Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.
-
καλησπερα παιδια νεα εκδοση για το mi4 cancro ποτε θα βγει ?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ekans - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμακαλησπερα εχω mi4 και εχω περασει την τελευταια stable απο εδω χωρις ξεκλειδωμα bootloader η κατι αλλο.. ποια η διαφορα της developer με την stable? και γιατι να ξεκλειδωσουμε τον bootloader? ποια ρομ ειναι καλυτερα για να ειναι σταθερο το κινητο (stable h dev)? ευχαριστω..
-
mi4 πλατη (πισω καπακι μπαταριας)
ekans - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμααυτο θα κανω! Ευχαριστω φίλε! Αν εχει καποιος ας στειλει πμ..
-
ekans - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμακαλημερα οχι το πηρα απο banggood και για να μην περιμενω τοσο καιρο το λεω..
-
ekans - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμακαλησπερα παιδια! μου ηρθε το mi4 με χαλασμενο το πισω καπακι.. μηπως εχει καποιος? η κατι σε bamboo? (με το αζιμιοτο..)
-
delete installed apps
ekans - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαεγινε φιλε μου! ηλπιζα οτι θα υπαρχει καποιος τροπος..
-
delete installed apps
ekans - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμακαλησπερα! υπαρχει καποιος τροπος να σβησουμε καποιες εγκατεστημενες εφαρμογες? οπως τον πλοηγο η το mi cloud κλπ?
-
mi4 bugs
ekans - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαευχαριστω πολυ φιλε μου! φαινεται να ναι ενταξει!
-
mi4 bugs
ekans - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαπως γινεται φιλε μου?
-
mi4 bugs
ekans - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμακαλησπερα στο forum.. πριν λιγες μερες παρελαβα απο banggood το MI 4LTE-CT και περασα πρωτα την 4.4 μεσω updater μετα αναβαθμησα σε 6.0.1 και μετα ξανα μεσω updater σε 7.3.3 εκανα και ενα factory reset μετα απο ολα. ολα δουλευουν ρολοι εκτος του play store πολυ συχνα οταν βλεπω μια εφαρμογη η ενα παιχνιδι πεταει μυνημα η εφαρμογη play store σταματησε να λειτουργει..ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone