Καλημέρα Συνεχίζω να επαναφέρω το κινητό σε ελληνική ρομ Προσπαθώ να ξεκλειδώσω στο Mi flash unlock(με πετάει αμέσως στην οθόνη unlock) αλλά παίρνω "couldn't verify device" και σταματάει στο 50%. Δοκίμασα προγράμματα για free VPN αλλά πάντα παίρνω το ίδιο. Επίσης κατέβασα την China developer κ πήγα να την βάλω στο Mi update αλλά δεν την δέχεται. Τώρα είμαι με MIUI 9 8.4.26 beta
Παράθεση από amavroudis: “Πέρασες την κινεζική. Τέλος με αυτό. Συνεχίζεις με πέρασμα twrp. Το περνάς με ADB εντολές με υπολογιστή. Δες τον οδηγό. ” failed
Παράθεση από amavroudis: “Αυτό είναι το stock recovery. Δεν πέρασες twrp... Ξανά!twrp ” τωρα παω να το περασω τι εννοεις δεν το περασα?οταν εβαζα την κινεζικη?
Παράθεση από amavroudis: “Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. Βάλε το τελευταίο twrp από εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Και ακολούθησε οδηγίες εγκατάστασης για τη rom που θέλεις να βάλεις από το νήμα της... ” ωχ πως αλλαζει το recovery που εχει τωρα στα αγγλικα?
Παράθεση από NasDriver: “Ακολούθα αυτόν τον οδηγό καλύτερα ---> Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) ” ok παιδες περασα την κινεζικη τωρα για να βαλω ελληνικη stable?
Παράθεση από NasDriver: “Βασικά για να μην γίνει καμία ζημιά, καλύτερα να σβήσεις ότι φακέλους έχεις με fastboot rom στον C:\ Να σιγουρέψουμε για ποια συσκευή μιλάμε και τότε να κατεβάσεις ή να κάνεις extract εκ νέου την κατάλληλη fastboot rom ” οκ που ειναι του redmi pro λοιπον οι fastboot να το παω α π την αρχη?
Παράθεση από NasDriver: “1 φώτο = 1000 λέξεις...αν θες να βοηθήσουμε ανέβασε φώτο με τα ” Παράθεση από NasDriver: “1 φώτο = 1000 λέξεις...αν θες να βοηθήσουμε ανέβασε φώτο με τα error ” βοηθαει?
Παράθεση από geoanto555: “Επιμενω να σου λεω οτι δεν βοηθας. Που-σε ποιο-ποτε? ” οτι σου γραφω ειναι στο sp flash αν δεν ειχαν μλοκαρει ολα θα σου εστελνα pics
Παράθεση από geoanto555: “Κατεβασε το twrp Που σου δίνω, πέρασε το και μπες wipe/advanced wipe και τικαρε το cust. Κανε το wipe και μετα reboot recovery. Μετά φλας την ρομ και δες αν παει σωστά. twrp_omega_new Αν δεν πιάσει πες μας τι ερρορ σου δινει το sp flash. Αν ειναι για μεγαλο αρχειο πρεπει να αντικαταστήσεις το cust με καποιο πιο μικρό. Πες μου να σου δωσω..Custom_Cust_Omega ” 'δεν ειναι δυνατη η ευρεση του καθορισμενου αρχειου' μου δινει ομως δεν εμφανιζει την fastboot οταν την επιλεγω.π…
Παράθεση από geoanto555: “τι λάθος σου βγάζει? Βοήθησε μας λίγο. Εκείνη την ώρα που σταματάει κάνει reboot το τηλέφωνο? ” ναι κανει reboot ,μενει στο ΜΙ,κ ξαναμπαινει twrp
Παράθεση από geoanto555: “backup πήρες; Αν ναι fotmat data κ ρίξε την ρομ . Αν δεις σφάλμα ανέβασε το. ” μπορω να κανω τωρα backup?εκτος απο συστημα να σωσω ρυθμισεις κ υλικο γινεται?
δεν συνερχεται με τιποτα εχω δοκιμασει με adb,recovery,σε win10 k 7 αλλες 10 dev εχω περασει.τι εγινε με την τελευταια?παιδες ειμαι 2 μερες χωρις κινητο. βοηθηστε!