Παράθεση από osalonikios: “Στη miui μπορει να είμαι σε επίπεδο δημοτικου αλλά στις μεταφορες ταχυδρομείων είμαι εξπερ. ” Έχει βγει μια προκήρυξη για μόνιμους στα ΕΛΤΑ νομίζω. Δε κάνεις αίτηση;
Ο φίλτατος @osalonikios είχε για άλλη μια φορά δίκιο. Ειδοποίηση μου άφησαν χωρίς να χτυπήσουν, οπότε η παραλαβή μεταφέρεται για αύριο και η πέρασμα ROM από Δευτέρα.
Έχω πάρει τηλέφωνο στο κατάστημα από το οποίο έχω παραλάβει παλιότερα και μου είπαν πως σήμερα τα έχουν μαζί τους οι διανομείς. Κι έχει τύχει να μου αφήσουν παλιότερα ένα δεματοφακελάκι(δεν ήταν συστημένο).
Πήρα τηλέφωνο και μου είπε πως το έχουν οι ταχυδρόμοι σήμερα. Να ξεκίνησαν πουρνό πουρνό τις παραδόσεις; Το ψήνω άγρια να περιμένω λίγο μπας και... Μέχρι τις 11 λέτε να το έχει φέρει;
3f075dfcb57adbda0bcf5049f74b0ad6.jpg Καλημεεεερα! Έρχεται! Έχω πρόβλημα όμως, δεν υπάρχει κάποιος να μείνει στο σπίτι κι εγώ πρέπει να πάω γραφείο. Αν βρω ποιο κατάστημα είναι η ΜΔ Καλλιθέας και περάσω από εκεί θα μπορέσω να το πάρω η θα το έχει μαζί του ο διανομέας; Στάλθηκε από το HUAWEI P6-U06 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@osalonikios προσπαθώ να μην έχω high hopes για να το πάρω πιο ανάλαφρα αν πράγματι καθυστερήσει! αχαχαχα Το αισιόδοξο σενάριο είναι ότι αύριο παίρνω χαρτάκι και μεθαύριο παραλαμβάνω. Μπορώ να τους φανερωθώ φάντης μπαστούνι και να το πάρω την ίδια μέρα με το χαρτάκι ή χωρίς; Όχι τίποτα άλλο, θέλω να του περάσω άλλη ROM κι αν το πάρω Πέμπτη δε θα προλάβω πριν φύγω.
ωωω ναι @Manolis_Mar, την επόμενη μάλλον. Κι εγώ με αυτό: * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 25-10-2016 * 06:32 * ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ για επόμενη εβδομάδα με βλέπω. Δε τα βλέπω με όρεξη να δουλέψουν τα παιδιά...