Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 339.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sisois - - Recoveries
Μήνυμαοκ.οπως σε βολευει
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμαευχαριστω,αλλα διαλεγεις τα Ελληνικα,παραμενει ομως στα εγγλεζικα
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555χαιρετω.παρακατω στελνω συνδεσμο για lavender.αν μπορεις να βαλεις Ελληνικα να δουμε αν δουλεψει. recovery.img αν γινεται φυσικα
-
sisois - - Recoveries
Μήνυμαlavender. Βρηκα τελικα ενα twrp που δουλευει σωστα. Παω για Αναστασξ
-
οχι κανενα κωδικο ουτε δαχτυλικο
-
αφου κανω εγκατασταση κ ρυθμισεις οταν ξαναγυρναω twrp ζηταει παλι κωδικο
-
αναγκαστικως τα κανω ολα απ την αρχη χωρις ναλλαξω twrp.να δω αν φταιει αυτο
-
twrp_lavender_3.2.3-1_ss-8.img Αυτο,μονο φορμαρει,αλλα οταν κανω εγκατασταση την ρομ ή βαλω αλλο twrp δεν ξερω τι γινεται κ ζηταει παλι κωδικο.φτιαξτο κ ξαναδοκιμαζω χωρις ναλλαξω twrp
-
@geoanto555ελα Γιωργη τελικα με δικο σου γινεται δουλεια. Ενα με το χρωμα ανοιχτο μπλε οπως του επισημου twrp.ευχαριστω. καλη ανασταση
-
τωρα ετοιμαζομαι για δοκιμη.....
-
δεν μπορει να κανει φορματ.3 φορες το δοκιμασα.το αφηνω.
-
λαθος.δεν βλεπει.θα το κανω ομως φορματ.ευχαριστω
-
αυτο το 33 που εστειλες ζηταει κωδικο,αλλα βλεπει τον εσωτερικο χωρο.τωρα μολις το ειδα.ωστοσο αφου το γραφεις θα το κανω
-
δεν ειχε.κανε μια τελευταια με αυτο που σουστειλα κ τερμα
-
βαλε κ θα κανω φορματ ντατα να το δοκιμασω αν μετα το διατηρει
-
Τα ιδια κανει. Αυτο που σου στειλα, δεν ζηταει ουτε κωδικο κ βλεπει εσωτερικο. Αν ειχε ιντερναλ θαταν οτι πρεπει
-
δεν εχει ιντερναλ,αλλα θελει φορματ.δεν βλεπει εσωτερικο χωρο.ζηταει κωδικο.εδω παντως ειμαι για δοκιμες.ευχαριστω
-
@geoanto555λοιπον δοκιμασα ολα τα twrp lavender,που εχεις βαλει κ ενω κανω φορματ data, επανεκκινηση, ξανα το ιδιο, εγκατασταση ρομ, μπαινω ρικαβερι κ παλι η αποκρυπτογραφηση δεν φευγει. Σου στελνω παρακατω λινκ που βρηκα καποιο που δεν ζηταει κωδικο. Αν μπορουσες να βαλεις ιντερναλ σε παρακαλω. uc?id=1fy-ZZyEQftPGJ-1Qm0oirmmJEiKdDuU5&export=download
-
@geoanto555παιδακια μου.την βρηκα την ακρη.πρεπει χειροκινητα να μπεις στο ρικαβερι.με εντολη @adb δεν μπαινει.εβαλα το τελευταιο Γιωργη.ειχες γραψει θα μου φτιαχνες με ιντερναλ.ευχαριστω καλη Ανασταση