Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 507.

• @mslave ευχαριστώ φίλος. Ποιο Gateway έχεις, το mijia? Γιατί απ ότι βλέπω στο screenshot υποστηρίζει το Smoke detector, οπότε είμαι οκ με το kit που θέλω να πάρω, είναι Mijia. Θυμίζω αυτό σκέφτομαι Original Xiaomi Mijia 5 in 1 Smart Home Security Kit with Wireless Switch PIR Motion Sensor Multifunctional Gateway Set - Banggood Mobile @Ikariapower να μην την πάρω από άποψη χαρακτηριστικών ή για κάποιο άλλο λόγο? Γιατί δεν με ενδιαφέρουν τα χαρακτηριστικά, απλά θέλω να βλέπω ένα συγκεκριμένο χώρο …

• Παράθεση από mslave: “@zananiro Δεν ξέρω για τα παρελκόμενα που θες και αν ταιριάζουν με το Gateway που έχεις. Οι κάμερες όπως είπα και πιο πάνω δεν συνδέονται με το gateway είναι αυτόνομες και τις βρίσκεις στην εφαρμογή MiHome Sent from my SM-G965F using Tapatalk” Οκ, ευχαριστώ. Εννοούσα το Gateway που έχω στο λινκ πιο πάνω, αυτό θα αγοραστεί και απ όσο είδα είναι καινούργιας γενιάς. Πάντως περίεργο μου φαίνεται να μην συνδέονται στο gateway. Υπάρχει κάποια στάνταρ κάμερα που να συνδέεται με το…

• Παράθεση από mslave: “Παράθεση από zananiro: “Delete.....” Αυτό το delete νομίζω είναι περιττό Οι κάμερες είναι διαφορετικές υο καταλαβαίνεις αυτό αρκεί να διαβάσεις λίγο τα χαρακτηριστικά τους... Η πρώτη κάμερα είναι AI. Οι κάμερες είναι αυτόνομες με wifi και δεν χρειάζονται κάποιο gateway για να συνδεθούν. Μπορείς όμως να τις κάνεις να αλληλεπιδρούν με αυτό. Έπιασε η κάμερα μια κίνηση π.χ σε σημείο που δεν θα έπρεπε να υπάρχει άνθρωπος. Μπορεί να δώσει σήμα στο gateway να χτυπήσει ο συναγερμός…

• Παιδιά να ρωτήσω, η κάμερα και ο σενσορας καπνού μπορεί να συνδυαστεί με το kit αυτό? Με ενδιαφέρει να συνδεθούν με το hub. Kit Original Xiaomi Mijia 5 in 1 Smart Home Security Kit with Wireless Switch PIR Motion Sensor Multifunctional Gateway Set - Banggood Mobile Κάμερα Original Xiaomi Mijia AI Smart Home 130° 1080P HD Intelligent Security WIFI IP Camera Motion Detection Monitor - Banggood Mobile Smoke detector Xiaomi MiHome Honeywell Fire Smoke Alarm Detector Remote Alert Photoelectric Smoke …

• Πληροφορίες για το Redmi 6

zananiro - - RedMi 6 (Cereus)

Μήνυμα

Μπορεί κάποιος κάτοχος να μας πει εντυπώσεις για το κινητό και την εμπειρία χρήσης? Κυρίως αν είναι απροβλημάτιστο στη λειτουργία του και χωρίς ενοχλητικά bugs. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Παράθεση από spideman3: “Την βασική επιλέγεις. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Thanks. Μήπως έχεις υπόψη αν στέλνει τα κινητά συνήθως σφραγισμένα από,τον κατασκευαστή ή τα ανοίγουν? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Παίδες από eglobalcentral με τη βασική δωρεάν μέθοδο αποστολής που έχει είμαστε κομπλέ? Βασικά 2 επιλογές έχει, τη βασική και με ασφάλεια που κοστίζει περίπου 5€. Επίσης έχετε υπόψη αν τα κινητά που στέλνει είναι σφραγισμένα στο κουτί τους? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Όταν παραλάβουμε δέμα από Κίνα...ed8283417aff1bcdf47d326c552e6e95.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Παράθεση από Maniataros: “@amavroudis θα πήγαινα και στο mi mix2 αλλά θέλω την κάμερα του s που είναι κορυφή . Για κουπόνια και τέτοια που θα βρω? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Για κουπόνια κινητών δες εδώ, έχει και άλλες διάφορες κατηγορίες προϊόντων Smartphones Coupon and Deal - China secret shopping deals and coupons Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• ...80b589d7a1be25d0511e4b6b7a6d6d33.jpg46111f43262140222c3d7ee3e7abf1a9.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• ...f9c57983a9d2691e015eee2196fdf8be.jpg74eac9c8ff895cabb2ba2f3fe4833fb4.jpg9f1ff2df48498995b18c2530d26d1602.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Παράθεση από komatoza: “@zananiro Εμένα το customs clearance processing complete είναι από 7 Σεπτεμβρίου και εμφανίστηκε κάπου στις 15 . Και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι απλά κολλημένο αλλά κάτι άλλο συμβαίνει. Πχ ένα παιδί είχε κάνει την ίδια μέρα την ίδια παραγγελία και μέχρι 7 του μήνα τα δέματα ήταν μαζί είχαν ακριβώς τους ίδιους χρόνους ανανέωσης έως και δευτερόλεπτο που σημαίνει ότι ήταν σε έναν σάκο, από εκεί και πέρα το δικό του 11 Σεπτεμβρίου ήταν για παράδοση. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο …

• @komatoza θα στείλω και εγώ αν και δεν ευελπιστώ ότι θα γίνει κάτι. Πάνε τα δεματάκια μας μου φαίνεται...Και άλλα παιδιά σε διπλανό φόρουμ αναφέρουν καθυστερήσεις την περίοδο αυτή με Belgium. Εμένα χτες εμφάνισε στο tracking "Customs clearance processing complete" από 13/9. Αν κάτσει σε αυτό το status από ότι λένε πάνω από μερικές ημέρες...δύσκολο να αλλάξει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• @Readiness και εγώ από 5/9 με Belgium post κολλημένο... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• ...2d7a17878f88b660e4ad126af3004e38.jpg6744abd2a0f02165c96664f74ddfd20b.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Παράθεση από komatoza: “Ναι από 7 του μήνα. Το βλέπω να περιμένουμε πολύ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Βασικά πέσαμε στην περίπτωση μάλλον. Κάποιοι που παρήγγειλαν μια εβδομάδα μετά από εμένα από το ίδιο μαγαζί το ίδιο προϊόν, έχουν ήδη παραλάβει. Τεσπα, τουλάχιστον να παραλάβουμε κάποια στιγμή και να μην έχουν χαθεί τα δέματα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Παράθεση από komatoza: “Εμένα είναι σε χειρότερη δεν έχει ούτε το origin737d861769bbf63cde4d08d709ebb684.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αφού έχει destination country Greece μην σε απασχολεί Τουλάχιστον εσένα προχώρησε, έγινε custom clearance οπότε είσαι σε καλό δρόμο! Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Registered είναι της μορφής RG...BE. Κλασσική περίπτωση, όταν περιμένεις κάτι πώς και πώς, τότε αυτό καθυστερεί. Όταν κάτι δεν το βιάζεσαι έρχεται σε λίγες ημέρες. Ελπίζω μόνο να μην πέσαμε σε φουρνιά δεμάτων που θα κολλήσουν και θα περιμένουμε κάνα μήνα. Γιατί διάβασα και άλλον συμφοριτη είναι κολλημένος από τέλος Αυγούστου. Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από zananiro: “Αυτά μου γράφει. ” Τι tracking number έχεις ? Μήπως είναι unregister ?” Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Παράθεση από komatoza: “@zananiro για δες μια στο 1tracking.net τι σου λέει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτά μου γράφει. Ούτε Βέλγιο δεν έφτασε ακόμα ή τέλος πάντων βόσκει στο αεροδρομίου του Βελγίου. Μέχρι να παραλάβω θα έχει πάρει αναβάθμιση σε pie το κινητό...e4e5272816f23c217b272aaa7f1fbb20.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Παράθεση από komatoza: “Εγώ παιδιά παραγγελία τις ίδιες μέρες με εσάς μάλλον 30 Αυγούστου από Gearbest με Belgium Post και από 4 Σεπτεμβρίου μου γράφει μόνο item is announced/bpost received the information. Έχει τύχει σε κανέναν να καθυστερήσει τόσο πολύ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και εγώ από 5/9 στην ίδια κατάσταση με belgium από gearbest. Βλέπω να ξεπερνάμε χαλαρά το 20ήμερο... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk