Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 81.

• redmi note 7

kolakokas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

οποτε ημουν μερικως σωστος και μερικως λαθος.. μπορω να ποσταρω σχολια και link απο youtube?

• redmi note 7

kolakokas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ελπιζω να ειμαι στην σωστη κατηγορια γιατι θελω να ξεκινισω flame wars ισχυει ακομα οτι στα καινουρια μοντελα για να περασεις ευρωπαικη rom πρεπει να ειναι ευρωπαικες συσκευες αλλιως μπρικαρουν?

• Ιστορια με redmi5

kolakokas - - RedMi 5 (Rosy)

Μήνυμα

σαν βενζινας και εγω να σας πω οτι δυστυχως ο φιλος επεσε θυμα απατης.καθημερινα μου ερχοντουσαν στο μαγαζι τουλαχιστο 2-3 διαφορετικα ατομα που προσπαθουσαν να παρουν καυσιμα με απιστευτα ευφανταστους τροπους....καποιες φορες την πατησα και εγω.οση εμπειρια και να εχεις δεν σε προστατευει 100%.αναγκαζεσαι απλα να υπολογιζεις στα εξοδα του μηνα σου και 1 μικρο ποσο για αυτες τις περιπτωσεις.το κινιτο δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις -ειναι 99% κλεμενο και θα μπλεξεις.....πετα το στα σκουπιδια ή…

• Παράθεση από bagb88: “Καλημέρα παιδιά μόλις έφτασε... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60260/ Stable global. ” ωραιο το νεο μενου και η μπαρα ειδοποιήσεων αλλά δεν βλέπεις πλεον το ονομα του παροχου..

• το kenzo μου εκανε update σε miui 10 stable εχτες και ενω δεν μπορεσε να κανει update στο youtube στο καπακι, σημερα τελικα τα κατάφερε!!! κοιτάτε μηπως σημερα ειναι εφικτή η αναβάθμιση....

• το ιδιο πρόβλημα εχω και εγω εδώ και λίγες μέρες στο kenzo μου. Φοραω stable 9.6.3.0 νομίζω ειναι θεμα google servers.....

• Παράθεση από Jordan Nidis: “Παράθεση από kolakokas: “Παράθεση από NasDriver: “Αν η συσκευή που πάρουν είναι Global Version δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα ” ok ετσι θα πω στον θειο μου που εινα 68 ” Γιατί ο θείος σου θα ξεκλειδωνε Bootloader? ” αυτο ενοω βρε,οτι μεχρι τωρα αγοραζε οτι να ειναι απο σκρουτζομαγαζο και δουλευε ασχετος κινεζικης-ευροπ. συσκευης.στην χειροτερη να ειχε μαιμουδορομ που το πηγαινε πισω και το φτιαχνανε χωρις να ασχοληθει ο ηδιος.πλεων δεν ισχυει αυτο

• Παράθεση από NasDriver: “Αν η συσκευή που πάρουν είναι Global Version δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα ” ok ετσι θα πω στον θειο μου που εινα 68

• προσωπικα μιλησα ηδη με 4 φιλους - συγγενεις που ειναι κοντα στο να παρουν νεα συσκευη και τους απετρεψα απο τα xiaomi μεχρι τουλαχιστο να ξεκαθαρισει το τοπιο....

• Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από kolakokas: “καλησπερες!οταν συνδεω το κινιτο με το ραδιο στο αμαξι δεν βλεπω ονομα καλουντος μονο αριθμο,γνωριζετε εαν μπορω να το διορθωσω? (global 9.5.1.0) ” Φιλε μου και εγώ το συναντάω αυτό. Το συνδέω σχεδόν καθημερινά σε δύο αυτοκίνητα ένα Toyota Yaris 2015 και σε Renault Clio 2018. Στο κινητό μου έχω δύο κάρτες sim αν το έχω παρατηρήσει καλά βλέπω πως συνήθως από την κάρτα sim 1 εμφανίζει την πληροφορίας για τον ποιον καλώ ή ποιος με καλεί ενώ από την άλλ…

• Προβλημα με ηχο

kolakokas - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

παιδια μήπως πατιέται κατα λαθος το κουμπί volume down σε καμια τσέπη ή απο την ιδια την προστατευτικη θήκη? δοκιμαστε μια να το δουλέψετε γυμνό και τσεκάρετε και την κατάσταση του κουμπιου

• τα νουμερα μου εχουν ολα +30.ισως ειναι θεμα ασυμβατοτητας... το στερεοφωνικο ειναι kenwood

• καλησπερες!οταν συνδεω το κινιτο με το ραδιο στο αμαξι δεν βλεπω ονομα καλουντος μονο αριθμο,γνωριζετε εαν μπορω να το διορθωσω? (global 9.5.1.0)

• δυστυχώς τα android τηλεφωνα διαβάζουν στικακια μονο fat 32.εξαιρεση αποτελουν τα samsung που εχει κανει πατεντα η εταιρια και διαβαζουν-γραφουν και ntfs, xfat. εδω ομως και κανενα μηνα μπορουν καποια κινιτα να διαβασουν μονο(οχι να γραψουν) σε ntfs μεσα απο τον es explorer. στο kenzo μου που το δοκιμασα δουλευει. κατέβασε το app και δοκιμασε

• kenzo bug

kolakokas - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

- καλησπέρα!σήμερα συνάντησα το εξης bug - όταν συνδέομαι σε bluetooth ηχείο και έχω internet από wifi κόβεται το ιντερνέτ παρότι το wifi παραμένει συνδεδεμένο.φοραω xtrv-7.5.4.Γνωριζεται κάτι για αυτό ή να πάω για πιο καινούρια rom σε κανένα μήνα που θα γυρίσω Ελλάδα?

• μετα απο ψαξιμο καταφερα να παιξω 4κ με πατεντα.σηκωσα dlna server στο κινιτο μεσω του kodi και του στρημαρα 4κ απο το youtube απο το pc μου.στα win 10 στον egde στρημαρεις σε οποια device ειναι στο δικτιο σου. το καλο ειναι οτι το μηχανακι μπορει και το παιζει το κακο ειναι οτι το wifi δεν αντεχει.ακομα και σε 54 mbit που εχω το acces point μου παπαλα οποτε δυστυχως δεν θα παιξει και στην tv

• Παράθεση από nickkon: “δοκίμασες με mx player? Eπισης αυτό που κατέβασες ειναι Η265? ” ναι δοκιμασα mx player,vlc kai 2-3 ακομα Krasdimi απο usb δεν streamαρεις kodi και netflix

• Παράθεση από Krasdimi: “και να το παίξει πιο το νόημα όταν δεν έχουμε 4κ οθόνη... ” εαν παιζει μπορεις να το streamαρεις σε 4κ τηλεοραση

• καλησπερα!διαβασα οτι ο 650 του kenzo μπορει να παιξει 4k video.κατεβασα 1 video sample να δοκιμασω αλλα δεν τα καταφερα....

• - παρατηρησα οτι στις επαφες δεν βρισκει καποια ονοματα στην αναζητηση που ειναι στα Ελληνικα γραμμενα..(kenzo)