Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 99.
-
δύο ψήφους στο σακούλι. μια από μένα κ μια απτη φίλη μου της οποίας τον λογαριασμό χειρίζομαι...
-
Παράθεση από makis1024: “Factory reset σίγουρα θα βοηθούσε... ” δοκίμασα αφότου το έγραψες, δυστυχώς τα ίδια. το bug παραμένει =============== Φεβ 1st 2018, 11:13pm =============== Παράθεση από takisfrag: “Την έχεις περάσει με format data ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι, είχα κάνει format data μιας που είναι νέο κντ κ δεν είχα τπτ να σώσω
-
Παράθεση από silverpalm: “την απλή stable xtrv την πήρε μια χαρούλα με twrp 3.1.. το 4a μου μπορώ κάποια στιγμή αν θέλω να ξανασπάσω τα νεύρα μου (κ τα δικά σας) να δοκιμάσω να περάσω την επόμενη version της aroma πάνω από την απλή? νομίζω πως ναι αλλά ρωτάω για να είμαι σίγουρος. ” βιάστηκα να χαρώ. μπορεί να την πήρε μια χαρούλα η εγκατάσταση αλλά δεν δουλεύουν όλα εντάξει. όταν ανοίγω sound and vibration στις ρυθμίσεις το παράθυρο παει να ανοίξει κ κλείνει αμέσως λέγοντάς μου ότι υπάρχει bug …
-
την απλή stable xtrv την πήρε μια χαρούλα με twrp 3.1.. το 4a μου μπορώ κάποια στιγμή αν θέλω να ξανασπάσω τα νεύρα μου (κ τα δικά σας) να δοκιμάσω να περάσω την επόμενη version της aroma πάνω από την απλή? νομίζω πως ναι αλλά ρωτάω για να είμαι σίγουρος.
-
Εννοείς αυτή xiaomi-miui.gr/community/wsif/…XTRV-Stable-V9-2-2-0-zip/ ?
-
Τπτ κ με twrp 3.2...
-
με το 3.1... να δοκιμάσω κ με το 3.2..?
-
Παράθεση από NasDriver: “Μετά το format data, έκανες reboot to recovery ? ” τώρα που το είπες το ξανάκανα με reboot. τπτ ξανά. κολλάει στο ίδιο σημείο
-
(update) ξαναμπαίνω twrp, ξανακάνω format data αυτή τη φορά χωρίς error messages, όλα clean. ξαναδοκιμάζω να φλασάρω την ίδια aroma πάλι τα ίδια κολλάει στο choose language. νομίζω είναι δεδομένο ότι αυτή η aroma δεν θα περάσει σε αυτό το κντ. δεν μου μένει παρά να περάσω την απλή xtrv. εν αναμονή του download της...
-
πώς την περνάω απευθείας από το pc μέσω twrp? επιβεβαίωσε σε παρακαλώ ότι η "απλή ρομ" ρομ που εννοείς είναι αυτή xiaomi-miui.gr/community/wsif/…XTRV-Stable-V9-2-2-0-zip/ =============== Φεβ 1st 2018, 9:55am =============== (update) έκανα format data όπως μου είπες. αν κ μου είπε πάνω πάνω format successful στο script εβγαλε κάποια error messages με κόκκινο "unable to mount..." προχώρησα κ είδα ότι πραγματι είχε σβήσει τα files που υπήρχαν στο internal storage. δοκίμασα μετά να φλασάρω την aroma…
-
Εχω παει με το twrp 3.1.. γτ εχω αντιμετωπίσει προβλημα σε αλλο κντ με το 3.2.. Αν κσνω format data μεσα απο το twrp δεν πρέπει ναχω την ρομ στην sd μιας που ολα θα σβηστουν? Οταν λες την απλη xtrv εννοείς αυτη: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…XTRV-Stable-V9-2-2-0-zip/
-
οταν πάρω νέα συσκευή θα αρχίσω σίγουρα με format data τότε. =============== Φεβ 1st 2018, 12:45am =============== νεο saga τώρα: αγόρασα ένα 4a για την φίλη μου. στην προσπάθεια να της περάσω την τελευταία stable aroma με το που μπήκε στο install menu στην ερώτηση να διαλέξω γλώσσα που θα τρέξει το script επιλέγω αγγλικά κ ενώ πατάω next αρνείται δεν συμβαίνει τπτ ή μάλλον γίνεται αυτόματα επιλεγμένο το "στα ελληνικά", λέω γάματο δεν πειράζει ας τρέξει ελληνικά, πατάω το next τπτ είχε κάνει fre…
-
Παράθεση από silverpalm: “έχω ένα redmi 4x. μέχρι η συσκευή αναγνωριζόταν κανονικά από το pc μου. φαντάζομαι ότι όταν πρωτοέστησα το πρώτο μου redmi εγκατέστησα κάποιους drivers αν κ δεν θυμάμαι ακριβώς τι έκανα. τώρα δοκίμασα να κάνω flash την τελευταία ρομ κ βλέπω ότι το κντ μου δεν εντοπιζεται όταν το συνδέω με το pc. ίσως έχει να κάνει με κάποιο update των win 10 που έγινε τελευταία δεν έχω ιδέα. δοκίμασα να ξαναπεράσω τους drivers με το scriptακι που βρήκα σε αυτό το thread, κ φυσικά ενεργο…
-
τάχω! όλα εντάξει λοιπόν. χάρη σε εσάς πάλι...
-
λοιπόν, δοκίμασα να φλασαρω την aroma με την 3.1.. twrp κ δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα! δεν ξέρω αν έχασα κτ που δεν πήγα με twrt 3.2.., format data κλπ αλλα το install τουλάχιστον έδειξε να πηγαίνει μια χαρα
-
Παράθεση από gkalen: “@silverpalm Βάλε το twrp 3.1.. ίσως έχεις πιθανότητα να γλυτώσεις το format data .. ” κατά λάθος καθώς ήμουν στο twrp 3.2... έκανα factory reset οπότε απότι είδα τα αρχεία μου από το κντ σβήστηκαν. Ευτυχώς όλα ήταν backed up οπότε μικρό το κακό. δεδομένου αυτού, να κάνω κ ένα format data κ να φλασάρω την νέα ρομ από την sd μου χρησιμοποιώντας twrp 3.2... ή να πάω στο twrp 3.1.... κ να δω μήπως δεν μου ζητήσει passwords κ δεν χρειαστεί να κάνω format data? =============== Ια…
-
όταν λες στο aroma script να μην αφήσω να κάνει flash την twrp, τι εννοείς? πότε εμφανίζεται το script? καθώς εγκαταστώ την ρομ μέσα στο twrp 3.1...? όταν εγκαταστήσω την ρομ κ κάνω το σετάρισμα του κντ? μου δίνει κάποια επιλογή να το κάνω ή να μην το κάνω? =============== Ιαν 25th 2018, 6:43pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Δες την απάντηση του @gkalen στο ποστ 98 και επίσης διάβασε τις οδηγίες στο ---> Format Data ” διάβασα τον οδηγό. μια δυό διευκρινήσεις: 1. εννοείται φαντάζομαι ότ…
-
link για twrp 3.1...?
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από silverpalm: “format data σημαίνει χάνονται όλα από το κντ? πρέπει να αντιγράψω κάθε αρχείο που είναι στο σκληρό του κντ? τι γίνεται με τα backups? της mi και της google. τα βρίσκει όταν εγκαταστήσω την νέα ρομ? όταν κάνω format data που απότι κατάλαβα γίνεται μέσα από το twrp τι θα δω όταν ξανανοίξω το κντ? θα είναι σαν να έχω κάνω reset? είναι ο μόνος τρόπος τελικά να αναβαθμίσω σε aroma? αν χρησιμοποιούσα μια παλιότερη έκδοση του twrp θα το γλίτωνα? ” ” σο…
-
format data σημαίνει χάνονται όλα από το κντ? πρέπει να αντιγράψω κάθε αρχείο που είναι στο σκληρό του κντ? τι γίνεται με τα backups? της mi και της google. τα βρίσκει όταν εγκαταστήσω την νέα ρομ? όταν κάνω format data που απότι κατάλαβα γίνεται μέσα από το twrp τι θα δω όταν ξανανοίξω το κντ? θα είναι σαν να έχω κάνω reset? είναι ο μόνος τρόπος τελικά να αναβαθμίσω σε aroma? αν χρησιμοποιούσα μια παλιότερη έκδοση του twrp θα το γλίτωνα?