Καλησπέρα στην ομαδαρα Είμαι ευχαριστημένος από την ρομ που έχω, 7.11.30,κ δεν θέλω να αλλάξω προς το παρόν. Αλλά έχει αρχίζει να παρουσιάζει κολλήματα, την έχω καιρό. Με ποιο τρόπο μπορώ να την φρεσκάρω λίγο να επανέλθει καλύτερα?
Καλησπέρα παιδιά.το κινητό μετά το τέλος μιας κλήσης παίρνει κ μια καινούργια από μόνο του. Έβαλα την τελευταία stable αλλα δεν άλλαξε Καμια ιδεα? Μήπως να δοκίμαζα official rom?
Καλημέρα παιδιά Σε Omega με stable 8120 μετά το τέλος μιας κλήσης παίρνει κ μια καινούργια μόνο του. Από το αρχείο των κλήσεων. Έκανα factory reset αλλά σε λίγο ξανάρχισε τα ίδια. Ξέρεις κανείς κάτι??
Παράθεση από HliasAvg: “Παράθεση από cloud78: “@HliasAvg παίζει..no name είναι το ανταπτορακι ” Παράθεση από geotzia: “Όπου καί όσο και αν κοίταξα δεν έχω βρεί ανταπτοράκι type c -micro usb που να υποστηρίζει otg Το μόνο που βρήκα και το υποστηρίζει είναι από type c σε μεγάλο usb.Το αγόρασα από ebay και δουλεύει μιά χαράEίναι αυτότο ” το πειρα απο aliexpress 60 λεπτα no name. εγραψα "usb type c to micro usb cable otg" κουμποσα το φλασακι μου που εχει micro usb και δουλεψε. το ονομα του ανταπτορα…
@HliasAvg παίζει..no name είναι το ανταπτορακι Παρηγγειλα μετρητή τάσης μετά από αυτά που διαβάζω για τον φορτιστή. 2,5 με 3 ώρες θέλω τώρα για φόρτιση
Καλησπερα παιδια Εβαλα την 7.1.19 αλλα εχω διαφορα προβληματα ειδικα με το bluetooth που μου εχει σπασει τα νευρα.. Ποια ειναι απροβληματιστη ρομ για το omega?
Καλησπέρα παιδια Σε Redmi pro έχω πρόβλημα με το Bluetooth το συνδέω με ηχείο JBL Κ ενώ στην αρχή παίζει μια χαρά μετά από λίγο αρχίζει να μην πιάνει καλά Κ να χάνει τον ήχο. Αν το αποσύνδεσω φτιάχνει για λίγο πάλι. Έχω περάσει την τελευταία ελληνική ρομ