Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 507.
-
RE:
Μήνυμα@atmos , Ίδιο hardware αλλά διαφορετικό software, οπότε δεν είναι απόλυτος συγκρίσιμα. Εγώ έχω μια ερώτηση παιδιά, μιας και δεν βρήκα νήμα για τη συσκευή. Έχει διαφορά (εκτός από την εγγύηση βέβαια) η global έκδοση που πουλάνε τα κινεζομαγαζα με την έκδοση που θα πουλάνε οι μεγάλες αλυσίδες εδώ? Η είναι ακριβώς ίδιες οι συσκευές? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΚάτι ερωτήσεις που κάνεις και εσύ...εννοείται είναι μετά... Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από zananiro: “ ” Η φώτο είναι πριν ή μετά; Αν είναι πρίν,μάλλον δεν το δουλεύει σωστά! ;)” Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sotiris_s: “Ενω εδώ κ κάμποσο καιρό δεν έπαιρνα ειδοποιησεις από το mihome , ξαφνικά άρχισαν να έρχονται (φτου μη το ματιασω) ... Τι έγινε δε ξέρω... Έχει κανείς άλλος παρατηρήσει κάτι;;;” Τι να παρατηρήσουμε, τόσα χρόνια κάθε φορά φορά που ανοίγω την εφαρμογή είναι kinder έκπληξη τι θα δουλέψει, πως θα δουλέψει και τι έχει αλλάξει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 6adriano7: “Παράθεση από NasDriver: “Με paypal έκανες την αγορά ? ” ναι με paypal.εκανα ηδη report a problem.μου απαντησε ο...dimosthenis,οτι αφου πηγα και παραπονεθηκα τωρα θα παει μεσω paypal.στο μεταξυ ακουστε και αυτο.μου εχουν κανει μπλοκ στο gearbest.δεν μπορω να κανω log out.δεν μπορω να μπω στα orders μου.θα ξαναπροσπαθησω μην ειναι απλα καποιο κολλημα.τους εστειλα κι αλλο γραμμα για την κακιστη μεταχειριση. επισης μπηκα παλι στο paypal και εκανα formal complaint.οχι που θα …
-
Καλησπέρα παιδιά, έχω κάποιες ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος: 1. Ποια είναι η πιο φθηνή συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως BLE gateway ώστε μέσω αυτής να συνδέσω και άλλες για να τις βλέπω μέσω WiFi? Τη λάμπα γνωρίζω. 2. Ήρθε update για το firmware του gateway και το έκανε αυτόματα (worry!). Anyway, τώρα πρόσεξα ότι έχει επιλογή(ίσως την είχε και παλαιότερα) για European server. Τελικά δουλεύει το gateway με European server? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jiasios: “Αυτοσχεδιαζεις παιζοντας με τα σεναρια. Δεν υπάρχει ετοιμη επιλογη.” Ε αυτό ρωτάω, πείτε σενάρια να το κάνουμε αυτό. Δηλαδή να υπάρχει delay όταν μπαίνεις να προλαβαίνεις να το κλείσεις πριν αρχίσει να χτυπάει. Αν και εδώ που τα λέμε και να χτυπήσει δεν έγινε και τίποτα, το κλείνεις εύκολα. Αλλά επειδή έχω ορίσει να ενεργοποιούνται και να γράφουν οι κάμερες κλπ βαριέμαι μετά να τα κλείνω και να σβήνω τα alarms. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk