Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 153.

• Προβλήματα Μπαταρίας

Geo Z - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Geo Z: “Μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ για download της XTVR beta1 Stable V8.1.3 σε mi4c? Ευχαριστώ! ” ΕΔΩ είσαι. ” ευχαριστώ! Μόλις την εγκατέστησα κι ελπίζω να βρήκα κι εγώ... γιατρειά

• Προβλήματα Μπαταρίας

Geo Z - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ για download της XTVR beta1 Stable V8.1.3 σε mi4c? Ευχαριστώ!

• Προβλήματα Μπαταρίας

Geo Z - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

χαχα ναι, πάντα! Θα στείλω ανταπόκριση σύντομα, αν όντως έστρωσε. Θενκς παίδες

• Προβλήματα Μπαταρίας

Geo Z - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Τώρα φοράω την dev 6.5.12. Ισχύουν αυτά: "Βάζεις την νέα rom στον χώρο αποθήκευσης, μπαίνεις TWRP, κάνεις WIpe τα cache, davlik και data, reboot το recovery και install την νέα rom" Ευχαριστώ για τη βοήθεια

• Προβλήματα Μπαταρίας

Geo Z - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Geo Z: “Εξαιρετικά νεα! Έδωσες ελπίδα-αισιοδοξία σε αρκετούς από μας, ομοιοπαθούντες. Λέω να δοκιμάσω να περάσω κι εγώ την 8.1.3 XTVR. Υπάρχει κάποιος οδηγός, μιας και δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος; (φοράω την παλιά 6.5.12 gtv) ” Τί είναι η 6.5.12 GTV; Stable ή Dev; Όπως και να έχει θα σου πρότεινα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Βάζεις την νέα rom στον χώρο αποθήκευσης, μπαίνεις TWRP, κάνεις WIpe τα cache, davlik και data, reboot το recovery και install τη…

• Προβλήματα Μπαταρίας

Geo Z - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Μετά από 15μέρες+ με την 8.1.3 XTVR, και αφού την ψόφησα αρκετές φορές την μπαταρία της συσκευής (λήψη video, φωτογραφίες, παιχνίδια, κλήσεις, μηνύματα...με μπαταρία από 30%-5%) μπορώ να πώ με σιγουριά οτι πλέον ΔΕΝ κλείνει μόνη της! ΦΤΟΥ...ΦΤΟΥ...ΦΤΟΥ! Άντε γιατί είχα φάει χοντρή απογοήτευση. ” Εξαιρετικά νεα! Έδωσες ελπίδα-αισιοδοξία σε αρκετούς από μας, ομοιοπαθούντες. Λέω να δοκιμάσω να περάσω κι εγώ την 8.1.3 XTVR. Υπάρχει κάποιος οδηγός, μιας και δεν είμαι και πολύ…

• Προβλήματα Μπαταρίας

Geo Z - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παθών κι εγώ, εδώ και 2-3 μήνες. Περασμένη ελληνικη dev, αγορασμένο τον Οκτώβριο 2015 (2/16gb) μου κλείνει συχνά όταν φτάνει περίπου στο 30%, ενώ έχει τύχει και με περισσότερη μπαταρία (40%). Δεν μπήκα στον κόπο να ψάξω λύση, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά το θέμα με απασχολεί και σας διαβάζω. Σκέφτομαι να πάω γι άλλα, είναι πολύ ψυχοφθόρο να ξέρεις ότι παίζει να σε "πουλήσει" στα καλά καθούμενα η μπαταρία σου. Να το πουλήσω νομίζω δύσκολο· ποιος θα πάρει κινητό με διαπιστωμένο πρόβλημα (και …

• Μπορείς να μας στείλεις κάποιο δείγμα για να δουμε;

• Προβλήματα Μπαταρίας

Geo Z - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από GnF: “Το πρόβλημα αρχίζει να γίνεται πολύ μαζικό. Πουλάω 4 mi4c και άι στο.... Περιμένω το 1 να γυρίσει από κινα από ότι κατάλαβα αλλάξανε πλακέτα. Βραστά χαραλαμπε ” Άντε και το πουλάμε, το θέμα είναι αν αγοράζει κανένας ένα κινητό με πρόβλημα χωρίς λύση (προς το παρόν)...

• Προβλήματα Μπαταρίας

Geo Z - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παθών κι εγώ, εδώ και κανά 2μηνο. Ειναι κρίμα γιατί γενικά το κινητό είναι πολύ τίμιο. Αν βρει κάποιος λύση, ας ποστάρει εδώ, γιατί με βλέπω για νέο κινητό...

• Όλα τα κινεζο-σάιτ δίνουν την επιλογή για global dev? Ή πρέπει να το ζητήσεις;

• 110 ευρώ;; Πολλά δεν είναι ρε παίδες;

• Παράθεση από Bazilepap: “ Με συγχωρείς που ρωτάω αλλά επειδή θέλω να κάνω και εγώ παραγγελία από το συγκεκριμένο eshop θα ήθελα να μου πεις αν πήρες το Xiaomi Mi5 Spain warehouse και αν ναι επειδή θέλω να αγοράσω το 128gb ceramic, αν αξίζει να πάρω τζαμάκι το Original ή το Nillin και αν επειδή θέλω να αγοράσω και άλλα πράγματα αξίζει να βάλω τα έξτρα μεταφορικά για πιο γρήγορα ; Και πάλι ζητάω συγνώμη για τις noobικες ερωτήσεις μου αλλά είναι η 1η μου αγορά σε Xiaomi, μέχρι τώρα έπαιζα σε Oneplu…

• Καλησπέρα! Επειδή όσα κινέζικα σαιτ γνωρίζω δεν πωλούν την eu version από ευρωπαϊκή αποθήκη, έχετε κάτι υπόψιν σας; Θα θελα να την έχω έχω 10 Αυγούστου εδώ, αλλιως έπαιρνα από Κίνα...

• Xiaomi Mi4S Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 13MP 3260mAh Android Smartphone !!!

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 Την Διεύθυνσή της (URL): yeso521.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi power bank 10.000 mah, tempered glass Nilkkin for Mi4c, Xiaomi Bluetooth Την ημερομηνία αγοράς: 14 Ιανουαρίου 2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 Ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Μια ακόμα παραγγελία χωρίς προβλήματα από τον yeso. Μάλιστα, στην…

• Έστω και αργά, ψήφισα κι εγώ (nickname -> geozalo)

• Φλας Φωτογραφίας

Geo Z - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Ναι, το κλασικό λευκό έχω -και σε κάμερα και σε φλας έχω την 5.12.6, αν παίζει κάποιον ρόλο

• Φλας Φωτογραφίας

Geo Z - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Λογικά έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή για Έγχρωμο Φλας Για να την αλλάξετε: Ανοίγετε κάμερα -> Ρυθμίσεις (πατήστε στο γρανάζι) και απενεργοποιείστε την επιλογή "Εγχρωμο Φλας"!