Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 256.
-
Μερικές ερωτήσεις...
Μήνυμα[off topik] Παράθεση από NasDriver: “Αν υπολογίσεις την απόδειξη που θα πάρεις + την άμεση αντικατάσταση συσκευής για έναν χρόνο + το service αν τύχει κάτι + δεν χάνεις την εγγύηση αν βάλεις ελληνική ρομ...δεν είναι και άσχημα... ” Αποδειξη πλεον αχρηστη . Αντικατασταση και service υπο ελεγχο ( ξερεις καποιον που να εχει τυχει της υπηρεσιας αυτης ? ) Οσο για ρομ το Vickmall στο στελνει το ιδιο με την Ελληνικη . οποτε Ναι ειναι ασχημα [/off topik]
-
Μερικές ερωτήσεις...
ΜήνυμαΠαράθεση από KStoubas Gaming: “Μια καλή τιμή είναι στο κατάστημα mygad που το έχει 240€,............. ” Συγνωμη αλλα καλη τιμη ειναι τα 240€ ? απο την στιγμη που μπορεις να το παρεις απο geekbuying με 165€
-
Μερικές ερωτήσεις...
ΜήνυμαΚαλησπερα . Με εχει ψησει και μενα να αντικαταστησω το NOTE 2 που εχω . Εχουμε βρει πουθενα "καλη" τιμη για το 3/64 + tempered + θηκη ? Συνηθως ψωνιζω απo Vick , αλλα ειδα οτι ειναι πιο φτηνο στο Geek ........ εχουμε αλλη οικονομικη πηγη ? Λετε στις 11/11 να παιξει πουθενα πολυ καλα ? Επισης θα "σφαχτει" και θα μπει Ελληνικη "nikel rom" , στις επιλογες το vick εχει [Multi-language rom&Google play store installed] [Official Stable Global ROM(OTA update&No Greek Language) ] [Original CN Rom(Chines…
-
Θα το ξετικαρω και θα δοκιμασω , αλλα γιατι δεν το κανει αυτοματα το Script οπως παλια ?
-
Καλησπερα . Εχω απουσιασει απο τα γεγονοτα κανα μηνα που ελειπα εξωτερικο . Εχω την GTV 6.9.29 . Κατεβασα αυτην την GTV-6.10.27 , την εβαλα στο τηλεφωνο και πηγα οπως πριν Αναβαθμιση ---> Επιλεξτε πακετο ----> επελεξα ---ΟΚ Αλλα δεν κανει αναβαθμιση και με βγαζει στο TWRP να επιλεξω Install - backup κλπ . Δεν το κανει αυτοματα οπως εκανε πριν ? Κανω κατι λαθος ? ή να επιλεξω απο το twrp την αναβαθμιση ? *Απο το twrp μου βγαζει Zip signature verifivation failed . Την ξανακατεβασα και παλι μια απο…
-
Xiaomi Mi Box
villasg - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕιδα ΑΥΤΟ αλλα μονο αμερικη . τελικα το εβγαλε ? Το θελω τωρα ap_resize.php youtube.com/watch?v=pc2vFHYqCAc
-
Redmi Note 2 / Prime = πετσα και αυτη [504 Gateway Time-out ]
-
καλημερα στην παρεα . Θελω να βαλω την νεα Ελληνικη V8 dev rom "xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V8_GTV-6.6.17.zip" . Εχω την προηγουμενη "xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.5.26". Ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ? Μηπως να εμπαινε και ενας οδηγος για αυτην την μεταβαση σε V8 σε αυτο το νημα ? Ευχαριστω
-
Εγω θελω ενα Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Thanks κατεβαινει
-
downloading ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