Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 153.

• Παράθεση από linuxilakis: “Η global stable είναι ακόμα marshmallow? Αν ναι για αυτό δεν δουλεύει. Θέλει nougatina ” Τώρα εξηγούνται όλα!

• οκ οκ δοκιμαζω και στέλνω __________________________________ UPD: 0/2 τελικά, κρασάρει με όλα τα apk's

• Ισχύει, κάτι πάει λάθος. Πάλι κρασάρισμα έφαγα και με ένα άλλο apκ είμαι με global stable αλλά με ξεκλειδωτο bootloader (έτσι έφτασε από banggood). Παίζει ρόλο;

• Δεν έχω θέμα, ό,τι μου πείτε το κάνω, αφού κι εγώ θα θελα το hdr+ στο mi5s μου. Κάτσε να βρω καμια άλλη έκδοση του apk και στέλνω σε λίγο

• Κατέβασα το apk , το έκανα install και μόλις το ανοίγω κρασάρει Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatal

• Παράθεση από pavlidisc: “Μπράβο ρε αγόρι μου! Σε ευχαριστώ πολύ. Για δοκίμασε και το apk και δώσε αποτελέσματα... Με global stable είσαι ε; from my LG G4 ” ναι φίλε, είμαι με global stabel 8.5.4.0

• bbc909f359ff6a13bb86ddf3f5f6a857.jpg Όλα πράσινα σε μένα. Πάω να βάλω το apk τώρα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ως κάτοχος μεν του mi5s, σχετικά αδαής δε, να ρωτήσω γι' αυτό το apk HDR+ της Google που λέτε. Στη δικια μου global stable μπαίνει ή μπα;

• Παράθεση από makis1024: “Εγώ θα το κλείδωνα με fastboot oem lock μέσω cmd και adb και θα το ξεκλείδωνα μόνος μου. ” οκ, θα το δοκιμάσω, δεν ακούγεται πολύ απαιτητικό. ευχαριστώ

• Παράθεση από makis1024: “Ο ίδιος το ξεκλείδωσες; ” όχι, γι αυτό δεν ξέρω τι παίζει :p έρχονται κινητά με unlocked bootloaders?

• καλησπέρα παιδιά! Φρέσκος κάτοχος ενός mi5s εδώ. Από ότι βλέπω μου ρθε με official global rom και ξεκλείδωτο bootloader, αν δεν κάνω λάθος. Είναι εύκολο να περάσω σε greek stable?

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood Την Διεύθυνσή της (URL): banggood.com Tι ακριβώς αγοράσατε: mi5s, θήκες κλπ Την ημερομηνία αγοράς: 11/10, έγινε shipped την επόμενη μέρα (12/10) Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 2 εβδομάδες Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι - Priority Air Mail Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δε χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Γρήγορη, ασφαλής και αξιόπιστη επιλογή, με κ…

• καλησπέρα τελικά τι έκανες με την οθόνη του mi4s? :))

• παραγγελία mi5s από bangood στις 11/10 με priority air mail.Σε 15 μέρες περίπου σπίτι μου (αν δεν καθυστερήσει πολύ τώρα) * 24/10/2017, 13:25:38 * Κ.Α.Τ. * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) * 24/10/2017, 09:57:49 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 16/10/2017, 21:42:00 * ΟΛΛΑΝΔΙΑ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

• Mi5s - Screen Protectors και Θήκες

Geo Z - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Κατάλαβα, ναι. Οπότε είμαι μάλλον στο μηδέν για τζαμάκι, γιατί η καλύτερη λύση που ναι όπως φαίνεται το ali, θα κάνει κανα 2μηνο. Εγώ όμως αύριο θα χω shipped το mi5s από bangood..://

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τα κενά του πολύ καλού γυαλιού της nillkin, τα καλύπτει η θήκη κ είσαι αρχηγός!! ” Η θήκη της nillkik ή μία οποιαδήποτε;

Μήνυμα

@johnny_red κατάλαβα τι λες. Απλά επειδή θέλω να το χω με θήκη και glass από την πρώτη στιγμή θέλω κάτι να ρθει σχετικά γρήγορα, εφόσον το κινητό το χω παραγγείλει ήδη με bangood (priority air mail) και φαντάζομαι σε 15+ μέρες θα ναι εδώ. Δεν έχω περιθώριο για ali πχ. Το tempered glass της nilkkin είναι επίσης ψιλοχάλια;

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Αφήνει πολύ τις άκρες και δεν δείχνει ωραίο... αλλά έρχεται γρήγορα. Το πολύ σε μια βδομάδα. Δεν θα έχει tracking αλλά είναι αξιόπιστοι 1ευρω άντε 1.5 μεταφορικά. Όταν τα είχα πάρει και το σκούρο κ το ανοιχτό. Μια που τα έβαλα κ μια που πήγαν στο καλαθο ” εσύ ποιο protector χρησιμοποιείς, αν επιτρέπεται, φίλε @linuxilakis?

Μήνυμα

την brotect AirGlass την παίρνουμε από το protectionfilms24? Έρχεται γρηγορα (και με τι μεταφορικά);

• ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! Ωραία, κάνω τα διαδικαστικά και όταν έρθει σας... ενοχλώ ξανά