Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από chapapak: “Παράθεση από dnomikos: “Φαίνεται λοιπόν ότι έχει μπει το battery mod στη δεύτερη οθόνη κανονικά; Αυτό μου λες; ” Ναι, κανονικά: ” Όχι εκεί βρε... στο δεύτερο watchface: 62727 Επίσης άνοιξε το Notify & Fitness και αφού συγχρονίσει πήγαινε Ρυθμίσεις > Mi Band firmware version > Device info και πες μου τι hardware revision λέει ότι έχεις. Μέσα στο MiFit υπάρχει και ένα άλλο αρχείο το Mili_hankou.fw με έκδοση 2.3.0.28 (το οποίο μοιάζει πάρα μα πάρα πολ…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από chapapak: “2.3.0.28 έχω! Ας φτιάξουμε τη γλώσσα και έπονται τα ερωτηματικά Η οθόνη battery φαίνεται, και μάλιστα χωρίς ερωτηματικά. (Υποθέτω γτ ειναι αγγλικά;;;;) ” Φαίνεται λοιπόν ότι έχει μπει το battery mod στη δεύτερη οθόνη κανονικά; Αυτό μου λες; ” Ναι, κανονικά: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62911/
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από chapapak: “Καλημέρα, Το έκανα αλλά εξακολουθεί να είναι στα αγγλικά. Και ερωτηματικά επίσης. Έχω κάνει κάτι λάθος; Εάν βάλω το αρχείο fonts θα λυθεί και η γλώσσα εμφάνισης; ” Βλέπω να παίρνω τα βουνά σε λίγο... δεν την γλυτώνω Το συγκεκριμένο αρχείο MiFit-4.0.0-Greek_v2.apk, περιέχει 2 firmware για το απλό Mi Band 3. Ένα με ονομασία Mili_wuhan.fw που είναι το δικό μας Ελληνικό 2.3.0.28 (αυτό είναι που περνάει μέσα στο band) και ένα με ονομασία Mili_wuhan_tr.f…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από chapapak: “Παρόλο που έβαλα το ελληνικό 3.6.0 greek, όλο το μενού είναι στα αγγλικά και ο καιρός και το όνομα καλούντος έχει ερωτηματικά. Θέλει τα fonts? ” Όσο είσαι ακόμα στο v2.3.0.6, βάλε το MiFit 4.0.0 που έχουμε αναρτήσει στην πρώτη σελίδα και άστο να σου κάνει τις αναβαθμίσεις που περιέχει. Πρόσεξε στο κινητό το όνομα του αρχείου που θα πας να εγκαταστήσεις να είναι το MiFit-4.0.0-Greek_v2.apk. Μετά αν έχει ακόμα ερωτηματικά, βάλε τις γραμματοσειρές (fo…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από chapapak: “Πως μπορώ να δω τι έκδοση resources εχω τώρα; ” Δεν μπορείς. Το καταλαβαίνεις από το firmware που έχεις... πχ για το απλό Mi Band 3, από firmware v2.2.0.12 έως v2.3.0.6 έχεις resources v46. ” Παρόλο που έβαλα το ελληνικό 3.6.0 greek, όλο το μενού είναι στα αγγλικά και ο καιρός και το όνομα καλούντος έχει ερωτηματικά. Θέλει τα fonts?
-
Παράθεση από geozn8: “Παιδιά άσχετο σχετικό τέλειο το mi band 3 μου δεν λέω αλλά μου έχει πάρει τα μυαλά το band 4 που θα είναι έγχρωμο κλπ.. Και μιας και έχω ασχοληθεί και ασχολούμαι πολύ με το Hey+ κλπ πιστέψτε με θα είναι σούπερ άλλη αίσθηση.. Αντε γειά ” Μωρέεεεε κατά τα λες Βασικά για τα χρήματά του και το 3 είναι πολύ αξιόλογο.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από chapapak: “Όντως, γιατί σε ένα άλλο band 3 είχε βρει και τα ελληνικά αυτόματα ενώ σε αυτό όχι. Είναι stable αυτή η έκδοση; ” Ναι χαρακτηρίζεται ως stable αλλά ίσως έχει ακόμα "παιδικές ασθένειες" σε ορισμένα κινητά λόγο των μεγάλων αλλαγών που περιέχει σε σχέση με την προηγούμενη 3.6.0. Το MiFit-4.0.0-Greek_v2 που έχουμε τώρα στην πρώτη σελίδα, στηρίζεται στην τρίτη επανέκδοση της επίσημης εφαρμογής. ” Μάλιστα κατάλαβα. Θέλω να μάθω 2-3 μέρες αυτή την έκδοση …
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από chapapak: “Καλησπέρα, Διαβάζοντας τα σχόλια για την έκδοση 4 που κάποιοι δυσκολεύονται, έβαλα την έκδοση Mifit 3.6.0. Αυτή μου ενημέρωσε το band στην έκδοση firmware 2.3.0.6. Δε θα έπρεπε να αναβαθμιστεί αυτόματα στην έκδοση v2.3.0.28 και resources v47? Πρέπει να το κάνω χειροκίνητα; Επίσης, πως μπορώ να δω τι έκδοση resources έχω τώρα; ” Το κάθε MiFit περνάει (αν δεν είναι ήδη περασμένες) τις εκδόσεις που περιέχει. Η έκδοση 3.6.0 περιέχει το firmware 2.3.0.6…
-
Καλησπέρα, Διαβάζοντας τα σχόλια για την έκδοση 4 που κάποιοι δυσκολεύονται, έβαλα την έκδοση Mifit 3.6.0. Αυτή μου ενημέρωσε το band στην έκδοση firmware 2.3.0.6. Δε θα έπρεπε να αναβαθμιστεί αυτόματα στην έκδοση v2.3.0.28 και resources v47? Πρέπει να το κάνω χειροκίνητα; Επίσης, πως μπορώ να δω τι έκδοση resources έχω τώρα;
-
Καλησπέρα, Θα ήθελα να επεκτείνω το ερώτημα γιατί ενδιαφέρει και εμένα. Γίνεται με το Amazfit bip να έχω το κινητό στο σπίτι συνδεδεμένο στο router του σπιτιού, το ρολόι συνδεδεμένο σε άλλο router μακριά από το κινητό και να εξοκολουθεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις; Ή είναι μόνο μέσω wifi direct η σύνδεση;
-
Παράθεση από akkis: “Τα resources είναι αρχεία που χρειάζεται το firmware για να εμφανίσει πχ, όλα τα ψηφία για να μας δείξει την ώρα το band. Περιλαμβάνουν (τα resources) όλα τα απαραίτητα αρχεία για την εμφάνιση. Ακόμη και το εικονίδιο για τα steps είναι ένα εικονίδιο, ένα resource. ” Ευχαριστώ για την απάντηση. Νόμιζα ότι τα εικονίδια που αναφέρεις αποτελούν "μέρος" του firmwire και όχι ότι είναι μια ξεχωριστή οντότητα, αυτό που αναφέρεις ως "resources"
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giorgoski: “τι ειναι τα resources? υπαρχουν καπου αναλυτικες οδηγιες χρησης με τις δυνατοτητες του mi band 3? ” Όλα αναφέρονται στην πρώτη σελίδα ΕΔΩ >> xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/33303 Εκεί θα βρεις και τους οδηγούς πως θα τα περάσεις όλα τα αρχεία που χρειάζεται για να έχεις ελληνικά. ” Καλησπέρα. Και εγώ ρωτούσα ακριβώς το ίδιο βασικά. Ο οδηγός είναι σίγουρα κατατοπιστικότατος. Όμως δεν έχω καταλάβει "τι" ακριβώς είναι τα resources
-
Παράθεση από drivth: “Δοκιμασε κατευθείαν λογικά θα την πάρει. Αν όχι, τοτε κάνε απεγκατασταση. ” Δεν την πήρε κανονικά αλλά μετά από απεγκατάσταση. Όπως και να χει ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια
-
Παράθεση από drivth: “Κατέβασε από εδώ την 3.5.8 έκδοση και πέρασε την από επάνω και θα έχεις όνομα στις εισερχόμενες κλήσεις. ” Όταν λες από πάνω εννοείς ενώ είναι ήδη εγκατεστημένη η 3.5.9 χωρίς να την απεγκαταστήσω πρώτα;
-
Καλησπέρα. Καταρχάς συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν το παρόν project έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Πέρασα την έκδοση mi fit 3.5.9 που μου αναβάθμισε το firmwire σε v2.3.0.6. (κινητό Samsung Galaxy S8 σε android Pie με OneUI) Να ενημερώσω ότι δε χρειάστηκε να κάνω κάτι για τις γραμματοσειρές μιας και οι ελληνικοί χαρακτήρες φαίνονται μια χαρά, όπως και το ποσοστό μπαταρίας. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62140/ Όντως όμως στις εισερχόμενες κλήσεις δε μου εμφανίζει το όνομα του καλούντ…
-
Παράθεση από amavroudis: “διαβσε λίγο πιο πάνω τι γίνεται με τα ερωτηματικά...Οι παραθέσεις πως σου φαίνονται; ” Αν κατάλαβα καλά υπάρχει πρόβλημα αν εγκατασταθεί η εφαρμογή από το play store και μετά περαστεί από πάνω της η υπάρχουσα από εδώ; Αν όμως περαστεί εξαρχής η εφαρμογή από εδώ δε θα υπάρχει πρόβλημα σωστά; Ποιες παραθέσεις; Δε σε καταλαβαίνω.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από chapapak: “Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για το χρόνο σας και το πολύ οργανωμένο φόρουμ. Να ρωτήσω θα ήθελα και εγώ: Εάν αγοράσω από ένα κατάστημα τη global version, διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες, υποθέτω ότι θα είναι εντάξει με αγγλικές γραμματοσειρές αλλά ΟΧΙ με ελληνικές; Ρωτάω γιατί το προορίζω για δώρο και το άτομο για το οποίο προορίζεται δε γνωρίζει από τέτοιες διαδικασίες. Γενικώς τι θέματα θα αντιμετωπίζει αν μείνει στην global έκδοση; ”…
-
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για το χρόνο σας και το πολύ οργανωμένο φόρουμ. Να ρωτήσω θα ήθελα και εγώ: Εάν αγοράσω από ένα κατάστημα τη global version, διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες, υποθέτω ότι θα είναι εντάξει με αγγλικές γραμματοσειρές αλλά ΟΧΙ με ελληνικές; Ρωτάω γιατί το προορίζω για δώρο και το άτομο για το οποίο προορίζεται δε γνωρίζει από τέτοιες διαδικασίες. Γενικώς τι θέματα θα αντιμετωπίζει αν μείνει στην global έκδοση;