Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 90.

• Επιλογή συσκευής

pelemponis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Πάρε όποιο θες και σε βολεύει...άσε μας εμάς να λέμε ” Δεν ειναι ετσι...πλεον νιωθω και εγω ενεργο μελος της παρεας και φυσικα θα ασχολουμαι οποτε μ αφηνει η δουλεια μου με το φορουμ... ολοι σας απο την πρωτη στιγμη μου δωσατε συμβουλες και κανατε οτι μπορούσατε για να μην κανω την πατατα και παρω κατι που αυριο θα τραβαω τα μαλλια μου... Αυτο φυσικα το εκτιμω και θα ανταποδώσω σε οποιον χρειαστει κατι και μπορω να βοηθησω...

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Παιδια ας ξεχασουμε το θεμα τιμολογιο και το θεμα Κινα.. Τιμολογιο μπορουσα να κοψω μονο προχθες μεσω ενος φιλου, απο χθες και σημερα κτλ δεν μπορω παλι να κοψω... Οποτε μιλαμε για κανονικη αποδειξη. Επισης εκανα λαθος .. το συγκεκριμενο καταστημα κοβει κανονικα τιμολογια.. το προηγουμενο που ειχα παρει δεν εκοβε.. Τελος το gearbest ειχε το ιδιο κινητο στα 130€ με τα μεταφορικα για να μην πληρωσεις τελωνειο 150€ !!! Ιδια τιμη ακριβως...

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Απο που μπορω να παρω στα 150 € το 64αρι?

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από pelemponis: “Απο εκει που θα το παρω κοβουν μονο αποδείξεις λιανικής και θα το παρω στα 151 €... ” ΩΧ! Ύποπτο αυτό!!!! Δεν λέω παραπάνω...αλλά είναι ΠΠΠΠΠολύ ύποπτο το ότι δεν κόβουν τιμολόγιο. ΑΦΜ έχουν; ΠΡΟΣΕΧΕ μην την πατήσεις για 5-10 ευρώ! Από ποιο μαγαζί θα το πάρεις; Στα ίδια λεφτά θα σου βρεί το 4/64 με τιμολόγιο ρε άντρα!!!! ” Δες εδω Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) Black

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Καλορίζικο φίλε. Το πήρες με τιμολόγιο τελικά; Αν επιτρέπετε, πόσο σου βγήκε; Το ρωτάω γιατί σε κάποια καταστήματα δεν βλεπω να αφαιρούν ολόκληρο το ΦΠΑ από τη τιμή που το πουλάνε. ” Απο εκει που θα το παρω κοβουν μονο αποδείξεις λιανικής και θα το παρω στα 151 €...

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από pelemponis: “Πιτευω οτι εκανα καλη αγορα και δεν θα το μετανιωσω..ετσι και αλλιως το κινητακι τα σπαει!! ” Όχι ρε γμτ!! Όχι...Όχι!!!Έπρεπε να περιμένεις λίγο ακόμα μέχρι να έρθει το Redmi 8!!!! Καλορίζικο!! Πραγματικά ΤΑ ΣΠΑΕΙ το εργαλείο! ” Πω πω φιλε και διαβασα στην αρχη το ΟΧΙ ΟΧΙ που εγραψες..και παγωσα..και λεω οχι ρε φιλε μα@@@@α εκανα...μετα διαβασα και το υπολοιπο και ηρεμησα... Βασικα δεν το εχω παραλαβει ακομα.. θα παω να το παρω εγω απο το κατατα…

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από pelemponis: “Καλησπερα σε ολους!! Σημερα ειδα το Xiaomi Redmi Note 5A Prime Dual Gold 32GB/3GB το οποιο εχει πανω του snapdragon 435, η ερωτηση μου ειναι η εξης.. Ειναι καλυτερος απο τον 625? Απο διαφορα site που ειδα δεν υπαρχει και καμια ουσιαστικη διαφορα..και τελος αν το κινητο που σας προανεφερα θα το αγοραζατε.. ” Εμ δεν σε φταίει κανένας που δεν μπορείς να αγοράσεις κινητό εδώ και τόσο καιρό...!!! Πολύ ανώτερος κατασκευαστικά ο 625. ” Χμμ... σαν να εχ…

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολους!! Σημερα ειδα το Xiaomi Redmi Note 5A Prime Dual Gold 32GB/3GB το οποιο εχει πανω του snapdragon 435, η ερωτηση μου ειναι η εξης.. Ειναι καλυτερος απο τον 625? Απο διαφορα site που ειδα δεν υπαρχει και καμια ουσιαστικη διαφορα..και τελος αν το κινητο που σας προανεφερα θα το αγοραζατε..

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας, τις ιδεες σας και τις συμβουλες σας... Οτι ειναι να γινει θα γινει..παντα πριν παρω κατι το περναω απο 1000 σκεψεις και στο τελος το μετανιωνω και παιρνω κατι ασχετο..χαχαχαχαχαχα Τις επομενες μερες θα εχετε νεωτερα με το τι τελικα θα γινει η εγινε..

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Ειλικρινα οι απαντήσεις σας με συγκίνησαν.. και οχι δεν το θελω σημερα κιολας.. αλλα ρε παιδια απο τον Οκτωβριο παλευω να παρω ενα κινητο..και εκει που παω να το παρω απο Κινα.. σκανε τα τελωνεια και μου λενε περιμενε και θα δουμε.. παω απο Αθηνα κατσε περιμενε θα βγει κατι καλυτερο.. βγαινει τωρα το καλυτερο αλλα περιμενε γιατι μπορει αργοτερα που θα βγει κατι καλο να το παρεις φθηνότερα η το καλο σε καλη τιμη... Τι αλλο να κανω η να περιμενω.. και ολα αυτα γιατι παντα ακουω τον σοφο Ελληνικο λ…

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Αρχιζω να πιστευω οτι δεν ειναι η μοιρα μου να αποκτησω καποιο κινητο που θελω και θα καταληξω παλι σε αλλο.. α ρε Μερφι...

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Κινητά :: Xiaomi :: Xiaomi Redmi Note 4 (32GB) Snapdragon Black (Ελληνικό menu-Global Version) EU Ενός φίλου το πήρα από εδώ το 4/64 ομως global . Με ένα χρόνο εγγύηση αλλά το είχε άμεσα ήταν και δίπλα και το τσιμπησαμε. 180 σύνολο ” Δεν εχει το 4/64 και δεν εχει τετοια ωρα τηλεφ. εξυπηρετηση ειναι και στον Πειραια και πρεπει να γινω μεταναστης για να παω απο εκει...

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Σε ποια περιοχή είσαι ? ” Πεύκη..

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Θα παω και θα το παρω απο το καταστημα αν βρω καποιο φερέγγυο... και οντως η τιμη βγαινει στα 136 ευρω αν αφαιρεσεις το 24%, αρα μαπα το καρπουζι.. Επισης ειδα και το mygad και ειναι στα 196 ευρω και παραδοση σε 4-10 μερες.. πιστευω οτι ειναι αρκετα ακριβό και το θελω και αμεσα καθως εχω ξεμεινει μ ενα mls με 4αρα οθονι και μου εχουν βγει τα ματια..

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Λοιπον μπικα απο το link του Nasdriver και το βρηκα στα 160 ευρω με εκδοση τιμολογιου.. τους πηρα και τηλ και μου διαβασαν την παραπανω version και ειναι οκ. Το βρηκα ΕΔΩ

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά....με λίγα λόγια μου λέτε να πάρω από το Link που έβαλε ο @NasDriver και απλά τηλεφωνικά να ρωτήσω αυτά που γράφει για να έχω και 800αρα μπάντα ...!!

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Το ότι το είπες ισχύει... το λόγο δεν καταλαβαίνω. Γιατί να πάρεις το κινέζικο redmi note 4 , που του λείπει η 800αρα μπάντα και ευρωπαικός φορτιστής και μάλιστα ακριβότερα μάλιστα από το global? Δες λίγο την υπογραφή μου για redmi note 4 και θα καταλάβεις. Προφανώς κάτι δεν έχεις καταλάβει στις εκδόσεις ” Γι αυτο ακριβως ζητησα την γνωμη σας, γιατι οντως δεν εχω ιδεα για πολλα θεματα με τις εκδοσεις.. Θα διαβασω τωρα τις διαφορες απο τα link της υπογραφης σου .. ευχαριστ…

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

pavlidisc και Antreng το redmi note 4x ειπα οτι εχει 236 € και οχι το απλο 4 που οντως κανει 180 στο skroutz.

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Εγώ θα αντιπρότεινα το mi a1. Πολύ ανωτερη συσκευή. ” Κινηταρα αλλα δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 160 € δυστηχως..

• Επιλογή συσκευής

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολους και ολες.. Σκεφτομουν τωρα τα Χριστουγεννα επιτελους να παρω την νεα μου συσκευη και διακαη μου ποθο το Xiaomi redmi note 4x 4/64 (snapdragon 625).. υπολογιζα λοιπον οτι λογικο ειναι τωρα τα Χριστουγεννα να πεσουν οι τιμες και ενω στο πρωτο skoutzoμαγαζο που το εχει διαθεσιμο (και όχι παράδοση σε 10..20..και βάλε μέρες...) κανει 236 € ... εμαθα και θελω να μου πειτε αν ειναι αληθεια..Οτι τον Ιανουαριο η Xiaomi θα λανσαρει στην αγορα τα νεα της κινητα σειρα 5 και Note 5 κτλ... …