Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 466.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Παράθεση από GR_Macedon: “Σε συστημένα αυτό είναι έγκλημα. Απαγορεύεται να το αφήνει χωρις να πάρει υπογραφή και αριθμό ταυτοτητας. Πες του το και θα το σταματήσει, ειδικά αν του πεις ότι σε περίπτωση απώλειας, θα του ζητησεις αποζημίωση. ” Δεν καταλαβαίνουν Θανάση. Εδώ υπάρχει κανονισμός ρητής απαγόρευσης για οποιοδήποτε δέμα και πάλι δεν νιώθουν. Σε συνομιλία με υπάλληλο στο κατάστημα μου είχαν πει κυνήγα το δέμα μόνος γιατί αν χαθεί δεν θα βγάλεις άκρη αφού ο ταχυδρόμος θα πει εγώ το παρέδωσα…

• Παράθεση από Giannis lar: “μπραβο παιδιά γιατί ο κάθε ένας γράφει ότι νάναι και δεν βγάζω άκρη Νομίζω αυτό θα είναι τελική λύση ” Δεν είναι απόλυτο απλά η εικόνα σου προσφέρει μια αίσθηση ασφάλειας αφού βλέπεις και κάνεις. Αλλά εκεί ξεκινά μια άλλη ιστορία με τίτλο "τα έκανα όλα όπως δείχνει το βίντεο αλλά ο υπολογιστής δεν βλέπει την συσκευή..." το οποίο είναι η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου "τα έκανα όλα όπως γράφει ο οδηγός αλλά ο υπολογιστής δεν βλέπει την συσκευή"

• Προσωπικά έχω στο κινητό την εφαρμογή Trackchecker mobile μόλις μου εμφανίσει Κεντρικό κατάστημα Κέρκυρας πάω από εκεί γιατί έχουμε κάτι ταχυδρόμους που αφήνουν τα δέματα έξω από την πόρτα. Ένας να περάσει το πήρε και άιντε βρες άκρη. Μάλιστα πλέων και εμένα με έχουν μάθει και μου λένε σε περιμέναμε... Μόνο την πρώτη φορά την πάτησα όπου ο ταχυδρόμος το είχε πάρει ήδη προς παράδοση (κλασσικά έξω από την πόρτα) και φάγαμε την γειτονιά να τον βρούμε που βρίσκετε να το πάρουμε. Στήσαμε καταδρομική …

• Παίδες για πιο λόγο πάτε σε 720p και μάλιστα 120 frames. Είναι διφορούμενα πράγματα. το 720p είναι downgrade και θεωρείτε σκέτο HD και από την άλλη βάζετε 120 frames per second που χρησιμοποιείτε σε ειδικές περιστάσεις όπως ή αργή κίνηση. Εγώ δεν την έχω κάνει install ακόμα για να τη δοκιμάσω αλλά θα σας πρότεινα Πάμε σε Full HD 1080p στα 30 fps (αν έχει 25 ακόμα καλύτερα αφού είναι standar PAL) με τις υπάρχουσες ρυθμίσεις που έχετε δημιουργείτε τσάμπα τεράστια αρχεία χωρίς λόγο εκτός και αν θέλ…

• Παράθεση από Giannis lar: “παιδια υπάρχει στο youtube βιντεάκι με το πέρασμα την ελληνικής rom από unofficial stable ? Και αν όχι δεν θα ήταν μία καλή ιδέα να ανέβει ένα αναλυτικό βίντεο από το forum? Ευχαριστώ ” Λίγο υπομονή ετοιμάζουμε σειρά οδηγών βίντεο. πρώτο επεισόδιο το αργότερο μέχρι το Σάββατο

• Camera & flash

kostasrose - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Thanos L.: “Ανεβασα τον φωτισμο εβγαλα αλλα φαινεται παρα πολυ εντονο το ασπρο ” Οκ είναι μια αρχή δοκίμασε τώρα manual και χαμήλωσε iso ώστε να μην σου "καίει" (ασπρίζει πολύ τις φωτογραφίες). Γενικότερα πειραματίσου λίγο με τις ρυθμίσεις σε 1-2 ώρες θα έχεις βρει τα κουμπιά της και δεν θα έχεις θέμα.

• Παράθεση από koko: “κωστη, εγώ να το γράψω το βιβλιαράκι... Εσύ θα μου βρεις εκδότη και αναγνώστες; ” Εκδότη δεν γνωρίζω αλλά έναν αναγνώστη τον έχεις σίγουρο

• Camera & flash

Μήνυμα

Παράθεση από Thanos L.: “ακομα δεν μπορώ να βγάλω φοτο με φλας χωρίς να κιτρινιζει με στοκ να σας στείλω μία να δείτε;;; ” Δοκίμασε το εξής πάτα στο φλας αυτόματο μετά πάτα το αντικείεμνο που θες να εστιάσεις θα σου εμφανίση έναν κύκλο με μια φωτογραφική μηχανή. Δεξιά του κύκλου θα σου εμφανίσει 2 βελάκια ένα προς τα πάνω και ενα προς τα κάτω πάτα το ένα βελάκι και με scroll στην οθόνη ανέβα προς τα πάνω η προς τα κάτω μέχρι να βρεις σωστό φωτισμό. ΥΓ Κανονικό αυτό είναι το διάφραγμα αλλά επηρεά…

• @koko το σχόλιο σου εύστοχο και πλήρες με ωραία γλώσσα και περιγραφή... σκέψου να γράψεις ένα βιβλιαράκι (αν βρεις χρόνο με τόσες δουλείες που κάνεις) ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! @kodorevi8ulis κουβεντούλα κάνουμε ανταλλαγής απόψεων γιατί όχι και εδώ, άλλωστε αυτός δεν είναι ο σκοπός του κάθε forum? Σχετικά με το ΥΓ1 έχεις απόλυτο δίκιο στην τελική ο αριθμός πυρήνων δεν είναι το Α και το Ω μιας συσκευής αν σέρνονται οι χρονισμοί του. Θα συμφωνήσω μαζί σου και στο ΥΓ2 γιατί το SOT δεν είναι αληθές μέτρο σύγκ…

• Camera & flash

Μήνυμα

Παράθεση από Thanos L.: “παρατηρησα ότι ή Google camera είναι ποιο ποιοτική απο την στοκ δηλαδή όταν ζουμαρα την ίδια φωτογραφία που είχα βγάλει με στοκ και αυτήν με Google όταν την ζουμαρα παρατηρούσα ότι της Google ήταν πιο καθαρή ενώ της στοκ θολωμένη ” Αυτό ισχύει αλλά ακόμα δεν έχω βρει χρόνο να τσεκάρω το app της google και να πειράξω ρυθμίσεις ούτε ένα άλλο app που λένε τα παιδιά. Αν δεν κάνω λάθος λέγετε snapdragon και το χρησιμοποιεί stock ή one+ στα κινητά της. Λένε ότι αυτό είναι καλύ…

• Camera & flash

Μήνυμα

Παράθεση από Thanos L.: “Να σαι καλά ρε αδερφέ θα το δοκίμασε!!! Όλα αυτά με την κάμερα την στοκ σωστα;;; Όχι με Google ” ναι με την stock. Επίσης θα δεις τρελή διαφορά στην ποιότητα με ενεργοποιημένο το HDR αν τα αντικείμενα που θες να τραβήξεις είναι στατικά δηλαδη κτίρια ή κάποιον φίλο που ποζάρει κλπ. Αν έχεις κινούμενα τότε κλείσε το HDR

• Έχεις δοκιμάσει να καλιμπράρεις τον αισθητήρα;