Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 507.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από n_jadidian: “Hello please guide me My camera says it's just for use in China What can I do to fix it?” Which model do you have? Also, have you chosen the option mainland china as the locale country in the options? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από akilleas: “Έλα ρε φίλε. Αύριο πάω να αγοράσω κουτί για να το δοκιμάσω!!! Sent from my Amstrad CPC 6128” Χαχαχα, ισχύει, το δοκίμασα εγώ σήμερα! Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tesla: “Με την official δεν θα έχω εκ νέου μπλοκάρισμα; Αν όχι, δεν με πειράζει να μην έχω ελληνικά.” Αυτό δυστυχώς με το μπλοκάρισμα δεν το γνωρίζω. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tesla: “Καλησπέρα. Επειδή με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής οι ειδοποιήσεις αργούν αρκετές ώρες να έρθουν, είπα να βάλω την προηγούμενη ,YI Home 2.10.2.6_20160712, αλλά το link δεν δουλεύει. Καμία πρόταση; Στην κάμερα έχω ακολουθήσει τις οδηγίες ξεμπλοκαρίσματος. ” Δοκίμασε με την εφαρμογή mi home να δεις μήπως διορθωθεί το πρόβλημα. Edit: Τώρα είδα ότι η εφαρμογή στην οποία αναφέρεσαι είναι πολύ παλιά έκδοση. Μήπως να δοκιμάσεις την official πρόσφατη έκδοση? Αλλά δεν θα έχεις ε…
-
Επιτέλους έγινε update στα plug ins της official εφαρμογής mi home για τη yi home camera 720 και το μενού όταν μπαίνεις από την εφαρμογή mi home είναι στα αγγλικα. Πλέον δεν χρειάζεται η εφαρμογή yi home για να δουλεύεις το μενού της κάμερας. Τους πήρε 2+ χρόνια να κάνουν το αυτονόητο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
Τα τελευταία updates της official εφαρμογής θεωρώ είναι ψιλοαπογοητευση. Διαφημίσεις στην αρχική οθόνη, διαφημιστικά banner, συνεχώς notifications για διαφημίσεις, σχεδόν σε κάθε update η εφαρμογή ζητά νέα δικαιώματα χωρίς να προσθέτουν κάποια καινούργια λειτουργία. Χάνεται η ουσία. Στην τελευταία έκδοση 4.1.40, δεν μου εμφανίζονται τα soft keys στο μενού. To έχει κάνεις άλλος το πρόβλημα αυτό? ed7e0470c3c1b76963926d5d6f40de94.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk