Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 339.
-
Χαιρετω.για vince απο τι φαίνεται παμε στην επομενη ρομ κατευθειαν;λολ
-
@MIUI_ART χαιρετω.τι γινεται με το vince;πολυ αργησε.καλη δυναμη
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sisois - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555χαιρετω.αν σου στειλω recovery για το vince,μπορεις να βαλεις μεσα τα Ελληνικα;εχει μονο αγγλικα κ ρωσικα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εδω vince.περασα με οτα την 8.8.9.ολα κανονικα προς το παρων.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εγω συμφωνω με ολους τους προγραψαντες.η δουλεια εκει παει.ο ελεγχος κ η παρακολουθηση καθε κινησης.ολα για αυτο γινονται.θα θυμηθουμε αυτα οσα γραφονται.
-
Χαιρετω.ασφαλεια πλεον λεγεται η παρακολουθηση.αυτος ειναι ο λαγος.οχι η σταθεροτητα.οσο ανεβαινει η εκδοση στα android,τοσο πιο πολλα δικαιωματα σου ζητουναλλιως οι εφαρμογές δεν ανοιγουν καν
-
sisois - - Recoveries
ΜήνυμαΕπισης για mi max 3 θα κανεις;ηδη ανεβαζετε ρομς απο cn/eu
-
sisois - - Recoveries
ΜήνυμαΘα δοκιμασω @geoanto555 αλλα μπορεις να κανεις για mi max 2 oxygen;
-
Mi max 2
sisois - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555.Γιωργη χαιρετω.υπαρχει τροπος να προσθεσω τα tools στο ηδη υπαρχων 3.2.2.0 recovery; Αν υπαρχει καποιο αρχειο που το φλασαρεις πχ.ευχαριστω.
-
@MIUI_ARTη 8.8.2 εχει βγει.ελπιζω συντομα ναναι ετοιμη για κατεβασμα
-
Θαθελα να γραψω κατι που νομιζω θα συμφωνουν κ οι συντελεστες της σελιδας.οσοι εχουν προβληματα με τις νεες ρομς.αφου παρουμε μπακαπ,με format data κανουμε εγκατασταση.απλα πραγματα.μετα βαζεις απο πανω τις επομενες οπως περιγραφουν οι γνωστες εδω.
-
File sharing and storage made simple. Για grid.κατεβαστε και περαστε αυτο με twrp recovery
-
@dmarccosεδω vince.λοιπον μπαταρια καπως καλυτερα.http://www.mediafire.com/download_r[tabmenu][scallout][/scallout][/tabmenu]epair.php?flag=4&dkey=pelmf1ecdm7&qkey=x4xwf78qwm10451&ip=188.73.248.68&ref=3. Για τα grid βαλε αυτο με το twrp recovery κ εχεις λυση οπως εγω.δουλευει 1000 τα εκατο
-
@kbougiouklisεμενα αδελφε δεν εφυγε αυτο το πραμα που περιγραφεις.....τι να κανεις;......
-
@MIUI_ARTεγω νομιζω με supersu γινεται πιο σωστη δουλεια.δεν ειχα ποτε προβλημα.με το mi max 3 τι γινεται;ποτε θα βγουν roms;δεν εχω δει πουθενα.αλλα ουτε κ TWRP
-
@MIUI_ART.τοξερα οτι υπαρχει,αλλα επειδη εγραψες dolby plus,λεω θαναι κατι αλλο.τελικα ειδα οτι ειχα το ιδιο.ομως το ονομαζαν dolby oreo.τεσπα.ολακαλα.παντως το vince με oreo πολυ δυνατο κ σταθερο.
-
Χαιρετω.εδω vince.εγκατεστησα 8.7.26.παει σφαιρα.το android σε μπαταρια επεσε στο 20,, απο 25 κ 30 τοις εκατο που ηταν πριν.το dolby plus δεν γινεται να υπαρξει καποιο λινκ νατο κατεβασω;επειδη βαζω xtrv.ευχαριστω