Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Μπορώ να την περάσω και με κλειδωμένο bootloader?
-
Η official (fastboot) rom ειναι αυτη που θα έπαιρνα απο τη xiaomi αν το κινητο ήταν απιραχτο?
-
Δεν εχω υπολογιστή για να το κοιτάξω στα γρηγορα θα το κανω καποια στιγμη σε καποιον φιλο. Αλλα αμα ειναι με ξεκλειδωτο δεν θα πρεπει να το κλειδωσω με την official?
-
Εχω παρει εδω και αρκετο καιρο το redmi note 3pro εχει μεσα την εκδοση 8.0.1.0.0 (LHOMIDG) και λογικα ειναι unofficial και θελω να βαλω την official που λογικα θα εχει ελληνικά. Ποιος ειναι ο ποιο απλος τρόπος?
-
εχω εδώ και δύο εβδομάδες πρόβλημα με την φόρτιση στο note3 pro. Δεν πιάνει το βισμα και όταν πιάνει που βγάζει συνέχεια charging δηλαδή είναι σαν να βάζω και να βγάζω το καλώδιο πάρα πολύ γρήγορα όταν συμβαίνει αυτό χάνει μπαταρία πολύ γρήγορα. Έκανα και hard reset δεν άλλαξε τίποτα οπότε μάλλον είναι θέμα του βύσματος του κινητού το έχω δοκιμάσει σε πολλά καλώδια και φορτιστές. Που το πάμε για επισκευή εδώ στην Ελλάδα??
-
Την global δεν μπορείς να την βάλεις μέσω mi suite και με κλειδωμένο bootloader? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν 64χ το pc βάζω το κινητό σε fastboot ανοίγω ως διαχειριστής την γραμμή εντολών κάνω τα βήματα και δεν μου εμφανίζει κωδικό. Μετά από αρκετές προσπάθειες τα παραταω, κατεβαζω το mi suite κάνω τα βήματα και μου λέει ότι έχω την ποιο πρόσφατη version και δεν μου δίνει upgrade. Μετα απο εκεί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά!! Αγορασα εγώ και ο κολλητός redmi note 3 pro η φωτο με miui 8 είναι το δικό μου και το άλλο του κολλητου το δικό του έχει twrp το δικό μου όχι όταν παταω power off και vol μου βγάζει ενα κινητό με ένα καλώδιο.b09873c68f1788365ab438d4f471cc6e.jpg7e3e2a09d012092be0306a36f8748409.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk