Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια @NasDriver! Βρήκα στα 25τελικη τιμή από Ευρώπη μαζί με πλαίσιο. Μάλλον θα παραγγείλω σήμερα εκείνη Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Σκέφτομαι αυτή εδώ γιατί είναι κοντά και δεν θα αργήσει Black For Xiaomi Redmi Note 4X LCD Display Touch Screen Assembly Replacement UK | eBay έχει διαφορά; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Με πλαίσιο που είναι ξεχωριστα θα πάει 30+ και δεν ξέρω... Χωρίς πλαίσιο υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή μπορεί να γίνει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Η οθόνη είναι από ebay στην Αγγλία και δεν θα αργήσει πολύ. Είχαν καλές κριτικές και μπορούσα να την στείλω πίσω αν είχε κάποιο θέμα αλλά έλεγαν στην περιγραφή ότι τις κάνουν τεστ για να είναι σίγουροι ότι είναι οκ. Αξίζει νομίζω... Ή να δώσω 25-26 από skroutz? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
@NasDriver τελικά θα την βάλει ένας φίλος μου και θα πληρώσω μόνο οθόνη κοντά στα 20€. Πάντως οι τιμές που είδα online έφταναν από 40 μέχρι 70 και απορώ αν αλλάζει κανείς έτσι. Υπάρχει κάτι πιο φθηνό όμως; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Update: μετά τα κουλά πράγματα που γίνονταν, έφτιαξε μόνο του απλά σήμερα αφού έβγαλα το τζαμακι για να δω μήπως έφταιγε αυτό, μου έπεσε κάτω και ράγισε η οθόνη. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι φθηνό; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά, χθες χωρίς να πέσει ή κάτι τέτοιο, το κινητό είχε θέμα με τα κουμπιά κάτω home κλπ και δεν έπιαναν. Το έκανα επανεκκίνηση μήπως και είχε κολλήσει τίποτα αλλά δεν διορθώθηκε για πολύ. Σήμερα δουλεύουν κανονικά. Τι λέτε να είναι; Το έχει πάθει κάποιος άλλος; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Δεν ξέρω αν η ROM παρέχει root εξ αρχής και δεν νομίζω να το κάνει κιόλας. Δηλαδή μπορείς να έχεις την ελληνική χωρίς root. Αν έχει εξ αρχής μπορείς απλά να κάνεις unroot και θα είσαι οκ. Το Magisk όντως παρέχει τρόπους (είναι δύο) για να κρύψεις το root, ο ένας είναι ο κλασσικός και υπάρχει και μία επιπλέον επιλογή που είναι να αλλάξει το package name και να φαίνεται σαν τελειως άλλη εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο νομίζω ελέγχουν και αν είναι root το κινητό σε αρκετές εφαρμογές. Δοκίμασε και ενημε…
Ναι... Για να είσαι καλυμμένος lock το bootloader... Απλά δωσ' το όπως ήταν περίπου. Είχα κι εγώ θέμα με την οθόνη με καμμένα πιξελ και το άλλαξαν. Όταν πάρεις πίσω το κινητό να το ελέγξεις με εφαρμογές από play store για να είσαι σίγουρος ότι και αυτή δεν έχει κανένα θέμα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Υπάρχει αντίστοιχο για Resurrection? Πολύ παιδεμα ήταν εν τέλει... Είχα συνηθίσει να είναι πιο απλό. BTW ελπίζω να φτιάξουν το home button που δεν σε πηγαίνει στην αρχική οθόνη. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Με το recovery εδώ είχα άλλα θέματα... Επισης είχα περάσει Resurrection και έκανε boot απλά μου έβγαζε ότι είναι κρυπτογραφημένο... Εν τέλει το κατάφερα να το φτιάξω αλλά είχε πολλές ιδιαιτερότητες και πέρασα κλασικό lineage με το TWRP που είχαν στο thread στο xda. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Παιδιά έχει κανείς ιδέα γιατί δεν γινόταν εγκατάσταση νέας ROM και έβγαζε ότι αυτή η ROM προορίζεται για mido και ότι η συσκευή μου ειναι " ."; Τελικά έβγαλα τον έλεγχο και δούλεψε απλά δεν κατάλαβα γιατί δεν δούλευε εξ αρχής. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Θα δοκιμάσω για λίγο να μου φύγει η περιέργεια. Παλιά με το Nexus δεν είχα miui και θέλω να δω άμα θα μου αρέσει και αν θα με βολεψει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Τι σε έφερνε πίσω; @spiderman3 Θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο έτσι για αλλαγή... Δεν έχω πρόβλημα με το miui. Εν τέλει αν δεν μου αρέσει η custom rom, γυρνάω ξανά στα γνωστά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk