Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-46 από 46.
-
Καλησπερα και παλι. Προτου ξεκινησω να πω παλι ενα ευχαριστω στον lallasgr για την καθοδηγηση που μου εδωσε. Εχω ενα προβληματακι. Το ειχα προσεξει και πριν το περασμα της ελληνικης ρομ. Οταν ειχα τα κινεζικα ακομα. Δεν μου διαβαζει τις επαφες της σιμ. Ενω τις εχω περασμενες μεσα δεν μου τις διαβαζει.Λετε να φταιει η σιμ και να θελει αλλαγη? Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας.
-
Καλησπερα παιδες. Να μου δωσετε τα φωτα σας. Ξεκλειδωμα μπορουμε να κανουμε μια φορα τον μηνα η πρεπει να κανουμε νεα αιτηση? Επισης αν ειναι μια φορα τον μηνα τι μηνυμα θα σου βγαλει. Το γνωστο οτι η συσκευη σου δεν υποστηριζει το unlock η τιποτα αλλο. Ημερομηνια που ξεκλειδωσα ηταν 23 απριλιου. Σας ευχαριστω.
-
Καλο απογευμα. Νεος κατοχος redmi note 3 pro και εγω. Πολυ ωραιο κινητο. Ελαβα το μηνυμα για ξεκλειδωμα αλλα μου λεει οτι η συσκευη μου δεν υποστηριζει mi unlock Screenshot by Lightshot . Εχω κανει κατι λαθος στο mi λογαριασμο μου. Μηπως ειναι drivers και δεν το αναγνωριζει? Εχω κατεβασει και το Miphone αλλα αναθεμα αν ξερω τι να κανω Επισης αυτη ειναι η εκδοση μου. Περιττο να τονισω οτι δεν εχω ιδεα με ολα αυτα. Ευχαριστω για τυχον απαντησεις