Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 507.
-
Παράθεση από kotlid: “@zananiro 5 ωες πισω δεν πρεπει να βαζουμε? Αυτοι ειναι 5 ωρες μπροστα οποτε εμεις βαζουμε 5 ωρες πισω. Εγω εχω αλλο θεμα οποτε βαζω σεναριο, την πρωτη μερα λειτουργει σωστα στις ωρες που βαζω αλλα την δευτερη μερα και μετα χαλαει και οτι ναναι ωρες λειτουργει” Ναι σωστά, 5 ώρες πίσω. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Απλά επικό. Που το ξετρύπωσες βρε;” ποιότητα λέμε...χαχαχα. Κάπου στο Facebook το βρήκα. Προς το παρόν πάμε όλοι Καλαμαριά ab55d7b97f74c37acae286252d453adc.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kostasnas: “zananiro καλησπέρα,με ποιον κωδικό εννοείς;” Εννοώ το user name και password που χρησιμοποιείς να συνδεθείς στην εφαρμογή. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kostasnas: “Καλησπερα,παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει αν ξέρει,γίνεται να χειριστείς τα σενάρια που υπάρχουν για τον συναγερμό από δεύτερο κινητό και πως..έχω κάνει share το gateway αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα...” Δοκίμασε να μπεις με τον κωδικό από το δεύτερο κινητό. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
Παράθεση από sprkrt: “εχω το εξης προβλημα: δεν μπορω να προγραμματισω τις ωρες που θελω να αναει ή να σβηνει αυτοματα. Πρεπει να εχει να κανει με την διαφορα ωρας. Αλλα δεν ξερω τι να πειραξω για να το διορθωσω.” Δεν χρειάζεται να διορθώσεις κάτι, απλά να ορίσεις την ώρα με βάση αυτή της Κίνας. Πχ αν θες να ανοίγει στις 14:00, θα επιλέξεις να ανοίγει στις 19:00. Δηλαδή θα βάζεις 5 ώρες μπροστά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk