Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 507.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δίπλα στο δεξί πόδι από το τραπεζάκι, στην εξωτερική πλευρά, πάνω στην κάθετη γραμμή με τα λουλούδια :lol:” Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από NasDriver: “ ” Καλός είσαι Νάσο, το σιγούρεψες ώστε να να μην προβάβει και ψάξει κανένας άλλος, έ; :lol:” Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από NasDriver: “ ” Ούτε καν spoiler κατευθείαν φτου ξελευθερια! :thumbsup:” Τι μάρκα είναι το κινητό? Χαχαχα εδώ σας θέλω... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από doctor13: “Ωραια θα περιμένω απο την τράπεζα τότε Τον επόμενο μήνα θα έχω νεα” Καλό βεβαια είναι να το ψάξεις και λίγο παραπάνω, στείλε ένα μήνυμα στο PayPal, ρώτησε τους, ρώτησε την Τράπεζα, μην επαναπαύεσαι σε αυτά που σου λέμε εδώ, μπορεί να ισχυουν άλλα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
@doctor13 όπως έχουμε πει η περίπτωση σου είναι διαφορετική από τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν είμαι σίγουρος αν έκλεισε υπόθεσή σου ή αν έκλεισε υπέρ σου. Διαβάζοντας εδώ What-is-a-chargeback,-and-why-did-I-get-one-FAQ2036 και εδώ How to Do a Chargeback Over PayPal: 4 Steps (with Pictures) αναφέρει ότι για υποθέσεις chargeback δεν αποφασίζει το PayPal, αλλά το PayPal μπορεί να κάνει dispute στο chargeback. Άρα από αυτά που έχω διαβάσει, συμπεραίνω ότι δεν θα γίνει dispute στο chargeback που έκανες, λο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RASTAVIPER: “Ξέρετε αν διακοπή ρεύματος αφήνει την μονάδα offline παρόλο που μετά επανέρχεται το ρεύμα; Μάλλον αυτό έγινε με την μονάδα μου όταν έλειπα εξωτερικό. Sent from my i15-TCL using Tapatalk” Συμβαίνει άλλα δεν είναι ο κανόνας. Μου έχει τύχει να επανέλθει αλλά και να μείνει offline όπου έπρεπε να το συνδέσω ξανά. Επίσης μετά από διακοπή internet βγήκε offline και ήθελε πάλι σύνδεση, άλλες φορές συνδέεται μόνο του. Ότι να ναι Δηλαδή. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “δεν χρειάζεται...αν δεν απαντήσει, που δεν θα, τσιμπάμε το παραδάκι, μας μένει κ το καλωδιακι... :mrgreen:” Εσύ demakhs έχεις πάει το dispute σε άλλο level . Καλά λέω ότι είσαι θεούλης... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tomxlv700: “Και γω περιμένω απάντηση σήμερα από το ΡΡ για να δούμε;Το καλώδιο παντος περιμένει στο φάκελο όσο κ αν με τρώει η περιέργεια να δω το χρώμα ^^” Παράθεση από demakhs: “θα κάνω εγώ.....unboxing με όλη την διαδικασία!!!” Για να καταλάβω, ανοίξατε dispute χωρίς να έχετε κάνει ακόμα unboxing? Ούτε εξωτερικά δηλαδή μια φωτο, έστω κάτι? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@PRESEUS Χρειάζεσαι uk/us tο eu adaptor. Κατι τέτοιο δηλαδή WD-9 EU Plug to Universal US UK AU Socket Adapter 2PCS-$2.7 Online Shopping| GearBest.com ,πρόσεξε να έχει στρογγυλή κεφαλή για να μπαίνει στην μπριζα. Αλλά πες στο gearbest να βάλουν αυτοί ενα eu adaptor στο δέμα, κανονικά θα πρέπει να το στειλουν δωρεάν χωρίς να το ζητήσεις, αλλά μίλησε μαζί τους πρώτα. Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dimitra Kgianni: “καλησπερα σας Δεν ξέρω αν είμαι στό σωστό τοπικ ,αλλά θα σας ρωτήσω έτσι και αλλιώς . Έχει χαλάσει το λάπτοπ μου, ο μάστορας μου ζήτησε αρκετά χρήματα για την επισκευή του ,τα οποία δεν με συμφέρει να δώσω για επισκευή, και δεν πάω να αγοράσω καλύτερα καινούργιο . Σκέφτομαι αφού έχω smart tv ,να πάρω αυτά τα pc stick η mini pc. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό, και προπαντός γρήγορο;;;;;;;;;” Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Παράθεση από bzanios: “@Dimitra Kgianni…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Red21: “Δεν νομιζω απο αυτους που αγοραζουν χρονια απο Κινα να ειχε κανεις καμια αμφιβολια.....γιαυτο προχωρησαμε κι ολας στην αγορα χαλαροι!!:” Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγοράζουμε και να προτρέπουμε για αγορές από όπου να ναι "χαλαροί" όπως λες, ειδικά όταν κάνει μπαμ ότι είναι απάτη. Ειδικά όσοι αγοράζουν χρόνια από Κίνα οπως λες, γνωρίζουν ότι δεν είναι πανάκεια το PayPal, δεν τα έχουν πάρει όλοι τα χρήματά τους πίσω σε ανάλογες περιπτώσεις και μια φορά να την πατήσ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billphone: “Παράθεση από NasDriver: “Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, νομίζω ότι στην Ελλάδα τουλάχιστον, εάν δεν μπορούν να επισκευάσουν κάτι πρέπει να σου δώσουν το ίδιο ή καλύτερο. Μήπως έγινε κάτι αντίστοιχο και στην περίπτωσή σου ? ” Το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό. Ίσως να μην επισκευάζονταν όντως το δικό μου. Το πρόβλημα είναι ότι με διαβεβαίωναν ότι είναι το δικό μου και ότι το επισκευάσανε και μου το στέλνουν πίσω. Όταν τους ρωτούσα τι είχε και τι αλλάξατε, α…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από doctor13: “Εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος δεν έχω tracking & έχω ενημερώσει & την τράπεζα μου. Λοιπόν άνοιξα dispute 22/05 & ενώ είχα ήμερομηνια έως 11/06 η υπόθεση έκλεισε φωτ. 1 . Ο πωλητής δεν απάντησε . Πηγαίνοντας όμως στα open cases δείχνει την φωτ 2 . Πατώντας στο view δείχνει την φωτ. 3 . Μπορεί να βοηθήσει κάποιος για το επόμενο βήμα ?” Από τα screenshots πάντως φαίνονται 2 υποθέσεις με διαφορετικά id, η μια ανοικτή και η άλλη κλειστή. Στο έχω πει άλλες δύο φορές πριν, θα σ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Ναι, το ξέρω ότι στην φάση αυτή δεν ζητάει αποδείξεις. Λέω αν πειράζει να τις δώσουμε από μόνοι μας, χωρίς να τις έχει ζητήσει ακόμα.” Αν έχεις λινκ πχ με YouTube, μπορείς να το κάνεις, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ το κάνω αυτό και όταν ανοίγω dispute. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από flowin_through: “ Αλλη μια φορα παρελαβα οθονη που δε δουλευει, την εστειλα πισω, περασε ο καιρος, δε μπορω να ανοιξω dipsute λεει, πανε τα λεφτακια μου. Προστασια απο πουθενα μου φαινεται..” Αν περάσει η περίοδος προστασίας του ali, τότε η εγγύηση που έχεις είναι αυτή που δίνει ο πωλητής. Αν είναι αξιόπιστος θεωρητικά δεν θα έχεις πρόβλημα αναφορικά με αυτά που συμφωνήσατε. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk