Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.
-
Λοιπον εκανα factory reset και μετα install την ρομ και παλι. Αλλα ενω εγινε ολα καλα ολα ωραια ξεκινησα το σεταρισμα. Ελα ομως που δεν δοκιμασα για βαλω wifi και θελει activation ο mi account. Το ειδε το τηλεφωνο οτι σχετιζοτανε με ηδη υπαρχον λογαριασμο και θελει ιντερνετ για να γινει activated. Η καρτα που ειχα μεσα δεν ειχε δεδομενα. Wifi δεν εχω και μου εχει κλειδωσει η συσκευη. Μπορει να γινει τιποτα? =============== Μαι 10th 2017, 1:03am =============== Ξαναεκανα factory reset. Μου κανει …
-
Καλημερα. @mixaliscy Δοκιμασα τα wipe cache και το dalvik cache αλλα δεν αλλαξε κατι. Οποτε λογικα θα πρεπει να περασω καινουρια ρομ. Αυτην XTRV-7.5.4 ? Μπαινω σε recovery και κανω τα wipe cache-dalvik cache και μετα install την καινουρια ρομ απο την καρτα? Αν θυμαμαι καλα φυσικα. Σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
-
Καλησπερα. Τα φωτα σας παρακαλω. Εχω το redmi note 3 pro με την XTRVbeta1-6.11.24. Σημερα εντελως ξαφνικα μου εσβησε μονο του. Μπαταρια ειχε κοντα στο 70%. Μετα απο κανα μισαωρο γιατι οδηγουσα κιολας ανοιξε. Το προβλημα τωρα ειναι οτι εχει χασει οτι αποθηκευμενο wi-fi και bluetooth ειχε ενω αν κανω και αναζητηση δεν βρισκει τιποτα. Φταιει η ρομ η τα επαιξε το τηλ? Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
-
Οποτε περναω την china stable με οδηγιες απο εδω Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) Και μετα την ελληνικη stable με οδηγιες στην αρχη του νηματος. Οχι τιποτα αλλο μην κανω καμια πατατα και ειναι αλλουνου.
-
Καλημερα. Ενας φιλος εχει το redmi note 4 με global stable 8.0.5.0.0. Εχει προβλημα με το πληκτρολογιο. Βασικα δεν εχει πληκτρολογιο παρα μονο την φωνητικη εγραφη της Google. Δεν μπορει να γραψει τιποτα. Πως θα μπορεσω να του περασω ενα πληκτρολογιο; Μηπως να του περασω ελληνικη ρομ? Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
-
@Souits Ευχαριστω πολυ.
-
Γεια σας. Εχω την 6.11.17. Δεν μπορω να συγχρονισω την εφαρμογη με το Mi band 2. Δεν υποστηριζει η MM την εφαρμογη? Ευχαριστω.
-
Καλο μεσημερι. Εχω το Redmi note 3 pro και μεχρι προχτες ειχα την Kenzo stable 7.2.2. Δεν ειχα τπτ προβληματα αλλα ειχα περιεργεια να δοκιμασω κατι καινουριο.Ετσι εβαλα την Kenzo V8 GTV 6.10.20. Ακολουθησα τον οδηγο του φιλου lallasgr για αλλαγη απο Lollipop σε ΜΜ. Πρωτα back up, factory reset και στη συνεχεια οπως τα ελεγε ο οδηγος τα εκανα. Ξεκλειδωσα και bootloader στο τελος και ολα καλα. Απλα εχω 2 θεματακια. Αυτο το εικονιδιο των μηνυματων που πηγε ρε παιδια. Κοιταω και ξανακοιταω. Μπορει ν…
-
Καλησπερα. Να ξαναπω συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που κανετε. Συνεχιστε να δινετε τα φωτα σας στους υπολοιπους. Εχω το 3 προ. Εκδοση Gtv 7.2 stable. Δεν εχω ιδιαιτερα θεματα. Απλα απο περιεργεια να δοκιμασω και πιο καινουρια εκδοση, τι μου προτεινετε? Να μεινω οπως ειμαι? Να δοκιμασω καποια αλλη? Μηπως εχω ψιλοθεματακια? Σας ευχαριστω.
-
@echaosad Ευχαριστώ πολύ.
-
Ευχαριστω πολύ.
-
Καλησπερα. Εχει ενας φιλος το 1s. Ρωταει αν η μετρηση των καρδιακων παλμων γινεται τη στιγμη που θελεις να μετρησεις η αν υπαρχει καποιο προγραμματακι που μπορει να μετρησει ολο το βραδυ παραδειγμα. Σας ευχαριστω.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone