Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.

• Ξεκλείδωμα Redmi 4x

stargazerf3a - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παιδιά ευχαριστώ για την απάντηση,ηταν ολα κατεστραμένα μπαταρια , οθονη, σασι, εκτός απο την motherboard , έβαλα δλδ την δική του motherboard στο κινητό μου. Κάθε προσπαθεια επαναφοράς κωδικού δεν λειτουργεί λόγο του ότι είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός σε νούμερο που επεστράφη στην vodafone απο τον αρχικό κάτοχο.

• Ξεκλείδωμα Redmi 4x

stargazerf3a - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Καλημέρα στα μέλη, Είμαι κάτοχος ενός redmi 4x το οποίο το μια μέρα αποφάσισε να μην πιάνει wifi πέρα του ενός μέτρου απο το rooter δεν κατάφερα να το φτιάξω και για κακή μου τύχη αγόρασα απο έναν πελάτη μου ένα ίδιο κατεστραμμένο ολόκληρο πλην της mainboard, Αφού έκανα την μεταμόσχευση και έκανα factory reset μου ζήτησε να συνδεθώ με το gmail που ήταν συνδεδεμένο με την συσκευή πήρα τον άνθρωπο πήγα σπίτι του (βενζίνες) και το βάλαμε έλα που όμως μετά μας ζήτησε κωδικό για το mi account που είχ…

• Παιδιά συγνώμη κιόλας δεν σας πληρώνουμε το ξέρω αλλά τα γράφουμε αυτά στα σχόλια του download, πρώτη φορά το παθαίνω σε update του redmi θα πάθω χοντρή ζημιά αύριο αν δεν τα καταφέρω τεσπα ευχαριστώ για τον χρόνο σας καλή σαρακοστή

• Δλδ έπρεπε να κάνω factory reset πρίν την αναβάθμηση;

• μπλα

stargazerf3a - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Αυτό θέλω να γλιτώσω , θα περάσω την fastboot και βλέπουμε μπας και τα σώσω Όταν έκανα αναβάθμηση έπρεπε να κάνω factory reset δλδ?

• Παιδια βοήθεια Πήγα απο V7.5.1 να βάλω την 8 xrtv μέσω recovery έκανα wipe cache και την φλασάρισα , μετά κόλλησε στο logo mi πέρα λοιπόν την άλλη xrtv αλλά τα ίδια ,μετά την V8 πάλι τα ίδια , πέρασα την 7.5 και ανοίγει αλλά βγάζει συνεχόμενα μηνύματα σφάλματος και δεν με αφήνει να κάνω τπτ. Πρέπει επιγόντος πάση θυσία να πάρω της σημειώσεις και τον τηλ. κατάλογο κ μετά ας καεί Έχει κανένας καμιά ιδέα; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

• Οθονη αφής για redmi 1s

Μήνυμα

Ευχαριστώ πάρα πολύ , θα το κοιτάξω

• Οθονη αφής για redmi 1s

Μήνυμα

Παιδούδια καλησπέρα Για να μην παρεξηγηθώ και για να αποφύγουμε περιττές κουβέντες να σας πώ ότι είμαι ηλεκτρονικός μηχανικός και μία απο τις δουλειές που κάνω είναι επισκευές tablet και κινητών τηλ. Το πρόβλημα μου ξεκίνησε όταν έσπασα την οθόνη αφής απο το δικό μου τηλέφωνο ένα redmi 1s. Παρήγγειλα μια οθόνη αφής απο το ebay με όνομα πωλητή sangping505. Η οθόνη ήταν πέρα για πέρα πεθαμένη και αναγκάστηκα να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω κάτι που έγινε. Μετά παρήγγειλα από άλλον πωλητή με όνομα ewwt…

• Καλύτερη Rom για το 1S;

Μήνυμα

Παιδιά να είστε καλά ευχαριστώ πάρα πολύ , η τελευταία είναι αυτή ; xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ongmi-Redmi-1S-GTV-4-9-5/

Μήνυμα

Παιδιά κανένας δεν έχει 1s; Συγνώμη που ρωτάω διαβάζω στο φόρουμ και έχω χάσει την μπάλα απο την μια να κατεβάσω την τελευταία ελληνική απο την άλλη όχι γιατί έχει προβλήματα μπερδεύτηκα τελείως

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλα τα μέλη, Έχει λίγο καιρό που πήρα το 1S , έχει Android Version: JLS36C και Miui Version : JHCCNBD92.0 Πια είναι η καλύτερη Rom για το κινητό;

• Παιδιά δεν είναι εντελώς κουλό το ότι το miui δεν υποστηρίζει μεταφορά στην sd ?