Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
παιδια SOS έχει μπει το mi4 σε bootloop και δεν μπορώ να του κάνω τίποτα! Χρειάζομαι βοήθεια.
-
XIAOMI MI PAD 2 Intel X5 Z8500 2.2GHz 14nm Quad Core 2GB RAM 16GB ROM 7.9 Inch 2K Screen Android 5.0 Tablet PC online - coolicool 21 Μαρτίου έχει γενέθλια η αδερφή μου και θα της το κάνω δώρο αν κερδίσω!!
-
Καλή μας τύχη παιδιά!!
-
SMS160 mod δεν υπάρχει για την 5.8.27?
-
Από mi4. Όλα καλά στην 5.7.10 αλλά λείπει η εφαρμογή "μεταφορά". Ήταν πολύ χρήσιμη. Ανταλλαζα αρχεία με το mipad στο δευτερόλεπτο..
-
Παιδιά όλα καλά στο mi4 με την 5.6.19. Παρατηρώ περισσότερη διαθέσιμη μνήμη ram με τις ίδιες εφαρμογές. Ελπίζω πως και η μπαταρία θα είναι μια χαρά!
-
Καλημέρα παιδιά. Μόλις παρέλαβα το mi4 lte-cu με miui 16.4.2.0 stable. Θέλω να βάλω ελληνική developer γιατί υπάρχουν κάποια θέματα σε αυτήν που με εκνευρίζουν πχ αφορητες διαφημίσεις και τρομακτική ελληνική γραμματοσειρά. Ποια μου πρότεινε να βάλω και με ποια διαδικασία; ευχαριστωωω
-
Ωραια δώρα! Μπραβο!
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Ωραία!! Αφησε το όλο το βράδυ. Αύριο πιστεύω θα είναι έτοιμο..Ίσως ήταν στατικό φορτίο .... που προκάλεσε όλο αυτό.” Και τι αύριο λες να ανοίξει;;
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Oταν το βάζεις για φόρτιση, ανάβει κανένα Led ? Oταν το συνδέσεις στο PC,ακούγεται κανένας ήχος ότι σύνδεσες συσκευή ?” Λοιπον αυτή τη φορά το έβαλα στην φόρτιση και αναβοσβηνει το κοκκινο led.. Εξακολουθεί να μην ανοίγει όμως..
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Ξέρω ότι είναι τρελό αυτό που θα ρωτήσω .... αλλά έχεις τσεκάρει ότι μετά από τόσες προσπάθειες κάποιο απο τα κουμπάκια δεν έχει κολλήσει πατημένο? Το PowerOn ίσως??” Δε μοιάζουν κολλημένα τα κουμπιά..και όταν τα παταω τα νιώθω να πατιουνται..δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Oταν το βάζεις για φόρτιση, ανάβει κανένα Led ? Oταν το συνδέσεις στο PC,ακούγεται κανένας ήχος ότι σύνδεσες συσκευή ?” Δεν ανάβει κανένα led και δεν κανει κανένα ήχο οταν το συνδεω...
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΠαράθεση από velissarios1: “Παράθεση από toniachem: “Παράθεση από Bodai: “Υπάρχει περίπτωση να έμεινε απο μπαταρία?? Αστο για λίγο συνδεδεμένο με τον υπολογιστή σου.... δεν θα πάθει κάτι...” Είναι φουλ φορτισμένο αν και δε δείχνει κάποια ένδειξη για να καταλάβω...δοκιμασα fastboot αλλά το pad δεν ανοίγει και το miflash δεν το βλέπει για να προχώρησω τη διαδικασία..να το στείλω πατεκο στους κινέζους ή έχω χασει την εγγύηση τώρα;” Στο Mi pad για να μπεις σε fastboot mode πατάς volume down and powe…
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Υπάρχει περίπτωση να έμεινε απο μπαταρία?? Αστο για λίγο συνδεδεμένο με τον υπολογιστή σου.... δεν θα πάθει κάτι...” Είναι φουλ φορτισμένο αν και δε δείχνει κάποια ένδειξη για να καταλάβω...δοκιμασα fastboot αλλά το pad δεν ανοίγει και το miflash δεν το βλέπει για να προχώρησω τη διαδικασία..να το στείλω πατεκο στους κινέζους ή έχω χασει την εγγύηση τώρα;
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΠαιδιά το pad είναι νεκρό..παταω τα κουμπιά αλλά δεν μπαίνει σε fastboot και ο υπολογιστής δεν το αναγνωρίζει..
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΠαρακαλώ έχω πρόβλημα με το mipad μου.. Έχω την 4.9.19 και πήγα μέσω OTA update να κάνω ενημέρωση..κατέβασε την ενημέρωση και πατησα flash μου είπε οτι θα ανοίξει σε recovery και τέτοια αλλά το pad δεν άνοιξε ποτε..περιμενα περιμενα αλλα τπτ..πατησα το power button και τπτ..μετα το πατησα με το volume up να μπει σε recovery να δω τι γίνεται και για λίγο άναψε η οθόνη και έγραφε πανω mi_recovery 2.0.1 μετα έσβησε παλι...το συνδεω με τον υπολογιστη κ είναι νεκρό..τι να κάνω;;
-
κάνω τη διαδικασία αλλά το mipad δεν ανοίγει σε fastboot οτι και να κάνω...δοκιμασα με volume up δοκιμασα με volume down και τίποτα δεν ανοίγει..
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΝα αναφέρω ενα πρόβλημα και όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ..εκεί που έβλεπα ταινία στο mipad μου το ενα ηχείο άρχισε να κανει ηχους σαν παράσιτα και γινόταν ανυποφορο..με συμβούλεψαν να βάλω την 4.9.19 και θα λυνόταν το πρόβλημα..το εκανα αλλα ο ήχος δεν έφτιαξε και πολύ φοβάμαι οτι είναι πρόβλημα hardware..τι να κάνω??