουσία" του πράγματος ξεκινάει από το παρακάτω post και μετά Ασφαλή προς αφαίρεση system apps (Debloat mod) Αν κάποιος ενδιαφέρεται για μια συλλογή Mods που έφτιαξα περισσότερα εδώ Συλλογή MODs για Redmi Note 2 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Αρχικός σκοπός μου ήταν να φτιάξω ένα σκριπτ…

• Bluetooth & Google maps

karlesg - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Σωστός! Δεν ξέρω βέβαια γενικά αν είναι αυτός ο ενδεδειγμένος τρόπος για να λειτουργεί το συγκεκριμένο feature των google maps (να απενεργοποιούμε τη λειτουργία πολυμέσων για τη συσκευή), αλλά ούτως ή άλλως εγώ τη λειτουργία πολυμέσων δεν τη χρειάζομαι για τη συγκεκριμένη συσκευή bluetooth. Οπότε μια χαρά! Προσωπικά problem solved... Ευχαριστώ! @caeser

Μήνυμα

οκ θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και θα επανέλθω...

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από karlesg: “Αν το δουν από μένα χ#στηκε η φοράδα στ' αλώνι και πήγε να φάει ρύζι!!! ” Καλά.... για αυτό το bug, βλέπω τη φοράδα να ξεχειμωνιάζει με ρύζι...Δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί κανείς κινέζος σοβαρά με αυτό, εκτός εάν προέρχεται απο κάποια άλλη ρύθμιση που αφορά τη λειτουργία του bluetooth και φτιαχτεί... Δεν ξέρω... ” Υπόθεση εργασίας κάνω: Οι Κινέζοι λογικά στους διαχειριστές των φαν κλαμπ τους πρέπει να τους έχουν ένα "δικό" τους πριβέ μέρος, που να συζη…

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Μόλις το δοκίμασα σε ένα LG G3 και δουλεύει κανονικά! Άρα φταίει η ρομ του Xiaomi και όχι η ρύθμιση της εφαρμογής! ” Ναι σε άλλες συσκευές δουλεύει κανονικά. Απλά δεν ήξερα αν είναι πρόβλημα μόνο του redmi note 2 ή γενικά της miui. Τώρα που το επιβεβαιώσαμε σαν bug πρέπει να κάνω και κάτι άλλο, να το αναφέρω στο en.miui.com; Φαντάζομαι οι διαχειριστές εδώ έχουν άμεση πρόσβαση στον bugtracker των Κινέζων, οπότε θα το μεταφέρετε εσείς; Νομίζω καλύτερα έτσι, γιατί αν το δουν κ…

• Το ξέρω δε λέω κάτι καινούριο, απλά ενημερωτικά χθες πέρασα κανονικά Ρομ σε δύο Redmi note 2 TD τα οποία μόλις ήρθαν από Κίνα. Και τα 2 λειτουργούν άψογα σε 4G κλπ... Όλα καλά λοιπόν μέχρι στιγμής με τις TD εκδόσεις του Redmi note 2, αγοράστε άφοβα

Μήνυμα

Παρατήρησα κάτι στο redmi note 2 στη λειτουργία bluetooth και θα ήθελα να μου το επιβεβαιώσετε ότι έτσι είναι. Καταρχάς συνδέστε το κινητό με συσκευή buetooth. Μετά ανοίξτε google maps και ξεκινήστε να κάνετε πλοήγηση οπουδήποτε. Μετά πατήστε τις 3 τελίτσες κάτω δεξιά, επιλέξτε ρυθμίσεις και ξετικάρετε την επιλογή "αναπαραγωγή φωνής μέσω bluetooth". Όταν το κάνετε κανονικά οι φωνητικές οδηγίες τώρα πρέπει να μην ακούγονται από το bluetooth αλλά από τη κινητό απευθείας. Στη δικιά μου περίπτωση δε…

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

karlesg - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

@kodorevi8ulis Κάποιοι βασίζονται και σε κληρονομικό χάρισμα... Δεν πειράζει, τουλάχιστον ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το ντοκιμαντέρ για το mobile internet και την τεχνολογική εξέλιξη. Αρχίζει το έργο...

• Παράθεση από Exploticon: “λυσε μου την τεραστια απορια εχει fm radio? ” Μόλις τώρα διάβασα στο myphone στο αντίχτοιχο νήμα ότι το vickmall λέει ότι δεν έχει... @Kostas Giannakopoulos Μπορείς να το επιβεβαιώσεις ότι όντως δεν έχει fm radio;

Μήνυμα

Παράθεση από Tsif: “Καλησπέρα ψήνομαι και εγώ για το χρυσό NOTE 3 .... τελικά έχουμε κάποιο νέο ??? θα δουλεύει το fingerprint αν βάλουμε μια rom από εδώ μέσα ??? θα έχει fm-radio ??? ” Επειδή το διαβάζοντας αυτή την ερώτηση καταλαβαίνω ότι έχεις πάρει αφορμή από προηγούμενα σχόλια που έκανα εγώ, να ξεκαθαρίσω και πάλι κάτι... ΠΟΤΕ δεν ανέφερα ότι δεν έχει fm radio και ότι δε θα δουλεύει ο fingerprint sensor αν και όταν μπει ρομ από εδώ. Νομίζω ότι ήταν σαφές, αλλά το ξαναγράφω! Όσο για το fm ra…

Μήνυμα

χαχαχαχαχαχα δεν το ήξερα αυτό ότι έχει ήδη αρχίσει να κόβει το ράδιο! Καλά... οκ εντάξει.... Έξω το ράδιο, έξω η SD, κλείδωμα στο bootloader.... Καλώς τα τα παιδιά... 3-0.... Ρε τι τραβάμε και μεις οι χορεύτριες!!!

Μήνυμα

Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από karlesg: “Καλά ναι σωστό κι αυτό... Μέχρι να δεις fmradio.apk μέσα στη rom ποτέ δεν είσαι σίγουρος Πάντως έψαξα λίγο και δε βρήκα κάπου αναφορά ότι δεν έχει. Μάλλον κρατιούνται να το αφαιρέσουν στην επόμενη αναβάθμιση... ” Για κάποιους (εμένα) το ράδιο είναι must ” Συμφωνώ και επαυξάνω. ” Μωρέ αυξάνω και προσαυξάνω και τρισαυξάνω, αλλά άντε γράψτο αυτό στο φανκλαμπ της Apple και της Samsung και θα δεις τι θ' ακούσεις...!!! Βασικά θα στη…

Μήνυμα

Παράθεση από panoskw: “Παράθεση από panoskw: “καλημερα αρχοντες για ολους εμας που το παραγγηλαμε ισως υπαρχει πιθανοτητα ξεκλειδωμενου bootloader εως την παρασκευη. Bootloader is locked - Redmi Note 3 - Page3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ο ανθρωπος στο #29το ποστ δινει και παραθεση στο κινεζικο forum http://www.miui.com/thread-3177334-1-1.html Μετάφραση Google η πληροφορια απο myphone myphone.gr/forum/showthread.php?t=426591&page=22 στο #323. ” Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση …

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από karlesg: “Μόλις τώρα διάβασα ότι έχει κλειδωμένο bootloader! Μπράβο! Και εις ανώτερα! Την SD την έβγαλε, εύχομαι να βγάλει και το fm radio στο επόμενο κινητό... Είναι γνωστό ότι δε χρειάζεται άλλωστε! @GR_Macedon Αυτό για καλό το έγραψες;;; ” καλά δεν είναι σίγουρο ότι έχει και fm radio ” Καλά ναι σωστό κι αυτό... Μέχρι να δεις fmradio.apk μέσα στη rom ποτέ δεν είσαι σίγουρος Πάντως έψαξα λίγο και δε βρήκα κάπου αναφορά ότι δεν έχει. Μάλλον κρατιούνται ν…

• Αυτά είναι... 130$ Και σε κάνα μήνα που θα κυκλοφορήσει ευρέως το 3, θα το δεις λογικά και 120$ και μπορεί πιο κάτω... Αν δεν είναι αυτός ο ορισμός του value for money, τότε ποιος είναι; Και πάλι μπράβο στην Xiaomi που κυκλοφόρησε τόσο νωρίς το Redmi note 3! Μέχρι το Πάσχα θα ρωτάς, καλύτερα να σου πάρω λαμπάδα ή ένα οχταπύρηνο να παίζεις;;; Πάντα τέτοια Xiaomi, πάντα τέτοια!