Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 339.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sisois - - Recoveries
Μήνυμαχαιρετω.αφου περασεις twrp θα κανεις εισοδο οχι με εντολες adb απο υπολογιστη,αλλα χειροκινητα πατωντας ενταση πλυν και power.,μετα θα μπαινει κανονικα
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμαελα Γιωργη.χαιρετω.θα τοχω αυριο.αλλα ποτε ξεκλειδωμα κλπ.ομως ακομα δεν υπαρχει rom custom
-
καλυτερα να γινει format data.ετσι νομιζω
-
αδελφε,η τελευταια που υπαρχει για note 6 pro ειναι η 10360 αποτι ειδα στο xiaomi.eu κ βγηκε 29 Αυγουστου.οποτε περιμενε λιγακι κ θα το βγαλουν οι υπευθυνοι της ιστοσελιδας....
-
Our ROMs features (Whats not in Global): - Based on China Stable / Weekly builds (except POCOF1, HMNote6Pro) - Enabled search gesture (swipe up) on the desktop - 3way reboot menu (in dev settings) - Dark Mode (Night Mode) for 7.x/8.x/9.x devices (In the dev settings except 9.x) - Removed ads in MIUI system apps - Face Unlock for all 7.x/8.x/9.x devices - Vertical clock widget on lockscreen - Steps counter in Assistant screen - More shortcuts on left lockscreen - Wake up gestures for 7.x/8.x/9.x …
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμα@makis1024μου γυαλισε,αλλα αν δεν παιρνει......
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμα@Mardisχαιρετω.το mi9t παιρνει εξτρα sd card;
-
@MIUI_ARTχαιρετω.το tulip παιρνει port απο whyred,και pocophone απο mi 8.το ρωσικο σαιτ ετσι εκανε.καλη δυναμη
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμαειναι θεμα φορματ.
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμαναι εκανα ολα αυτα που γραφεις.9.6.27 κ δουλευει.
-
sisois - - Recoveries
ΜήνυμαΓιωργη σε μενα το τελευταιο blue για λαβεντερ δουλευει μια χαρα..
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμαμπηκε,ολα καλα,παιρνω αντιγραφο.νομιζω δουλευει κανονικοτατα.το χρωμα μου αρεσει.δεν υπαρχει θεμα.ευχαριστω
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμαευχαριστω.δοκιμαζω κ απανταω
-
attachment.php?attachmentid=4736447&d=1554342979 κατεβασε απο εδω
-
αυτο που λεει redfix
-
βρες κ βαλε το dolby που εχω στη φωτο.το κοκκινο.γκουγκλαρε το ονομα για να το βρεις
-
εγω σε ταλεγα για
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμαυποπτευομαι οτι κανοντας αναβαθμισεις με τις νεες ρομ φευγει η αποκρυπτογραφηση κ μετα χρειαζεται νεο twrp.θα φανει.
-
sisois - - Recoveries
ΜήνυμαΓιωργη,δουλευει τελεια.ουτε αποκρυπτογραφηση χαθηκε,πηρα αντιγραφο χωρις κοκκινα γραμματα κτλπ.σε ευχαριστω πολυ
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμαεχω κανει φορματ.καντο αν θες σε παρακαλω κ σου γραφω τι θα γινει.ευχαριστω