Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 138.

• Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη για το σπαμ. Μπορεί κάποιος να ελέγξει κάτι σχετικά με την βιντεοκλήση στο mi8 που ανέβασα στο forum; Έχω το μενού της βιντεοκλήσης αλλά σε ένα κινητό Samsung που δοκίμασα να καλέσω, η κλήση έπεφτε σε κανονική.

• Videocall σε Xiaomi Mi 8

loran - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Update [δουλεύει]: Δείτε την απάντηση #7 Καλησπέρα παιδιά, Πρόσφατα είδα το σηματάκι VoLTE στο κινητό και εντελώς τυχαία είδα το κουμπάκι της βιντεοκλήσης στις επαφές ή όταν κάνω την κλήση έχει κουμπάκι 'request video'. Δοκίμασα να πραγματοποιήσω μία κλήση σε ένα Samsung A9 αλλά έκανε εναλλαγή σε κανονική κλήση μετά από λίγα δευτερόλεπτα, αφού άνοιγε την μπροστινή κάμερα και έδειχνε εικόνα. Έχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει τις επιλογές (δείτε τις φωτογραφίες) και να πραγματοποιήσει βιντεοκ…

• Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

loran - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Περίεργο. Κι εγώ με Global stable το βρίσκω

• Πλέον δουλεύουν αφού έκανα update του miui το πρωί.

• @alvin1983 έκανα το update που ήρθε χθες και έκανε κανονικά εγκατάσταση το ίδιο που είχα κατεβάσει παλιά. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά.

• @GUZGUN @spiderman3 Τις τελευταίες εκδόσεις από όλα δοκίμασα αλλά και παλιές. Τις BSG τις πήρα από το telegram που έχουν. Δεν ξέρω αλλά αυτό το λάθος βγάζει και δεν συνεχίζει στην εγκατάσταση ενώ άλλα apk τα εγκαθιστω κανονικά. Είμαι με miui 10.

• Καλησπέρα παιδιά, δοκίμαζα διάφορες gcam από BSG και san1ty και οι πιο πολλές δεν έκαναν καν εγκατάσταση βγάζοντας failed to parse. Εκείνες που έκαναν εγκατάσταση απλά άνοιγαν αλλά δεν λειτουργούσαν. Με άλλα .apk όπως vanced δεν είχα θέμα. Τι μπορώ να κάνω; MIUI 10 τελευταίο update

• Είναι φύλο και όχι φύλλο στην επεξεργασία προφίλ.

• @makis1024 138 εβγαλε ευτυχώς! Θα επιστρέψω τότε αφού το κάνω unlock να ξαναρωτήσω

• Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

loran - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

@NasDriver Θα κάνω σήμερα και θα επανέλθω. Ευχαριστώ

• @NasDriver ευχαριστώ για την απάντηση. Για υα υπόλοιπα ερωτήματα μπορείς να βοηθήσεις;

• καλησπέρα παιδιά, πήρα το Mi8 σήμερα και θα ήθελα να κάνω root αρχικά και μετά από καιρό ίσως να βάλω custom rom. Το μόνο που με φοβίζει είναι το Anti Rollback. Διάβασα το (Hidden Content) και προέκυψαν κάποιες απορίες. 1. Έστω ότι θέλω να κανω unlock τον bootloader... Εγώ θα έκανα boot σε fastboot mode, χρηση mi unlock και μετα flash twrp.img από την επίσημη ιστοσελίδα. Αλλάζει κάτι εδώ; 2. Έστω ότι θέλω να περάσω custom ROM... Μετά από την πρώτη διαδικασία, απλά θα φλασάρω από το twrp το zip τ…

• Mi 8 64GB - από πού να το πάρω

loran - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@makislog Το σκέφτηκα και από εκεί αλλά εν τέλει το πήρα από ένα φθηνότερο, αν και πάλι κατόπιν παραγγελίας ηταν και εκείνο. Ευχαριστώ για την απάντηση

• @NasDriver ευχαριστώ για το τιπ! Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είδα κάποια προσφορά και παρήγγειλα από σκρουτζομαγαζο με πολύ καλές κριτικές και διετή εγγύηση.

• Δεν δικαιολογείται να είναι η τιμή 100+ αλλά οκ. Εν τέλει το παρήγγειλα απο καπου.

• Παράθεση από NasDriver: “Κωτσόβολο, Πλαίσιο, Γερμανό, Mediamarket κτλ ” Από αυτά τα καταστήματα είναι 100+ πάνω.

• Καλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Mi8 από skroutz αλλά εκτός από το ότι αυτές τις μέρες δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε μαύρο χρώμα, δεν ξέρω ποιο κατάστημα από αυτά που βλέπω είναι αξιόπιστο λόγω εγγύησης. Εχω το Note 4x και μου δημιούργησε πρόβλημα στην οθόνη εκτός εγγύησης (1 έτος) και τώρα προσπαθώ να βρω κατάστημα με δύο έτη εγγύηση και καλή τιμή. Έχετε κάποιο υπόψιν;

• Είχα θέμα με την οθόνη και παρήγγειλα άλλη αλλά εδώ και 2 μήνες δεν έχει έρθει ενώ ελεγε από Αγγλία, τελικά ήταν μαλλον από Hong Kong. Η ορόνη πατιέται μόνη της στα κουμπιά πίσω-home. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

• @theopan παραγγειλα με πλαίσιο για να είμαι σίγουρος. Έκανε 5€ πάνω περίπου. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Ναι τον είπα. Θα προτιμήσω με πλαίσιο για σιγουριά, αφού έγινε η ζημιά, 5€ παραπάνω δεν είναι πολλά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk