Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.
-
Mπορεσα και περασα νεα rom της Ελληνικης κοινοτητας χαρη στην βοηθεια σας παιδια και σας ευχαριστω πολυ!!! Μακη η βοηθεια σου με τα links για οτι θα χρειαζομουνα ηταν απιστευτη!! Δυστηχως ομως η νεα rom δεν ελυσε το προβλημα μου. Θα το συζητησουμε ομως μετα αυτο. Αυτο που θελω τωρα ειναι να μου πει καποιος πως μετα την τοποθετηση της twrp_vince_3.2.3-1_tools-8_blue, θα μπορεσω να μπω μεσα. Με την επιλογη reboot to recovery με βαζει μεσα στην κινεζικη recovery και οχι σε αυτη που περασα. Ευχαριστ…
-
Παιδια η συσκευη ξεκλειδωθηκε απο την xiaomi. Λεω να της περασω αυτη τη rom.. Χiaomi-miui-hellas-8.1_vince_V10_XTRV_8.11.15 που νομιζω οτι εχει Ελληνικα. Υπαρχει καποιος οδηγος για εγκατασταση twrp / rom???
-
Το εχω δωσει καπου μηπως βρουν το προβλημα. (αυτος μου ειπε οτι θα σκισει το πτυχιο του αν δεν το φτιαξει. Εχουν περασει τρεις μερες και δε με πηρε ακομα.ΘΑ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ) Μολις το παρω πισω θα σας ποσταρω παιδια οτι θελετε. Εδω θα ειμαστε να τα λεμε.
-
Ναι καλα τα λες. Αλλα ετσι εχεις σημα κανονικα και καλεις. ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΗΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ. Οχι μονο δεν εχω σημα, μου βγαζει και μηνυμα οτι δεν εχει οριστει καρτα sim για κλησεις. Sorry παιδια, γινομαι κουραστικος.Τα ιδια λεω εδω και 10 posts.
-
Ξαναλεω. Με μια καρτα μεσα λεει στο internet τον παροχο κανονικα. Και εχει ιντερνετ. Στις κλησεις δεν λεει παροχο. Και δεν εχει και τηλεφ. σημα. Εμφανιζει πανω πανω δηλαδη μονο τιην μπαρα των δεδομενων. Μπαρα τηλεφωνικου σηματος δεν εμφανιζει καθολου. Παιδια sorry δεν μπορω να το πω πιο Ελληνικα.
-
Πατας να ορισεις, και το πεδιο μενει αχνο, σαν να μην εχεις προσβαση στο συγκεκριμενο menu. Eν ολιγοις δεν ανοιγει κατι για να επιλεξεις καρτα.
-
Χωνω την καρτα μεσα. Στις ρυθμισεις, εκει που λεει για sim καρτες και κινητα δικτυα, πας κατω κατω και λεει ποια καρτα εχει οριστει για κλησεις και απο κατω ποια καρτα εχει οριστει για δεδομενα. Στα δεδομενα λεει κανονικα Wind η vodaphone gr ξερω γω. Στις κλησεις ομως λεει..δεν εχει οριστει καρτα. Αυτα μονο με wind και cosmote καρτες. Mε Vodaphone ολα οκ. Δοκιμασα και στις δυο θεσεις για sim. Τα ιδια κανει. Θα τρελαθουμε εδω περα με την Xiaomi.
-
Ναι..το θέματακι μου ομως είναι ότι εγώ έχω κανονικά internet. Τηλεφωνικό σήμα δεν έχω.
-
Δρν υποτιθεται οτι οι ρυθμισεις (apn και λοιπα)της καθε εταιριας ερχονται αυτιματα με το σημα?? Πρεπει να τις περασουμε με το χερι???
-
Κοιτα...εχω θεματακι και γι αυτο ψαχνομαι για νεα rom.Δεν ειναι απο καπριτσιο.To κινητο με καρτα cosmote και Wind, δεν βρισκει σημα τηλεφωνικο, ενω εχει data κανονικα. Με καρτα vodaphone αν πληκτρολογισεις το *#*#4636#*#* και αλλαξεις τα δικτυα σε LTE/TD-SCDMA/GSM, παιζουν ολα τζαμι. Ελα μου ντε ομως που εχω συνδεση WIND...... Λεω να του περασω μια αλλη rom μηπως συνελθει.
-
Λοιπον το εκανα. Παλι δε με ξεκλειδωσε. Λεει να ξαναδοκιμασω σε 72 ωρες. Δε μας τα λεει καλα η Xiaomi. Λες και δεν εχουμε τι αλλο να κανουμε, να ασχολουμαστε ολη μερα με το κινητο.
-
Τι σχεση εχει η δηλωση recovery phone number με το θεμα μας?? Σορρυ αλλα δε βλεπω τη συνδεση.
-
Προσπαθησα. Μπηκα στο προφιλ του λογαριασμου μου, αλλα δε βρηκα πουθενα καποιο πεδιο να συμπληρωσω τον αριθμο. Μεγαλος πονοκεφαλος το xiaomi αδερφε μου. To lemax 2 ξεκλειδωσε μεσα σε 2 λεπτα. Με αυτο το πραμα εδω παιδευομαι απ το πρωι.
-
Nαι. το μυνημα που μου βγαζει δεν αναφερεται στον οδηγο. gkqos0 Screenshot-21 — imgbb.com
-
Αυτον το οδηγο ακολουθω. τρεχω το εργαλειο και μου βγαζει το παραπανω μυνημα.
-
sxgbpl.jpgΘελω να του περασω μια απο τις Ελληνικες rom. Υπαρχει τροπος να γινει αυτο διχως να ξεκλειδωσει ο bootloader??
-
Παλι τα ιδια λεει.
-
Προσπαθω να ξεκλειδωσω το κινητο με το mi flash unlock , και μου βγαζει Cant unlock. your account isnt associated with a phone number. Τι να κανω??