Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 138.
-
Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι αν έρθει γρήγορα ενημέρωση για το mido σε MIUI10 να δω πρώτα πως είναι και μετά να αλλάξω ROM. Είμαι ανάμεσα σε Resurrection και Lineageos. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο καλό; Να κάνω ένα backup με TWRP ή απλά μόνο τα apps με titanium και τα αρχεία που χρειάζομαι; Τι θα μου λείψει από miui αν βάλω custom rom? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kosmasdel: “Τα samsung μονο υποστηριζουν βιντεοκλήση. Παράθεση από loran: “Παιδιά, τυχαία χθες είδα πως ένας φίλος μου που έχει κινητό Samsung είχε επιλογή για βιντεοκλήση. Το δοκιμάζουμε και μου έρχεται κλήση που μπορούσα να απαντήσω με βίντεο απλά με το που έλεγε λήψη εικόνας στο κινητό του τερματιζόταν η κλήση. Μπορείτε να πείτε τι συμβαίνει; Εγώ δεν έχω τέτοια επιλογή στο δικό μου (Τελευταία Global). ” Αυτη την εβδομαδα δεν βγηκε global dev;” Το θέμα είναι πως δεν μου ερχόταν σα…
-
Παιδιά, τυχαία χθες είδα πως ένας φίλος μου που έχει κινητό Samsung είχε επιλογή για βιντεοκλήση. Το δοκιμάζουμε και μου έρχεται κλήση που μπορούσα να απαντήσω με βίντεο απλά με το που έλεγε λήψη εικόνας στο κινητό του τερματιζόταν η κλήση. Μπορείτε να πείτε τι συμβαίνει; Εγώ δεν έχω τέτοια επιλογή στο δικό μου (Τελευταία Global).
-
RE:
Μήνυμα@8@nos Ναι, κανονικά παίρνω αναβαθμίσεις. Το έχω ξανακάνει root. Με ξεκλείδωτο bootloader είμαι και θα είναι πιο εύκολο απλά ήθελα αναβαθμίσεις έτσι, χωρίς να κάνω ξανά την διαδικασία. Θα το κάνω αυτές τις μέρες. Θα ήθελα κάποτε να δοκιμάσω και τις ROM του forum γιατί έχω ακούσει καλά λόγια. Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
@8@nos η μόνη μου έγνοια είναι οι αναβαθμίσεις. Έλεγα απλά να κάνω την διαδικασία ,να το αφήσω και να παίρνει αναβαθμίσεις κανονικά. Γίνεται αυτό που λέω σε αυτή την ROM που έχω, δηλαδή να παίρνει αναβαθμίσεις κανονικά; Έχω κουραστεί με τις διαφημίσεις και είχα κάποιες ευκολίες με το root που τώρα μου λείπουν. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω ROM στο Note 4 Global. Είμαι στην τελευταία Global MIUI. Έχω συνηθίσει το MIUI και θα ήθελα root μόνο και μόνο για το adaway αρχικά και ίσως κανένα παραπάνω χαρακτηριστικό και το σημαντικότερο αναβαθμίσεις αυτόματες. Έχετε καμία ιδέα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Πρόβλημα με WiFi - mido
loran - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΘα το κάνω ξανά. Αν συνεχιστεί το πρόβλημα θα δοκιμάσω να φλασαρω ξανά miui. Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Πρόβλημα με WiFi - mido
loran - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμα@NasDriver το έχω κάνει απλά δεν έχει φτιάξει. Έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη σύνδεση σε κοντινά δίκτυα για να αποφύγω αυτό το ενδεχόμενο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
loran - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν κλείνει τώρα ? Μένει συνέχεια ανοικτό ?” Κλείνει απλά το είχα αφήσει εγώ από τότε. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
loran - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Απενεργοποίησε το Wi-Fi verdose logging” Το ενεργοποίησα για να δω τι μπορεί να φταίει και έχει μείνει έτσι. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Πρόβλημα με WiFi - mido
loran - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΤο πρόβλημα εντοπίζεται και σε άλλα δίκτυα. Δεν είναι για ένα. Δεν ξέρω τι έχει ακριβώς και δεν είναι σταθερό. Δηλαδή έχω δύο δίκτυα και με πετάει από ένα ενώ είναι σταθερό και καμιά φορά προσπαθεί να με συνδέσει σε άλλο. Αυτό το έφτιαξα αλλά με πετάει πάλι που και που χωρίς λόγο. Το μήνυμα φαίνεται στις εικόνες. 9beda7d87197e8e32c6ffb2d7c99f0a6.jpgd8d3c810cfe40005f406a0f5cd089c0f.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Πρόβλημα με WiFi - mido
loran - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε MIUI 9, ίσως και κάποιες μικρές αναβαθμίσεις που είχε μετά, δεν θυμάμαι. Το wifi όταν είμαι συνδεδεμένος κάπου μου αποσυνδέεται ενώ έχω σήμα και στο verbose logging λέει NETWORD_SELECTION_DISABLED_ASSOTIATION_REJECTION=3 και άλλες φορές έχει άλλον αριθμό στο τέλος. Είμαι με official Global rom, τελευταία έκδοση. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
+1 ως loran
-
Redmi 4x ή 5a prime?
