Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.
-
Ok θα το κανω τωρα. Eν τω μεταξυ να πω εδω οτι το θεματακι με το mute της συσκευης μετα απο επανεκκινηση δεν λυθηκε. Μετα απο καθε επανεκκινηση η συσκευη συνεχιζει να μπαινει σε mute. ΕDIT..Το τελευταιο twrp εκανε μια χαρα decrypt. (με αλλαγη απο κωδικο σε μοτιβο.) Ευχαριστω πολυ!! Παμε τωρα για εγκατασταση Magisk 12.1. Για να δουμε θα "κατσει" η θα μας πεταει παλι στο fastboot στην εκκινηση!!
-
Βαζω το q και καπακι το αλλο απο πανω?? Η πρεπει να μπουταρω στο system και μετα να το περασω??
-
To twrp_tucana_3.3.1-09-02-2020_ss_nt. Aυτο με το ωραιο λαμπερο μπλε χρωμα.
-
Να ρωτησω και κατι αλλο?? Αφου κανω καθε φορα format data για να περασω τη rom. Γιατι μετα και το περασμα του magisk στην επομενη αναβαθμιση της rom που ερχεται ΟΤΑ μπαινω στο recovery και εχω encrypted data ??? Δυο φορες μου εχει συμβει και μια τριτη σημερα. Ποτε ακριβως γινεται το encryption??? Αναγκαζομαι καθε φορα να βαζω τη νεα rom σε στικακι και να κανω εγκατασταση απο εκει...
-
Την κατεβαζω τωρα. Θα χρειαστει μετα να ξαναπερασω magisk??
-
Να φανταστω οτι υπαρχει και καπου μια ρυθμιση ωστε να μην μπαινει η συσκευη σε mute καθε φορα που κανει restart??
-
ok το βρηκα. Ευχαριστω!
-
Καλημεριζω την κοινοτητα. Εβαλα προσφατα XTRV Rom και custom recovery στο Μi Note 10 που εχω. Μεταξυ 2-3 μικρων θεματων που εχω εντοπισει ειναι το εξης. Δεν ξερω αν υπηρχε σε προηγουμενες εκδοσεις rom ηTWRP αλλα τωρα δεν υπαρχει στην τελευταια rom που κατεβασα. Λοιπον. Μεχρι τωρα σε οποιες συσκευες ειχα rom και custom recovery οταν πατουσες το πληκτρο on-off δεν σου εδινε μονο επιλογες για τερματισμο η επανεκκινηση ΑΛΛΑ ΚΑΙ reboot to Bootloader και reboot to Recovery. Ειδα οτι αυτη η επιλογη υπα…
-
Μμμμμμ..δεν δοκιμασα να δω αν δουλευει το κουμπι πριν το magisk. Νομιζω οτι δεν πρεπει να εχει σχεση. Παντως δεν το ξαναβγαζω το magisk τωρα για να κανω δοκιμη. Δεν θελω να ξαναπερασω τα ιδια μολις το ξαναφλασαρω παλι. Ας βγαινουν ολα κοκκινα στο safetynet check.
-
Μετα απο ενα χρονο κατοχης ξεκλειδωσα τη συσκευη μου χτες και της περασα twrp 3.3.1 και rom την XTRV-MiNote10_MICC9Pro_20.11.18_6420554625_v12-11 Oλα πηγαν καλα ακολουθοντας τον οδηγο απο αυτο το νημα. Αμεσως μετα το μπουταρισμα της συσκευης διαπιστωσα οτι α) το κατω αριστερα πληκτρο, (αυτο που πατας για να δεις τι δουλευει στο παρασκηνιο και να το τερματισεις) μολις πατηθεο βγαζει error. β) Το magisk manager δεν εμφανιζει τις τρεις γραμμουλες πανω αριστερα τις οποιοες πατας για να ανοιξει το di…
-
Οχι Γιωργο δεν ξερω. Υποθετω το μεγαλυτερο νουμερο ειναι καλυτερη ληψη??? Ps....γιατι το ενα ειναι πλασματικο? Και ποιο απο τα δυο ειναι αυτο ? Αντε μπας και βγαλω καποια ακρη.
-
Ξαναγραφω απο το ποστ Νο 8... "Και δεν καταλαβαινω πως μπορει να μην βλεπει δυκτιο ωστε να εκτελεσει κλησεις η συσκευη απο τη στιγμη που αναγνωριζει την καρτα κανονικα στις ρυθμισεις sim, βλεπει ισχυ σηματος 101 dBm κτλ." Με τη sim της Vodaphone βλεπει 89 dBm, και κανει κλησεις κανονικα. Kατι αλλο παιζει
-
Δε βγαζω ακρη. Εμεσως πλην σαφως και οι δυο παροχοι μου ειπαν οτι αυτες οι ρυθμισεις που στελνουν ειναι για internet/sms/mms και οχι για κλησεις. Παρ ολα αυτα πηγα στον Γερμανο οπου εβαλε τις καρτες σε 3-4 τηλεφωνα, και δουλευαν μια χαρα. Στο δικο μου οχι. Εχει προβλημα η συσκευη μου ειπαν. Αντε βγαλε ακρη.
-
Για να καταλαβω...η καθε συσκευη θελει διαφορετικες ρυθμισεις στην sim οσον αφορα τον παροχο?? Εννοω οτι αφου 4 καρτες δουλευουν μια χαρα σε συσκευες lemax 2 και Redmi 4x, για να δουλεψουν στο Redmi 5 plus πρεπει να στειλει αλλες ρυθμισεις ο εκαστοτε παροχος?? Και δεν καταλαβαινω πως μπορει να μην βλεπει δυκτιο ωστε να εκτελεσει κλησεις η συσκευη απο τη στιγμη που αναγνωριζει την καρτα κανονικα στις ρυθμισεις sim, βλεπει ισχυ σηματος 101 dBm κτλ.
-
Κανω παντα επανεκκινηση.
-
Το προβλημα υφισταται και με τις καρτες της Wind (wind συνδεση εχω) Δεν νομιζω να ειναι θεμα της Cosmote, εξ αλλου δοκιμαστηκαν 3 διαφορετικες καρτες COSMOTE. Επισης οτι ρυθμισεις κινητων δικτυων βρηκα (apn και λοιπα) εχουν να κανουν με το internet, και οχι με τις κλησεις. Εdit.. Στο αλλο μου κινητο ενα Le Eco Lemax 2 που επισης φοραει miui 10, οταν εχει μονο μια καρτα λεει wind gr και στις κλησεις και στο internet. Δεν λεει οτι δεν εχει οριστει παροχος στις κλησεις.
-
Εχω προβλημα το οποιο παραμενει και μετα απο αλλαγη της rom. Bαζουμε καρτουλα vodaphone στη συσκευη και κανουμε κλησεις κανονικα. (αν ρυθμισουμε την σειρα των δυκτιων σε LTE/TD-SCDMA/GSM (απο LTE/SCDMA/UMTS που ειναι κανονικα) με την εντολη *#*#4636#*#*.) Οταν βαλουμε καρτουλα αλλου δυκτιου, η οθονη κλειδωματος λεει....μονο κλησεις εκτακτης αναγκης. Μολις ξεκλειδωσουμε και μπουμε κανονικα φαινεται η μπαρα του σηματος,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΝΗ. Προσπαθωντας να κανουμε καποια κληση εμφανιζεται παραθυρο που …
-
Με την δευτερη εγκατασταση το ΤWRP φαινεται να εκατσε κανονικα. Παμε τωρα στο προβλημα το οποιο παραμενει και μετα την αλλαγη της rom. Bαζουμε καρτουλα vodaphone και κανουμε κλησεις κανονικα. (αν ρυθμισουμε την σειρα των δυκτιων σε LTE/TD-SCDMA/GSM (απο LTE/SCDMA/UMTS που ειναι κανονικα) με την εντολη *#*#4636#*#*.) Βαζουμε καρτουλα αλλου δυκτιου, η οθονη κλειδωματος λεει....μονο κλησεις εκτακτης αναγκης. Μολις ξεκλειδωσουμε και μπουμε κανονικα φαινεται η μπαρα του σηματος,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΝΗ. Προσπ…
-
Mε την εντολη fastboot boot twrp_vince_3.2.3-1_tools-8_blue.img μπαινει κανονικα εκει και οχι στην κινεζοrecovery. Λες να κανω την εγκατασταση της TWRP ξανα?? Σαν να μην την εχω μεσα καθολου δηλαδη?? Εαν ναι χρειαζεται να κανω καποιο ειδικο wipe??