Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Mi4c vs Redmi note 3 pro
ΜήνυμαΛύση δεν έχει βρεθεί. Εγώ άλλαξα μπαταρία. Προς το παρών λύθηκε το πρόβλημα αλλά παρουσιάστηκε άλλο. φορτίζει εως 94%. Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι να μην αφήνεις τη μπαταρία να πέφτει πολύ χαμηλά. Διάβασε το παρακάτω θέμα Ξαφνικό κλείσιμο ενώ έχει μπαταρία
-
Mi4c vs Redmi note 3 pro
ΜήνυμαΔεν συζητάω μονο για τη διάρκεια της μπαταρίας. Μετα απο κάποιους μήνες το τηλέφωνο κλείνει με 20% μπαταρία. Ψάξε στο φορουμ, υπάρχει αντίστοιχο θέμα και εχει παρουσιαστεί σε πολλα άτομα. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi4c vs Redmi note 3 pro
ΜήνυμαΕχω το mi4c πάνω απο χρονο. Πολύ καλό αλλά εχει προβλήματα με τη μπαταρία. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβλήματα Μπαταρίας
ΜήνυμαΚαλημέρα. Εγώ άλλαξα μπαταρία και μέχρι τώρα, 5 φορτισεις, δεν έχει πρόβλημα. Αλλά παρουσιάζει άλλο πρόβλημα. Φορτίζει έως 100% και μόλις βγάλω το φορτιστή παει στο 92%. Ξαναβαζω το φορτιστή και μετα απο 10 λεπτά παει στο 100%. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβλήματα Μπαταρίας
ΜήνυμαΈχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το εχω το τηλέφωνο 11 μήνες. Δοκίμασα καλιμπραρισμα με διάφορους τρόπους αλλά δεν είχα αποτέλεσμα. Αν καταφέρεις κάτι ενημέρωσε. Σε περίπτωση που πάω για καινούρια μπαταρία έχει να προτείνει κάποιος απο που να αγοράσω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Έχω ένα mi4c με την τελευταία ελληνική V7 DEV. rom (GTV 6.5.26). Το τηλέφωνο έχει κλειδωμένο bootloader. Μπορώ να βάλω κατευθείαν απο TWRP με factory reset την τελευταία ελληνικη V8 dev rom? Μήπως είναι καλύτερα να βάλω μια πρόσφατη fastboot rom, να ξεκλειδώσω bootloader και μετα να βάλω την ελληνκή?
-
MI4C kai gameloft games
ΜήνυμαΕίχα το ιδιο πρόβλημα και λύθηκε αλλάζοντας τη γλώσσα σε αγγλικά. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Mi4c μετά από factory reset όλα πάνε καλά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι στον πλοηγο όταν πατάω κάτι στην αναζήτηση κρασαρει. Αντιμετωπίζει άλλος αυτό το πρόβλημα; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
bricked MI4c
ΜήνυμαΟλα καλα. Μετα απο 2 ώρες στο φορτιστή κατάφερα να μπω twrp και ξαναπέρασα τη ρομ. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
-
bricked MI4c
ΜήνυμαΤο τηλέφωνο δεν ανοίγει καθόλου. Η οθόνη δεν δείχνει τίποτα, δεν ανάβει το led δεν μπαίνει ούτε σε TWRP ούτε σε fastboot.Οταν το έκλεισα τελευταία φορά είχε μπαταρια κοντα στο 50%. Θα δοκιμάσω να το αφήσω στον φορτιστη κάποιες ώρες μπας και δω τίποτα.
-
bricked MI4c
ΜήνυμαΚαλήμέρα. Έχω ενα Mi4c με την ελληνικη dev 6.1.28. Ηθελα να περασω την τελευταια 'εκδοση και προσμαθησα πρώτα να πάρω backup με το Titanium αλλά δεν δούλευε. Παλιότερα δούλευε κανονικα. Παρατήρηρσα ότι υπήρχε κ'αποιο θεμα με το superuser. Μετα απο εγκαταστασεις , απεγκαταστασεις του su και wipe cache, σε κάποιο ρεσταρτ που έκανα το τηλέφωνο δεν ανοιξε. Παραμένει κλειστο και δεν φορτίζει. Δοκίμασα με miflash να βάλω fastboot rom αλλά το pc δεν βλέπει τη συσκευη. Εχει κανένας καμια ιδέα?
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία.
-
Σε Mi4c δεν μου δουλεύει η πρόληψη ατυχών κλήσεων και το Smartcover. Έρχομαι απο 5.12.24 που μου δούλευε η πρόληψη ατυχών κλήσεων. Το smartcover δεν είμαι σίγουρος αν δούλευε και πριν. Τελικά μετα από αρκετές επανεκκινήσεις και δοκιμές η πρόληψη ατυχών κλήσεων δουλεύει.
-
Το έριξα και εγω δαγκωτό.
-
Καλησπέρα. Εχω το ΜΙ4C εδω και 5 μέρες. Οταν το παρέλαβα του πέρασα αμέσως τη stable ελληνική rom με την οποια ήμουν αρκετα ευχαριστημενος. Θέλησα σήμερα να δοκιμασω την developer. Έκανα εγκατασταση κανονικα μεσα απο TWRP αφου πρώτα έκανα wipe και όλα πηγαν καλα. Το τηλέφωνο ξεκίνησε κανονικα, επέλεξα γλώσσα, πληκτρολογιο, google account και μολις έβαλα MI account παρουσίασε σφάλμα στο Mi CLOUD και με ξανα πήγε στην οθονη επιλογης Μι account. Ακόμα και όταν πατησα skip παλι έβγαλε σφάλμα στο Mi …