Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 85.
-
Παράθεση από geoanto555: “Δες πως το βλέπει στην διαχείριση συσκευών. Αν ειναι google nexus θα το κάνεις διαγραφή. ” οντως ειχε κ google nexus το εσβησα κ ξανα εκανα εγκατασταση drivers τωρα συνδεω το κινητο σε fastboot κ στην διαχειρηση συσκευων γραφει kedacom usb device - xiaomi android interface αλλα κινητο στο pc δεν βλεπω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δες μήπως έχει κλειδώσει ο bootloader. Αν έχει κλειδώσει τότε τον ξεκλειδώνεις αμέσως όπως έκανες την πρώτη φορά. Αν όχι, κάνεις Factory Reset και κάνεις πάλι Flash την ROM. Βέβαια θα χρειαστεί να στήσεις πάλι την συσκευή σου από την αρχή ” πως να κλειδωσε ο bootloader?γινεται να κλειδωσει ξανα?παντως προσπαθω να το τσεκαρω σε win 10,εχω περασει drivers κλπ,αλλα δεν βγαινει αποτελεσμα στο cmd.
-
Παράθεση από karaban21: “αυτό εννοώ. εγώ συνδέω τα πάντα και εκτυπωτή. δοκίμασε να το τραβηξεις λίγο έξω από τη θυρα (0,5 με 1 mm) και τσεκαρε ” Δεν γίνεται τίποτα.. Με τι αντάπτορα το συνδέεις? Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από cloud78: “Με otg check app τσεκάρει κ το κινητό έχει OTG κανονικά Θα δοκιμάσω σε άλλη συσκευή με type c αν είναι όντως OTG Adapter η μας δουλεύουν κανονικά.. ” Εγώ λέω ότι δεν θα είναι otg... ” Όντως το δοκίμασα και σε xperia το ανταπτορακι κ δεν είναι otg
-
Παράθεση από geotzia: “Από ότι βλέπω λέει ότι υποστηρίζει otg. Εσύ τι συσκευή βάζεις και δεν δουλεύει; Εγώ έχω κάτι τέτοιο και δουλεύει μιά χαρά: USB 3.0 Female to USB 3.1 Type C Male Converter USB-C OTG Adapter Aluminium A | eBay ” Ανεμιστήρακι βαζω Το δοκιμάζω πρώτα σε άλλο κινητό απευθείας σε micro usb κ δουλεύει
-
Παράθεση από geotzia: “Το πιο πιθανό είναι να μην είναι otg ο αντάπτορας που εχεις, συνήθως αυτοι από το ebay που ειναισε micro usb δεν είναι. Ψάξε λοιπόν για αντάπτορα που να το υποστηρίζει. Εγώ πήρα εναν που δουλεύει μια χαρά αλλά είναι απο usb type C σε μεγάλο usb. Απλά κοίτα στην περιγραφή να υποστηρίζει otg και θα είσαι οκ. ” Αυτό είναι Online-Shop Baseus USB Typ C OTG Adapter Weiblichen USB Zu Männlichen Typ C Adapter Für Macbook Samsung S8 Nexus 5X6 P Oneplus 3 2 konverter | Aliexpress Mo…