Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 96.

• Έκανα χτες επιτυχώς τη μετάβαση από την XTRV σε Greeshan Stable: [ROM][MIUI9] Global Stable and Developer ROM… | Xiaomi Mi Max 2 Όπως έχω αναφέρει και πιο πάνω, με εξαίρεση την 9.5.1 έχει σταθεί αδύνατον να κάνω την οποιαδήποτε google camera να δουλέψει με τις πρόσφατες XTRV. Στη φάση αυτή, η όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπής κάμερα είναι μεγάλης σημασίας για μένα και κατ' επέκταση καθορίζει την επιλογή ROM. Με τη μετάβαση στην Greeshan 9.5.5.0 (κάνει repack από en.miui.com) όποια Google Camera έχω …

• Μήπως έχει βρεθεί καμιά άκρη ώστε να παίξει η συγκεκριμένη ROM με Google Camera? Δοκίμασα σε Mi Max 2 και συνεχίζει τα γνωστά FC..

• Γενική συζήτηση για το Mi Max 2

tuxx - - Mi MAX 2 (Oxygen)

Μήνυμα

Εγκατέστησα μόλις την stable 9.5.5.0. Δυστυχώς και με αυτή τη Rom δεν υποστηρίζεται η google camera, τουλάχιστον στο κινητό μας, οπότε έκανα άμεσο roll back στην 9.5.1 (νομίζω ότι ήταν η τελευταία china που μας δόθηκε) όπου είναι και η πιο πρόσφατη ελληνική με g.c. support.

• Αυτή που αναφέρω εγώ είναι η: xiaomi-miui-hellas-arΩma-MIMAX2_V9.5.4.0.fecf400_v9-7.1.zip Αυτή όταν είχε βγει ήταν υποτίθεται δοκιμαστική (beta) stable από Global αντί για EU/China όπως συνήθως. Λογικά αυτή λες και συ.

• Έχει βγει μια stable από global η οποία όμως ήταν σε δοκιμαστικό στάδιο. Αυτή εννοείτε τελευταία stable? Αν ναι, έχετε βρει κάποιο workaround για την Google Camera? Παράθεση από Reignman: “Beta σε τί; Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk” Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Αναφέρεσαι στην beta stable από global? Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Μπορει κάποιος να ενημερώσει ποία είναι η τελευταία stable και ποια η τελευταία developer για τη συσκευή μας; Εγω έχω μείνει εδω: b33218dbde31f8245d87112d98d7161a.jpg Γιατί η stable από global είχε θέμα με την Google Camera. Έχω χάσει επεισόδια; Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• RE:

tuxx - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@righaris Βάλε και την xtrv , αν έχεις το ίδιο προβλήμα , κάνε αναζήτηση στο φόρουμ για το camera fix και φλασαρε το.” Είναι εύκολο να δώσεις ένα λινκ με το fix? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Η Google Camera όντως έχει θέμα. Όπως έχω αναφέρει και στο νήμα του mi max 2, έχω δοκιμάσει ένα σωρο apk χωρίς αποτέλεσμα. Η rom είναι εξαιρετική αλλά μακάρι να βρεθεί μια λύση για την Google Camera καθώς η απουσία της είναι σοβαρό θέμα για οποίον την έχει συνηθίσει! Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Αυτό είναι το error που παίρνω με το apk του scrubber που χρησιμοποιουσα μέχρι και χτες με την CN/EU stable: 3590380df52468d8a105f15504ec1e33.jpg Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Πέρασα επιτυχώς τελικά την τελευταία global stable που δόθηκε χτες και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την πλειοψηφία των Google Camera ports. Έχετε βγάλει καμία άκρη; Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Παράθεση από tuxx: “Παράθεση από rascal: “Σε oxygen περαστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.προς το παρόν όλα καλά Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμένα μετά από FR η άρωμα μου κολλάει στο 60% πάντως. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk” Δοκίμασα και την απλή XTRV και κολλάει επίσης στο 60%. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Παράθεση από rascal: “Σε oxygen περαστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.προς το παρόν όλα καλά Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμένα μετά από FR η άρωμα μου κολλάει στο 60% πάντως. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Παράθεση από kaviros12: “Καλησπέρα σας είμαι κάτοχος Google Nexus 6 και είμαι fun της μεγάλης οθόνης γιατί είναι εργαλείο το κινητό για μενα.Καθως όμως βλέπω ότι για 6" οθόνη η μπαταρία είναι λίγη σκέφτομαι να πάω σε mi ma 2 πιστεύετε ότι θα με καλύψει σε σύγκριση με το Nexus 6 ? Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε μου δεν ξέρω τίποτα για το Nexus 6 αλλά η μπαταρια του Mi Max 2 είναι ατελείωτη. Μιλάμε για SOT 12 ώρες κλπ. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Νοκιζω ότι πλέον έχω χάσει εντελώς την μπάλα με όλες τις εκδόσεις που έχουν βγει.. Ελαβα δύο email για τη συσκευή μας. Ένα με rom cn/eu και ένα που δεν λέει την προέλευση οπότε υποθέτω ότι είναι global. Ποια από τις δύο βάζουμε; θα συντηρούνται δύο rom παράλληλα; Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Κάθε Παρασκευή βγάνει από global source? Κάτι δεν έχω καταλάβει καθόλου καλά! Ευχαριστώ πολύ. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Έχω μπερδευτεί με όλες εκδόσεις και τα mails που έρχονται. Είναι εύκολο να με ενημερώσει κάνεις αν έχει βγει κάποια νεότερη από αυτήν εδώ την beta? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Αν είσαι με Tapatalk αλλά πατας το +, κάτω αριστερά όπως φαίνεται εδω στο screenshot: 0216da7fe9681c162789a9c498f835e1.jpg Και μετά πατας insert inline. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Αν έχω καταλάβει σωστά, από πλευράς hardware ένα είναι το version οπότε δεν έχεις κάτι να ανησυχείς γιατί αλλαγή Rom κάνεις για πλάκα. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• RE:

tuxx - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gaiosgf: “Παράθεση από tuxx: “Μπορείς να μπεις στο developer options και να αλλάξεις τις 3 ταχύτητες των εφέ από 1.5 στο 0.5. Έτσι θα γίνει όπως πριν. Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk ” ποια ρυθμιση ειναι; το εχω με ελληνικο μενου.” 362ef887919c1198e8d78104d830bfb8.jpg Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk