Ισχύει, κάτι πάει λάθος. Πάλι κρασάρισμα έφαγα και με ένα άλλο apκ είμαι με global stable αλλά με ξεκλειδωτο bootloader (έτσι έφτασε από banggood). Παίζει ρόλο;
Παράθεση από pavlidisc: “Μπράβο ρε αγόρι μου! Σε ευχαριστώ πολύ. Για δοκίμασε και το apk και δώσε αποτελέσματα... Με global stable είσαι ε; from my LG G4 ” ναι φίλε, είμαι με global stabel 8.5.4.0
Παράθεση από makis1024: “Εγώ θα το κλείδωνα με fastboot oem lock μέσω cmd και adb και θα το ξεκλείδωνα μόνος μου. ” οκ, θα το δοκιμάσω, δεν ακούγεται πολύ απαιτητικό. ευχαριστώ
καλησπέρα παιδιά! Φρέσκος κάτοχος ενός mi5s εδώ. Από ότι βλέπω μου ρθε με official global rom και ξεκλείδωτο bootloader, αν δεν κάνω λάθος. Είναι εύκολο να περάσω σε greek stable?
Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood Την Διεύθυνσή της (URL): banggood.com Tι ακριβώς αγοράσατε: mi5s, θήκες κλπ Την ημερομηνία αγοράς: 11/10, έγινε shipped την επόμενη μέρα (12/10) Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 2 εβδομάδες Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι - Priority Air Mail Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δε χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Γρήγορη, ασφαλής και αξιόπιστη επιλογή, με κ…
Κατάλαβα, ναι. Οπότε είμαι μάλλον στο μηδέν για τζαμάκι, γιατί η καλύτερη λύση που ναι όπως φαίνεται το ali, θα κάνει κανα 2μηνο. Εγώ όμως αύριο θα χω shipped το mi5s από bangood..://
@johnny_red κατάλαβα τι λες. Απλά επειδή θέλω να το χω με θήκη και glass από την πρώτη στιγμή θέλω κάτι να ρθει σχετικά γρήγορα, εφόσον το κινητό το χω παραγγείλει ήδη με bangood (priority air mail) και φαντάζομαι σε 15+ μέρες θα ναι εδώ. Δεν έχω περιθώριο για ali πχ. Το tempered glass της nilkkin είναι επίσης ψιλοχάλια;
Παράθεση από linuxilakis: “Αφήνει πολύ τις άκρες και δεν δείχνει ωραίο... αλλά έρχεται γρήγορα. Το πολύ σε μια βδομάδα. Δεν θα έχει tracking αλλά είναι αξιόπιστοι 1ευρω άντε 1.5 μεταφορικά. Όταν τα είχα πάρει και το σκούρο κ το ανοιχτό. Μια που τα έβαλα κ μια που πήγαν στο καλαθο ” εσύ ποιο protector χρησιμοποιείς, αν επιτρέπεται, φίλε @linuxilakis?