Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
facemoji keyboard for xiaomi αυτο ειναι το ονομα της εφαρμογης και ονομα apk εχει το - com.facemoji.lite.xiaomi
-
μονο με αυτην.....ολες τις αλλες τις απεγκατεστισα
-
οταν παω να απεγκαταστισω το facemoji lite στο redmi note 6 pro το προγραμμα λεει unistaling κτλ και παραμενει εκει. Δεν προχωραει να γραψει οτι απεγκατασταθικε η εφαρμογη. καμια ιδεα παιδια?
-
redmi 4x
Μήνυμαελα συνονοματη. με αυτον τον τροπο γινεται να ανοιξουν με το vlc. το θεμα ειναι οτι δεν κραταει την επιλογη και πρεπει καθε φορα να κανεις το ιδιο. πριν ομως δεν το εκανε αυτο.....
-
redmi 4x
Μήνυματο εχω κανει αυτο που λες αλλα παλι τιποτα.... ενω την πρωτη φορα οριζω το vlc να ανοιγει τα αρχεια μετα παλι τιποτα. το κακο ειναι οτι στις επιλογες φενεται οτι ειναι ορισμενο το vlc να ανοιγει τα αρχεια....δηληδη δεν χανετε η επιλογη...
-
redmi 4x
Μήνυμακαλησπερα. ενω εχω ορισει ως προεπιλεγμενη εφαρμογη για να ανοιγει το αρχεια μουσικης και βιντεο(εφαρμογη vlc player) το τηλεφωνο εξακολουθει να ανοιγει ολα τα αρχεια με την ''μουσικη'' εφαρμογη. απεγκατεστισα το vlc...εκανα εκαθαριση μνημης κτλ αλλα παλι το ιδιο. εχω την miui global 9.6.4.0 stable καμια λυση παιδια?