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι για κινητό με μέγιστο κόστος 130€ από Ελλάδα. Νομίζω αυτά τα δύο είναι οι καλύτερες επιλογές αλλά θα ήθελα προτάσεις για το ποιό να διαλέξω. Από πλευράς επεξεργαστή και ram απ'όσο είδα είναι ίδια. Δεν με ενδιαφέρει η b20 και θα ήθελα ραδιόφωνο και αξιοπρεπή μπαταρία. Το 4x, που είναι πιο ακριβό το έχω δουλέψει αλλά το άλλο όχι. Τι έχετε να πείτε; Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα με disconnects στο wifi και νομίζω δεν είναι μόνο σε ένα συγκεκριμένο αλλά και σε άλλα. Ένα λέει ένα μήνυμα που αναφέρει το DHCP αλλά εγώ συνδέομαι κανονικά και μετά από λίγο με πετάει. Εδώ έχω κάνει reboot και δεν έγινε κάτι. Στα άλλα (είναι στην ίδια εμβέλεια) απλά με αποσυνδέει και με ξανασυνδεει στο ίδιο ή σε κάποιο άλλο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xxSAKISxx: “Γεια σε όλους και χρόνια πολλά. Να έχουμε μια καλη Χρονιά. Θελω την γνώμη σας παιδια. Θελω να πάρω δωρο στην σύζυγο και αποφάσισα να την βαλω στην xiaomi οικογένεια μιας και κάτοχος του redmi note 4x ειμαι υπερ ευχαριστημένος. Ειμαι ανάμεσα σε redmi note 5A dual και σε redmi 4x dual. Την ενδιαφέρει πολυ η χωρητικότητα γιατι ολο παραπονιέται οτι δεν της φτάνει ο χώρος. Το 5A το βρηκα στην στα 139 ευρώ και το redmi 4x στα 179 ευρώ. Περιμένω την γνώμη σας. Ευχαριστώ.” + για…
-
@8@nos είχα την Global 8 πριν πάρει το update με το Android 7. Δεν θυμάμαι αν το κατέβασα από το forum ή από κάπου αλλού. Ξεκλείδωμα κλπ έκανα με τον κλασσικό τρόπο αλλά πάλι έψαξα για άλλες εκδόσεις του mi unlock γιατί δεν δούλευαν σωστά, όταν χρειάστηκε να φλασαρω fastboot rom δεν αναγνωριζόταν πάλι το κινητό και κατέβασα το beta (σαν αυτό που έστειλες στο λινκ) στο οποίο τελικά δούλεψε. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Αν κατάλαβα καλά δεν σου αναγνωρίζει το κινητό για να φλασαρεις fastboot rom? Είχα αντιμετωπίσει κι εγώ πρόβλημα με τη μη αναγνώριση της συσκευής μου και δοκίμασα διάφορες εκδόσεις του mi flasher μέχρι που ένα δούλεψε. Δεν έχω υπολογιστή τώρα για να πω ποιο όμως. EDIT: είδα το thread που είχα ανοίξει εγώ τότε και: "Στο Beta το αναγνωρίζει κανονικά." Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk