Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 288.

• Καλημέρα . Παρατήρησα πως αν κάνω share στα social ή στο viber slow motion video @240 fps εκεί παίζει σαν κανονικό . Αν το τραβήξω στα 960 εκεί παίζει αργά όπως τραβήχτηκε, αργά δηλαδή . Το θέμα είναι ότι στα 960 τραβάει ελάχιστο χρόνο ενώ το 240 είναι σαφώς πιο ευχάριστο . θα ελεγα πως ειναι θέμα των social αλλά φίλος μου έστειλε στο fb messenger από one+ βιντεο στα 240 και παίζει αργά , όταν το δικό mου που του εστειλα απο την ιδια εφαρμογή στα 240 του παίζει σε κανονική ταχύτητa . Ξέρουμε κάτ…

• Καλημέρα . Μια ερώτηση αν και πιθανά να είναι θέμα rom . Παρατήρησα πως αν τραβήξω βίντεο slow motion στα 240 fps , και το κοινοποιήσω σε fb ή fb messenger πάει σαν κανονικό βίντεο , δηλαδή στον κανονικό χρόνο . Πιθανότατα και σε αλλα social . Αν τραβήξω 960 δημοσιεύεται κανονικά , σε super slow motion . Ξέρει κανείς γιατι συμβαίνει αυτό και αν υπάρχει κάποια ρύθμιση ; Ευχαριστώ

• Παράθεση από amavroudis: “Στο cit περνάει κανονικά τα τεστ το μικρόφωνο / μεγάφωνο; ” Δεν μπήκα στην διαδικασία αλλά εφόσον στο viber μιλήσαμε κανονικά και το τηλέφωνο κουδούνίζε , δεν μπορεί να ήταν θέμα jardware . Επειδή ή σύζυγος έμεινε εχτές από μονάδες (Vodafon) υποπτεύθηκα μήπως έχει κάτι να κάνει με αυτό . Ήξερα πως χωρίς μονάδες σε καλούν , αλλά δεν μπορείς προφανώς να καλέσεις . Αλλά να σε καλούν και να μην ακούς ούτε να σε ακούν , πολύ βιτσιόζικο μου φάνηκε . Επειδή δεν ήμουν σίγουρος …

• Καλησπέρα . Μια βοήθεια γιατί μπλέξαμε . Το note 8 4/64 της συζύγου ξαφνικά βγάζει το εξής κουσούρι . Οταν την καλούν , ούτε την ακούν , ούτε ακούει . Δηλαδή Mutαρουν ταυτόχρονα Mic και Speaker . Ελέγξαμε ότι το mute δεν ενεργοποιείται , ότι το μικρόφωνο και το ηχείο είναι τέρμα , όπως και ότι το proximity λειτουργεί κανονικά . Ομοίως κάνει και με ανοιχτή ακρόαση, δεν ακούει - δεν την ακούν . Viber λειτουργεί κανονικότατα . Να έχει ενεργοποιηθεί κάποια ρύθμιση ; Περιεργο μου φαίνεται . Κάποια εφ…

• Παράθεση από topmar: “Παιδιά ήρθε σήμερα ενημέρωση για την εργοστασιακή εφαρμογή Always On Mode αλλά πάτησα κατά λάθος το "αγνόηση" ενημέρωσης. Πως την βρίσκω πάλι την ενημέρωση για να την περάσω;; Mi 9 Lite via Tapatalk ” Λογικά απο το "ενημέρωση εφαρμογών συστήματος" . 2η επιλογή στις ρυθμίσεις . Επειδή δεν πολυπαρακολουθώ τις εξελίξεις το δικο μου το πήρα απο κινεζομάγαζο και έχει την Global 11.3.4.0 Σταθερή PFCMIXM) με ενημέρωση android 2019-11-01 και android 9 . Έχει έρθει για εγκατάσταση η…

