Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 114.
-
Φλασάρισμα με παλιό laptop.
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
-
ΜήνυμαC2d Lenovo, 1gb ram, windows 7 32bit, USB 2 θύρες λειτουργικές.
-
ΜήνυμαΚαλημέρα. Μπορώ να φλασάρω κινητό με παλιό laptop (c2d); Δηλαδή να εκτελέσω εντολές adb/fastboot; Υπάρχει κάποιος περιορισμός; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Widevine L1
ΜήνυμαΚαλησπέρα, υποστηρίζεται το widevine L1 στην XTRV για x3 pro προκειμένου να βλέπω netflix σε fhd? Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα σε όλους, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν βάζω το θέμα σε λάθος σημείο. Το μόνο που με κρατάει από αγορά x3 pro ή F3 είναι η αδυναμία του να έχω 3rd party launcher με gestures. Με την XTRV της ομάδας, θα έχω αυτή τη δυνατότητα; Έχω χρόνια να ασχοληθώ με custom roms, η τελευταία μου φορά ήταν με ένα rn4 με την XTRV και η εμπειρία ήταν άψογη! Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Εδώ και 5 ημέρες που πήρα το mi 10t (miui 12.0.13.0 QJDEUXM) η ένδειξη της μπαταρίας κολλάει στο 100%, αφού το φορτίσω φουλ. Έκανα calibration, factory reset, wipe data από το recovery menu, τα πάντα, και τίποτα δεν άλλαξε. Ο μόνος τρόπος να αρχίσει να "κατεβαίνει" η ένδειξη είναι να κρατήσω πατημένο το power button ώσπου να κάνει επανεκκίνηση. Έχει συμβεί σε κανέναν; Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα, σε ένα rn8pro με χiaomi airdots, μετά από κλήση, ενώ ακούω μουσική από το Spotify, δεν συνεχίζει τη μουσική. Για να συνεχίσει, πρέπει να ακουμπήσω το ένα ακουστικό στη θήκη φόρτισης ή να ανοιγοκλείνω το bt από το κινητό. Μόλις το κάνω, ξαναρχίζει να παίζει κατευθείαν. Να σημειώσω ότι το έκανε και με την 11 και με τη 12 (ήλπιζα να στρώσει ). Επίσης έχω συνδεδεμένο και ένα mi band 5, δεν γνωρίζω αν αυτό παίζει ρόλο. Ευχαριστώ προκαταβολικά.