Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 118.
-
Καλημέρα σας, δεν μπόρεσα να βρω αντίστοιχο θέμα. Χθες ενώ ήμουν συνδεδεμένη στο WiFi δεν είχα ίντερνετ, το λαπτοπ από το ίδιο δίκτυο είχε. Δοκίμασα να αλλάξω την IP DHCP & Static αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έσβησα και ξανασυνδέθηκα στο δίκτυο, τίποτα πάλι. Δοκίμασα και με μία εφαρμογή το WiFi Fixer, τίποτα και πάλι και το πρωί ως δια μαγείας είχε ληθεί το πρόβλημα. Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον; *Με δεδομένα είχα κανονικά ίντερνετ, και εννοείται έκανα και το router restart και το κινητό.
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Ναι το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να ισχυρίζεται ο καθένας εδώ μέσα ανακρίβειες και πράγματα για τα οποία δεν είναι σίγουρος γιατί κάποιος άλλος που θα διαβάσει το μήνυμα σου-και τον ενδιαφέρει από που θα σταλεί το πακέτο του-θα ξεσπάσει στο φόρουμ και στο κατάστημα δίνοντας συνέχεια στην παραπληροφόρηση! ” Για να λέω ότι είχα αυτή την εντύπωση σημαίνει ότι διάβασα παλιότερα μηνύματα που το έλεγαν. Κι επίσης το μήνυμα μου κατέληγε στο ότι τελικά χρησιμοποιούν κι αυτοί τ…
-
Απάντηση απο eglobalcentral.eu όταν τους ρώτησα αν το κινητό έρχεται από Αγγλία κι αν θα υπάρξει πρόβλημα με το τελωνείο: Dear Customer, Thank you for your message. With regard to your query, we would like to confirm that orders placed on our site, are shipped out from our Hong Kong Warehouse as we are a Hong Kong Based company. The invoice we send is based only on the price of the item, any tax or vat amount will not be indicated on the invoice However, we ship our orders with special logistics…
-
Προταση αγορας συσκευης
Μήνυμα@GEORGE13 αν μπορείς στείλτο μου. Σε ευχαριστώ.
-
Προταση αγορας συσκευης
ΜήνυμαΓεια σας! Ευχαριστώ για τις προτάσεις @MIUI_ART & @GEORGE13. Από Ελλάδα πρώτη επιλογή, αλλιώς από έξω @George Kaggelaris =============== Απρ 1st 2017, 7:09pm =============== Να σας πω κι επιθυμητά χαρακτηριστικά, να μην σας έχω στο τόσο γενικό. Οθόνη: 5,5" Ram: Minimum 2GB(3 θα ήταν ακόμη καλύτερα) Αποθηκευτικός χώρος: Minimum 16GB/32Gb Price range (Ελλάδα): 150-170 €
-
Προταση αγορας συσκευης
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, Έχετε να προτείνετε καμία συσκευή γύρω στα 150-170 ευρώ; Για σχετικά απλή χρήση, να μη κολλάει δηλαδή και να έχει αρκετό χώρο αποθήκευσης. Δεν είναι για μένα, είναι για άλλον και προσπαθώ να γλυτώσω τη γκρίνια, αν δεν βγει καλό.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Δράμα για.......οφ κόρσε!!! Προσπάθησα να κάνω μια καταμέτρηση των posts σου από τις 7 Οκτωβρίου που μας καλησπέρισες, ανακοινώνοντας μας την παραγγελία σου... Είμαι σίγουρος, πως καταλαβαίνεις ότι είναι απλά Α-Δ-Υ-Ν-Α-Τ-Ο-Ν!!!! Υ.Γ.: Το κυρίως δράμα, παίχτηκε στο θέμα της "Γενικής συζήτησης περί καταστημάτων και παραγγελιών από το εξωτερικό", ιδού: εκφορτώθηκε, θα πάρω χαρτάκι, δεν θα πάρω χαρτάκι, θα μου χτυπήσει το κουδούνι ή θα μου χτυπήσει την πόρτα, θα είμαι εκεί ή θ…