• Ίσως να το εχω ξαναρωτήσει αλλά σίγουρα δεν δόθηκε λύση . Εχω το εξής θέμα . Οταν συνδέω το κινητό στο pc για μεταφορά αρχείων προκειμένου να μεταφέρω φωτογραφίες , τα windows δεν κατασκευάζουν προεπισκόπιση -thumbnail αλλά εχει σε όλες τις φωτό το ίδιο genereic εικονίδιο και το όνομα κάθε φωτό . Οπότε για να δω ποιες θα κρατήσω και ποιες θα φάνε σουτ πρέπει ή να τις ανοίγω μία μία , ή να της περάσω c/p σε κάποιον άλλο φάκελο στο Pc . Οταν τις περάσω στο pc πλέον βλέπω τις μικρογραφίες . Είπα να…

• Mi 9 Τ

Anritsu - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “ Προσωπικά θα μείνω σε αυτό που ανέφερες, ότι δεν έχει προβλήματα[/u] με την ρομ που έχει τώρα, γνώμη μου, μην αναβαθμίσει :) ” Εχει και αυτό μια λογική . Από την άλλη δεν κατάλαβα . Αλλαγή αντροιντ ισοδυναμεί με factory reset και στήσιμο από την αρχή ; Αν αναβαθμίσει επαναφορά σε 9 θα γίνεται ή μόνο στο τελευταίο περασμένο 10αρι ; Εδώ οι χρήστες τι feedback έχουν ; Είναι κάπως άχαρο για κόσμο που δεν ασχολείται με φορουμ να διαβάσουν 35 σελίδες που εν τέλει θα περιέχουν…

• Mi 9 Τ

Anritsu - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Καλησπέρα . Φίλος έχει πάρει το 9t και έχει ειδοποίηση για android 10 . Να προχωρήσει ή θα έχει θέματα ; Τι feedback υπάρχει ; Ευχαριστημένος είναι μέχρι στιγμής χωρίς bugs με android 9 . Μου έκανε εντύπωση πάντως πως η αναβάθμιση του έδειχνε μία version miui ένα κλικ πίσω από αυτήν που έχει τώρα . Επίσης αν προχωρήσει στην αναβάθμιση , θα γίνει reset το τηλ και θα χρειαστεί να περάσει πάλι εφαρμογές κωδικούς κλπ ; Η θα περάσει από πάνω ; Ευχαριστώ

• Ερώτηση . Επειδή τραβάω και για τη δουλειά μου κάμποσες φωτό , παρατήρησα σε αντίθεση με το redmi 3s , πως όταν τις αντιγράφω και τις βλέπω στα windows μου τις προβάλει όλες στο οριζόντιο , δηλαδή τα πορτρέτα τα ξαπλώνει σαν landscape και πρέπει να κάνω μία δεξιοστρόφη για να ισιώσει και μετα περιμένω και να σωθεί έτσι . Αν ήταν θέμα προβολής των win θα το είχα και στο redmi 3s . Παίζει καμία ρύθμιση ώστε να αποθηκεύεται και στο κινητό απευθείας στον τρόπο που τραβήχτηκε , landscape ή portret κα…

• Παράθεση από chrismath: “επειδη η μπαταρία της συζύγου δε βγαζει πλεον τη μερα, εχετε δοκιμασει καμια απο ali ή από ebay? Να παω σε Nohon λεω που ειχα δοκιμασει στο παλιο μου Redmi Note 2. ” Οχι αλλά με κάποιο επισκευαστικό κέντρο που είχα κάνει μια κουβεντα στο FB μου είπανε πως original μπαταρίες δεν υπάρχουν και αυτές του εμπορίου σαφώς υπολείπονται σε αποδοση/χωρητικότητα . Θεωρητικά θα είναι καλύτερες απο την δικιά σου ετοιμοθάνατη .

• Καλησπέρα . Υπάρχει πρόβλεψή /ανακοίνωση για stable 11 με android δεκάρι ; Έχω δει διάφορα για άλλα κινητά αλλά όχι για αυτό . Επίσης για το συγκεκριμένο τηλέφωνο υπάρχει πλήρης οδηγoς που να ενημερώνεται για ξεκλείδωμα - twrp- φλασάρισμα ελληνική xtrv ' ή stable ; Καλό θα ήταν να γίνει κάποιο σχετικό καρφιτσωμένο . Ευχαριστώ

• Παράθεση από topmar: “Στο δικό μου μια χαρά στέλνει με 160 χαρακτήρες τα μηνύματα.... Πήγαινε στις ρυθμίσεις μηνυμάτων, σε κάθε SIM που έχεις, και επέλεξε την ρύθμιση "Χρήση απλών χαρακτήρων". Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalκ ” Αυτό έκανα και φαίνεται να παίζει μια χαρά . Ευχαριστώ.

• Καλησπέρα . Σήμερα που έστείλα κανα δύο sms είδα ότι αλλάζει μήνυμα κάθε 60 χαρακτήρες και όχι 160 . Κάτι τέτοιο είχα σύναντησει και στο redmi 3s αλλά δεν θυμάμαι τι είχα κάνει . Τι κόλπο παίζει ;

• Gcam

Anritsu - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Παράθεση από kwstpap: “σου προτεινω την gcam που εχω βαλει στο κυριο thread μαζι με το xml η 7 εκδοση δεν ειναι ακομα πληρης για εμας.υπαρχει τροπος κ παιζει μια 2 που ειναι λειτουργικες αλλα κρασαρει η στοκ (που ειναι παρα πολυ καλη για ημερισιες φοτο) οποτε βαλε την hypercam μαζι με το xml για φοτο σε χαμηλες συνθηκες φωτισμου και τ βραδυ και εχεις την στοκ για ημερα Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis) ” Τελικά έβαλα αυτή εδώ που βλέπω είναι v6 . : cyanogenmods.org/downloads/bsg……

• Gcam

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Βάλε άλλη από τις πολλές που έχει ” Πριν κάνω αυτό , μήπως έχει εγκαταστήσει κάποιος κάποια συγκεκριμένη που να παίζει ;

• Gcam

Μήνυμα

Κατέβασα αυτή η οποία εγκατάσταθηκε κανονικά μεν , αλλά δυστυχώς κρασάρει με τη μία . Ισα που βλέπω το interface . Κάποια βοήθεια ; Ευχαριστώ

• Gcam

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Google Camera Port Hub MGC_7.0.009_ConfigsVersion_V3 ” Ευχαριστώ . Φαντάζομαι έφαγες ένα P στο Copy και μάλλον αναφέρεσαι σε PMGC . Παίζει ρόλο για πιο κινητό θα την κατεβάσω μια και το lite δεν το βλέπω στην λίστα ;

• Gcam

Μήνυμα

Μια και είναι ανοιχτό το θέμα , απο που κατεβάζω gcam για το lite ; Ευχαριστώ.

• Καλησπέρα . Μετακόμισα σε mi9 lite . Έκανα factory reset απο το twrp , εριξα ενα super su που ειχα μέσα στο κινητό και μια xtrv σταβλε 9.5 κάτι . Τώρα στην επαναφορά βλέπει ότι η συσκευή ειναι δηλωμένη στο mi account μου . Γ'ίνεται κάπως αναίμακτα να χωρίσουμε τα τσανάκια μας ; Το κινητό αν δεν το πάρει η πεθερά θα συνεχίσει την καριέρα του σαν gps αυτοκινητου . Ευχαριστώ

• Και γω στο κλαμπ απο χτες . Με 6/64 σε μπλεδάκι . Σοκ και δέος σε σχέση με το δεινοσαυρικό redmi 3s . Έχω κρεμάσει σαγόνι με τις καμέρες . Gcam κάποια στιγμή θα περάσω και ίσως αργότερα ασχοληθώ με την Ελληνική Stable . Καλά Χριστούγεννα .