Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 61.
-
Έχω το Mi6 με την τελευταία Aroma developer rom και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν μου αναγνωρίζει την εξωτερική μνήμη usb sandisk 32gb της εικόνας.2Q==Χρησιμοποιώ τον adaptor της xiaomi usb type c σε micro usb. Επίσεις την μνήμη το Mi4 που έχω την αναγνωρίζει κανονικά και ο adaptor δουλεύει μια χαρά για άλλες χρήσης φόρτιση με usb micro.
-
Πρόβλημα με το twrp recovery
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ! Μάλλον την developer θα βάλω
-
ΜήνυμαΚάτι κατάφερα με το τρίτο format! Σ΄ ευχαριστώ! Τι προτείνεις την stable ή την developer aroma ή την απλή Xtvr?
-
ΜήνυμαΈχω κάνει και factory reset και format data
-
ΜήνυμαΈκανα format απ το twrpκαι τίποτα δυστυχώς!
-
ΜήνυμαΈχω το Mi6. Είχα την official global stable rom και έκανα unlock και μετά root το κινητό μου με twrp recovery. Έκανα μια άλλη rom flash unofficial και μόλις έκανε εγκατάσταση κόλλησε στο boot screen της ενώ έδειχνε ότι φορτώνει. Μετά από πολλές ώρες έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια...Τα έσβησα όλα απ' το recovery και την rom και ξαναπέρασα το twrp. Μετά πέρασα την fastboot official global developer και όλα καλά με την rom...Στο recovery όμως μου γράφει 0mb internal storage και δεν μπορώ να πε…
-
Πρόβλημα με GPS
Μήνυμα- Έχω το Xiaomi Mi4 και συναντάω το εξής πρόβλημα με το gps της συσκευής, σε χάρτες της google και γενικότερα σε άλλα προγράμματα με χάρτες δεν μου βρίσκει τον δορυφόρο. Μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα : ανίχνευση δορυφόρυ gps.
-
Καλή τύχη σε όλους!!!
-
Το Mi-4 δεν ανοίγει
ΜήνυμαΤο άφησα όλο το βράδυ. Ακόμα τα ίδια.
-
Το Mi-4 δεν ανοίγει
ΜήνυμαΠρόσφατα αγόρασα ένα Mi4. Αφού πέρασα την ελληνική rom λειτουργούσε μία χαρά. Μόλις έκανα τερματισμό δεν ξαναάναψε ποτέ. Ούτε φορτίζει.(Hidden Content)
-
USB Memory Σε Xiaomi Mi-4
ΜήνυμαΝαι με άλλον explorer είναι εντάξει. Το πρόβλημα το είχε τελικά ο explorer της Miui.
-
USB Memory Σε Xiaomi Mi-4
ΜήνυμαΠρόσφατα αγόρασα μια Usb μνήμη SanDisc, η οποία έχει τη δυνατότητα σύνδεσης σε usb-b. Όταν την χρησιμοποιώ στο Xiaomi Mi-4, η συσκευή δεν μπορεί να ανοίξει τα αρχεία. ΄Πρέπει πρώτα να τα αντιγράψω στην μνήμη της συσκευής και μετά να τα ανοίξω.-font-b-SanDisk-b-font-Ultra-Dual-OTG-font-b-USB-b-font-Flash-Drive.jpg
-
Επανεκκίνηση Xiaomi Mi-4
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Δοκιμαστικά μεν, αλλά "ανώδυνα" δε, θα μπορούσα να σου προτείνω αρχικά να δοκιμάσεις το εξής: -Πριν την νέα αναβάθμιση, μπες στο TWRP -Κάνε επανεκκίνηση (και πάλι) στο TWRP -Κάνε wipe την Cache και την Dalvik Cache -Κάνε Install την Rom και πριν βγεις και κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή... -Κάνε και πάλι wipe την Cache και την Dalvik Cache Παρακολούθησε την συμπεριφορά της συσκευής και εάν συνεχίσεις να έχεις προβλήματα και πάλι με τις επανεκκινήσεις, τότε ίσως θα έπρεπε να …
-
Επανεκκίνηση Xiaomi Mi-4
ΜήνυμαΤην πιο πρόσφατη developer έχουμε σε όλα τα κινητά. Άμα κάνω wipe την cache και την dalvik cache, θα μου σβήσουν δεδομένα, εφαρμογές κτλ?
-
Επανεκκίνηση Xiaomi Mi-4
ΜήνυμαΈχω το Xiaomi Mi-4 και μου κάνει επανεκκίνηση μόνο του ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα Mi-4 που έχουμε στην παρέα και όχι μόνο στο δικό μου.
-
Καλησπέρα, έχω το Mi-4 και έχω το εξής πρόβλημα συγχρονισμού με το MiCloud, δεν συγχρονίζονται οι κλήσεις και τα μηνύματα. Το πρόβλημα προέκηψε με την εγκατάσταση πρόσφατης ενημέρωσης της MiUi Rom. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17298/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17299/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17300/
-
RoidMi App
ΜήνυμαΠοια συχνότητα να χρησιμοποιώ στο κέντρο της Αθήνας ώστε να μην έχω παρεμβολές από άλλους σταθμούς? Ξέρει κανείς?
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone