@geobas Φλασιά: Είδα ότι λέει ότι παραδόθηκε χωρίς στοιχείο παράδοσης. Εϊχες συνεννοηθεί με ταχυδρομείο να πας να το πάρεις από εκεί χωρίς να σου αφήσουν ειδοποίηση;
Παράθεση από demakhs: “στην Θεσσαλονίκη μας κάνουν τα τρία ένα!! ” Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Παράθεση από osalonikios: “Να σου στειλω ένα με κούριερ; ” Χωρίς κρεμμύδι please!
Παράθεση από osalonikios: “Eγω παρεξηγήθηκα και για να σας συγχωρέσω θέλω μια τουλούμπα με φουλ έξτρα σιρόπι κι ένα πιτόγυρο για το βράδυ. Όποιος προλαβει θα πάρει συγχώρεση. Οι υπολοιποι λυπάμαι αλλά δεν .... ” ΕΝΑ ΠΙΤΟΓΥΡΟ???? Μόνο; Ντροπήηηηηηηηη!
Θα συμφωνήσω με τον @osalonikios. Όταν δεν έχεις πληρώσει μεταφορικά δε μπορείς να έχεις κι απαιτήσεις κι άσε που οι "λαμογιές" τελικά είναι προς το συμφέρον μας. Πχ από ότι έχω καταλάβει για τα κινητά, επιλέγουν NL Post γιατί από αυτά παιρνάνε οι μπαταρίες στα τελωνεία και όταν έρθουν Ελλάδα΄, έρχονται από Ολλανδία, δηλαδή μέσα από ΕΕ για να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες εκτελωνισμού.
@soulg μου θυμίζει αποστολή που είχα για ένα μικρό πακέτο, δεν το είδα ποτέ σε ελτα. Το δικό μου βλέπω κινήθηκε και σήμερα! 61184ffad84fb8e5a9e947ad2aaeb86a.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI P6-U06 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εσύ τυχερός @takisfrag ? Χμμμ... πολύ τυχεροί μαζευτήκατε τελικά, μήπως παίρνετε εσείς όλη τη καλή τύχη και μένει ο @demakhs έτσι(εμένα με βγάζω απέξω προς το παρόν); Χαχαχα Στάλθηκε από το HUAWEI P6-U06 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ααααααα... Δε θέλω τέτοια! @demakhs σκέψου θετικά εσύ να σκεφτώ κι εγώ, να δούμε τι θα γίνει. Στάλθηκε από το HUAWEI P6-U06 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από mikefr: “Καποιο προτεινομενο site για αγορα xiaomi yi με καποια εξτραδακια όπως αδιαβροχη θηκη και στηριξη ποδηλατου ?Ειδα αρκετους να προτεινουν geekbying και αρκετα αρνητικα για gearbest .....θα γινει μεσω paypal μετα απο τις συμβουλες σε προηγουμενο post ” Μπορείς να δεις αξιολογήσεις καταστημάτων εδώ
Αυτό εδώ σημαίνει ότι είναι Ολλανδία ή ότι πάει Ολλανδία; Έχω μπερδευτεί. Tracking number: RS652592089NL * 18-10-2016 05:40 * The item is processed at the PostNL sorting center * 18-10-2016 05:40 * The item is at the PostNL sorting center * 14-10-2016 01:17 * The item is ready for shipment * 12-10-2016 08:47 * The item is pre-advised Επίσης εμφανίζεται και στα ΕΛΤΑ: * SEND ITEM ABROAD * 18-10-2016 * 05:40 * NETHERLANDS
Παράθεση από gto: “Παρόλα αυτά μήπως να βρούμε και κανένα τρόπο να τα ξεγελάμε αυτά τα προγράμματα ; Έχω το ίδιο θέμα με αυτό αλλά και με την εφαρμογή της winbank. Δεν είναι λογικό να χάνουμε το root για βλακείες ... ” Σε εμένα δουλεύει κανονικά η εφαρμογή με το root.