Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.

• Παράθεση από sharkimi: “Παράθεση από Heisenberg91: “Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα. Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με το κινητό,πριν κάποιο καιρό μου έσπασε η οθόνη οπότε επειδή το κινητό το εχω ήδη 2.5 χρόνια είπα να κάνω μια προσπάθεια να την αλλάξω μόνος μου . Τέλος πάντων για να μην σας κουράζω παρότι μου πήρε κανα δίωρο κατάφερα να την αλλάξω,το θέμα είναι οτι μόλις πήγαινα να το ανοίξω αυτό κολλούσε στο mi logo και μόλις πήγαινε να γράψει powered by android έσβηνε. Δοκίμασα μια δυο μεσοβέζικες …

• Καλησπέρα παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, η μπαταρία δεν νομίζω να είχε κάποιο πρόβλημα παρά ταύτα είπα να κάνω μια προσπάθεια να το ξανανοίξω( τώρα που πήρα το κολλάει ) να την αφαιρέσω και να την ξαναβάλω και τίποτα. Τέλος πάντων ευτυχώς ναι τα χα συγχρονίσει στο cloud και αυτά που ήθελα περισσότερο να σωθούν εικόνες,κάποια sms και σημειώσεις υπάρχουν οπότε είμαι κομπλέ. Αν κάνω επαναφορά εργ. ρυθμίσεων δεν θα διαγραφούν απ το cloud έτσι, μην τα κατεβάζω τώρα ενα ενα. Να δούμε αν …

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Heisenberg91: “το θέμα είναι οτι μόλις πήγαινα να το ανοίξω αυτό κολλούσε στο mi logo και μόλις πήγαινε να γράψει powered by android έσβηνε ” Από μπαταρία πως πάει ? Δοκίμασες να το αφήσεις 2-3 ώρες σε φορτιστή τοίχου ? ” H αλήθεια είναι πως οχι. Το έγραφε και κάποιος στο ίντερνετ αυτό οπότε παρότι είχε σχετικά αρκετή μπαταρία το άφησα να φορτίζει μέσω του υπολογιστή όλη νύχτα γιατί αφήνω ανοιχτό τον υπολογιστή. Λες να δοκιμάσω και με τοίχο μπάς και;

• Αθήνα, Γαλάτσι... Απορώ πως συνέβη έτσι ξαφνικά αυτό με την αλλαγή της οθόνης, είχε κάποια δικλείδα ασφαλείας ξέρω γω κάτι στο hardware και μόλις έγινε παραβίαση να κλείδωσε το λειτουργικό; Δεν είμαι ειδικός προφανώς αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό.

• Παιδιά έχετε καμιά ιδέα μήπως τι και αν μπορώ να κάνω κάτι έγω; Αν το πάω έστω σε τεχνικό θα μπορέσει να μου σώσει τα αρχεία; Ακομα και αν μου αχρηστεύσει την συσκευή δεν με πειράζει τόσο αμα ειναι να μην κάνω δουλειά μου τουλάχιστον μήπως σώσω τα αρχεία μου.

• Παράθεση από NasDriver: “Με τον mediatek ή με τον snapdragon ? ” Snapdragon

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Heisenberg91: “με το κινητό ” Ποια συσκευή έχεις ? ” Το Redmi note 4x

• Όχι σε recovery δεν κάνει κάτι, είναι σαν να μην μπαίνει κάτι στον υπολογιστή μόνο στην διαχείριση συσκευών φαίνεται στο usb. Σε fastboot μου έγραψε το mi pc suite device doesnt supported ή κάτι τέτοιο και στην διαχείριση συσκευών Kedacom Usb Device σαν Android Bootloader device.

• Όταν λες αν βλέπω μνήμη τι εννοείς; Μόλις μπει σε recovery μου εμφανίζει τρεις επιλογές,το reboot που δεν κάνει κάτι πάλι σε λούπα στο ίδιο πράγμα με γυρίζει,το wipe data που για την ωρα θα ήθελα να το αποφύγω για να δω αν υπάρχει τρόπος να κρατήσω τα δεδομένα μου και το connect with Miasisstant το οποίο κατέβασα μεν αλλά δεν εχω κάνει κάτι άλλο δε(Δεν το σύνδεσα με το τηλέφωνο εννοώ).

• Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα. Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με το κινητό,πριν κάποιο καιρό μου έσπασε η οθόνη οπότε επειδή το κινητό το εχω ήδη 2.5 χρόνια είπα να κάνω μια προσπάθεια να την αλλάξω μόνος μου . Τέλος πάντων για να μην σας κουράζω παρότι μου πήρε κανα δίωρο κατάφερα να την αλλάξω,το θέμα είναι οτι μόλις πήγαινα να το ανοίξω αυτό κολλούσε στο mi logo και μόλις πήγαινε να γράψει powered by android έσβηνε. Δοκίμασα μια δυο μεσοβέζικες λύσεις που βρήκα στο ίντερνετ με το fastboot ή να το…