Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 90.
-
Παράθεση από Talliron: “Χαίρετε.. Έχω ένα xiaomi redmi Note 4 32 με snapdragon. Το έχω δώσει στην γυναίκα μου και έχει πάρει την έκδοση miui 10. Τον τελευταίο καιρό και ενώ είναι κλειδωμένο, στα καλά καθούμενα, ανάβει η οθόνη... Χωρίς να υπάρχει μήνυμα, ειδοποίηση ή ότι άλλο... Την βοήθειά σας.. ” To ίδιο κάνει και σ εμένα.. αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό..κάποιο bug είναι το οποίο ίσως με την τωρινή αναβάθμιση σε 10.2.3 να έχει διορθωθεί.. Η ερώτηση μου είναι η εξής..το dark mode ξέρουμε σε πο…
-
Καλησπερα σε ολους! Πριν απο λιγο μου ηρθε η ενημερωση με την MIUI 10.1.1 stable....για το Redmi note 4 (mido) Τωρα γινετα το update.. Πιστευω να ειναι τοσο καλο οσο λενε... Update Εγινε η αναβαθμιση... αλλαγη εικονιδιων.. αλλαγη ηχων...αλλαγες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στις λειτουργιες της καμερας... Αυτα τα ολιγα γι αρχη... παντως δειχνουν θετικες οι αλλαγες...
-
Καλησπέρα σε όλους και όλες και καλό χειμώνα με τα σημερινά δεδομένα.. Εγώ έχω το Redmi note 4 (mido) και περιμένω πως και πως να μπει η 10αρα MIUI.... Πριν από λίγο μου ήρθε ενημέρωση και εκεί που χαιρόμουν είδα ότι είναι 9.6.3.0 Σταθερή 143, προφανώς κάποιες διορθώσεις έχει μέσα... Αυτή η 10αρα πότε θα έρθει και στα redmi note 4 (mido) ?
-
Παράθεση από amavroudis: “Έναν mi λογαριασμό καλό θα είναι να κάνεις και να ενεργοποιήσεις την εύρεση... ” Μολις προσπαθησα να κανω λογαριασμο.. μου βγαζει οτι εχω κανει ηδη.. με username 1581087820.. βαζω ξεχασα τον κωδικο μου και με πεταει σε σελιδα που δεν ειναι διαθεσιμη.. Το αστειο ειναι οτι ειναι το πρωτο μου κινητο xiaomi και ουδεποτε ειχα δοκιμασει να φτιαξω καποιον λογαριασμο με το νουμερο του κινητου μου. Σ αυτην την περιπτωση τι μπορω να κανω?
-
Παράθεση από amavroudis: “Έχεις official global stable. Θα αργήσει λίγο, υπολόγιζε μέσα στους επόμενους δύο μήνες το αργότερο... ” Δεν το βιαζομαι..αλοιμονο.. απλα ηθελα να ξερω αν θα παρει την 10 MIUI .. και κατι ακομα..πρεπει να κανω λογαριασμο για τις εφαρμογες του κινητου.. πχ MIUI FORUM η Gloud η Mi remote κτλ? Μου βγαζει και συνεχεια ειδοποιηση να ενεργοποιησω την ευρεση κινητου.. αν το χασω.. Ειναι κατι που θα με βοηθησει απο ολες αυτες?
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από pelemponis: “Εχω το redmi note 4, το 32αρι, την global εκδοση.. Ειναι mido? ” Ποσους πυρήνες έχει ο επεξεργαστής σου;Δώσε τον κωδικό συσκευής που αναγράφεται στο αυτοκόλλητο στο κουτί του.νΑ ” Ναι το 8πυρινο ειναι με τον snapdragon και ο κωδικος ειναι 2016102 (global) Αρα να περιμενω το MIUI 10 απο μερα σε μερα?
-
Παράθεση από makis1024: “Σε Developer το mido έχει πάρει miui10 , σε Stable θα πάρει στο άμεσο μέλλον , τώρα πόσο άμεσο θα είναι αυτό , το ξέρει μόνο η Xiaomi. ” Εχω το redmi note 4, το 32αρι, την global εκδοση.. Ειναι mido? .. Διαβασα καποια πραγματα αλλα δεν καταλαβα σε ποια κατηγορια ειμαι.. Τωρα εχει πανω την MIUI Global 9.6 Σταθερή, 9.6.2.0 (NCFMIFD)
-
Πιστευω οτι ειναι ενα τελειο tablet που ο καθενας θα ηθελε να αποκτησει..και το οποιο ηδη το εβαλα στο ματι... Η τιμη του θα ειναι μεταξυ 275 και 305 δολαριων.. Αν στην Ελλαδα ερθει με την σωστη ισοτιμια τοτε θα κανει γυρω στα 230 ευρω η 64αρα εκδοση και 270 η 128αρα.. Δυστηχως πιστευω οτι απλα τα δολαρια θα τα μετατρεψουν σε ευρω..Με λιγα λογια αντι για $ θα γινει € ... τοτε οι περισσοτεροι θα κοιταξουν το aple ipad που εχει πεσει στα 330.. Τελος στο gsmarena.. αναγραφεται οτι δεν δεχεται επεκτ…
-
Ας κερδισει ο τυχεροτερος..εγω ετσι και αλλιως ουτε τσιχλα δεν εχω κερδισει ποτε...
-
Καλημερα σε ολους!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!!! Λοιπον η μπαταρια μου ειναι κομπλε εστρωσε και πλεον εχει συμπεριφορα μπαταριας 4100 και οσον αφορα την εξυπνη καλυψη της οθονης..δεν φταιει το κινητο αλλα η θηκη μου που ειναι μουφα..γιατι η οθονη σβηνει οταν μιλαω και εβαλα μια αλλη θηκη καλυτερη και ηταν μια χαρα.. Οποτε σε γενικες γραμμες ειναι οκ η κινητουμπα μου!
-
Καλημερα και χρονια πολλα και υγεια για ολους!!! Τις προαλλες αγορασα μετα απο μηνες "επιτελους" το xiaomi redmi note 4, και συγκεκριμενα στις 22/12. Εχω δυο ερωτησεις.. Ξεκιναω με την πρωτη.. Η μπαταρια ειναι 4100 αλλα δεν κραταει πανω απο μια μερα και με ελαφρα χρυση.. παιχνιδι πολυ λιγο και εφαρμογες κλειστες.. Πρεπει να κανω καποια ρύθμιση για την μπαταρια? και η 2η ερωτηση μου ειναι οτι εχω ενεργοποιηση την εξυπνη καλυψη οθονης και του εχω παρει και καλη θηκη.. ομως η οθονη δεν σβηνει ποτε.…
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “@pelemponis Καλοδούλευτο φίλε, τη καλύτερη επιλογή έκανες μην ανησυχείς Είναι η global έκδοση? ” Ναι ειναι η global
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΜολις γυρισα με την κινηταρα αναμμένη και ειναι στην εκδοση 7.0 και εγινε αναβαθμηση στην MIUI GLOBAL 9.00.. Ειναι κομπλε η χρειαζεται κατι?