Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 79.
-
Παράθεση από BanditGR: “Είναι μια ένδειξη το AIDA αλλά μπορεί και αυτό να γίνει spoof. Το καλύτερο είναι fastboot oem device-info από fastboot και εκεί φαίνεται όλη η...ψεύτικη αλήθεια, κοινώς και αν ο bootloader είναι κλειδωμένος και ποιο είναι το μοντέλο της συσκευής κτλ κτλ. ” Καλημέρα και πάλι. έχω τη συσκευή στα χέρια μου. με το fastboot oem device-info δεν μου βγάζει και πολλά.
-
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια, αύριο θα το έχω στα χέρια μου και θα ενημερώσω σχετικά για να δούμε τι λύσεις έχουμε.
-
Παράθεση από makisfz: “@Savvakos έχεις το prime για αυτό δεν έχει βγει global Rom, μόνο για το α5 με τον 425 έχει βγει global Redmi Note 3 pro ” Τι λύσεις έχω για ελληνικά;;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Savvakos: “Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση για σιγουριά περισσότερο. Έχει παραλάβει ένας φίλος το Redmi note 5a από εξωτερικό με κινέζικη ρομ. Μπορώ να εγκαταστήσω την global χωρίς να ξεκλειδώσω τo bootloader;;; ” Ανεβασε ένα screenshot να δούμε ποια rom εχει ... και βλέπουμε για το τι μέλλει γενέσθαι ” Βοηθάει;;
-
Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση για σιγουριά περισσότερο. Έχει παραλάβει ένας φίλος το Redmi note 5a από εξωτερικό με κινέζικη ρομ. Μπορώ να εγκαταστήσω την global χωρίς να ξεκλειδώσω τo bootloader;;;
-
Καλημέρα. Προσπαθώ να κατεβάσω το update για Note pro ,από το κινητό η από το το link και μου δημιουργεί πρόβλημα. Σταματάει και στις δυο περιπτώσεις στο 83% και μετά βγάζει error.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Savvakos: “Καλησπέρα, Μου ήρθε ενημέρωση για update αλλά απο xiaomi.eu Την κάνω ή όχι;;; ” Δεν είχες λάβει το mail που μοιράσαμε εχθές με το zip για την ενεργοποίηση των δικών μας ΟΤΑ updates ? Πρέπει να κάνεις flash το zip που στείλαμε στο VIP mail ώστε να λαμβάνεις δικά μας ΟΤΑ. Διαφορετικά όταν λάβεις το mail με την 7.8.31 ROM, θα την κάνεις flash και από εκεί και μετά θα λαμβάνεις αυτόματα ΟΤΑ Updates. ” Όχι , δεν έχω λάβει κανένα mail. Επομένως περιμένω …
-
Καλησπέρα, Μου ήρθε ενημέρωση για update αλλά απο xiaomi.eu Την κάνω ή όχι;;;
-
Καλησπέρα. Πριν απο λίγο το κινητό, άρχισε να βγάζει το παρακάτω σφάλμα. Από μόνο του, χωρίς να έχω κάνει κάτι, και ενώ το ακυρώνω, ξαναβγαίνει. Το έκανα επανεκκίνηση και μέχρι στιγμής δεν το κάνει. Ξέρετε τι μπορεί να είναι;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42322/ =============== Σεπ 1st 2017, 2:45pm =============== Μου ήρθε ενημέρωση για udate αλλά από xiaomi.eu Το κάνω η όχι;;;;
-
Καλησπέρα. Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος. Υπάρχει πιθανότητα το mi note pro, να πάρει την δυνατότητα του ανοίγματος της οθόνης με το διπλό άγγιγμα; Είναι κάτι που είχα στο προηγούμενο τηλέφωνο μου ( oppo find7) και ήταν πολύ εξυπηρετικό. Όπως και το κλείδωμα με διπλό άγγιγμα, αλλά αυτό δεν το βλέπω και πολύ πιθανό . Ακόμα έχω να αναφέρω και ξαφνικά reboot με την 9αρα. Από την αρχή που την έβαλα ( πριν δυο εβδομάδες) και στο τελευταίο update μου το έχει κάνει 3 φορές συνολικά.
-
Καλησπέρα, πέρασα την νέα εχτές. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Το θέμα μου , οι ειδοποιήσεις που το κουβαλάω απο την 8αρα( πότε χτυπαέι πότε όχι). Και έχω παρατηρήσει το εξής: Όταν καλεί κάποιος και ξεκινάει να χτυπάει, κάποια στιγμή κάνει μια διακοπή ο ήχος και μετά συνεχίζει. Στα υπόλοιπα πετάει. Μπράβο για την καλή δουλειά!!!!
-
Καλησπέρα και απο εμένα. Απο εχτές πέρασα την διορθωμένη 9αρα. Αρχικά όλα καλά. Στη χρήση όμως σήμερα διαπίστωσα ότι η μπαταρία δεν είναι και στα καλύτερα της. Με το θέμα των ειδοποιήσεων δεν τα πάμε και πάρα πολυ καλά όπως και με την 8αρα. Ελπίζω ότι ολα θα φτιαχτούν σιγά σιγά. Μπράβο σε όλους για το μεράκι και τη δουλειά!!!!!
-
Παράθεση από Theodoros Triandafillidis: “Σε Mi Note Pro οπως κ να την βαλεις δεν λεει να ανοιξει..... ” και στο δικό μου το ίδιο. Δεν ανοίγει. κολλάει στο mi.
-
Παράθεση από stauros2653: “εχουμε δηλαδη 2 ρομ και διαλεγουμε με αρωμα η χωρις? μπερδευτικα καπως.. ” Μόνο για αυτή τη φορά. Μετα μόνο άρωμα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ανάλογα με ποιο Root manager έχεις να τον απεγκαταστήσεις από την εφαρμογή του, και να κάνεις και πάλι flash την Rom. ” Δεν έχω κάνει Root.
-
Καλησπέρα και από εμένα. Από εχτές έχω βάλει την άρωμα με απόλυτη επιτυχία. Μπράβο στους δημιουργούς. Με τη ρομ τώρα αντιμετωπίζω κάποια θέματα. Το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις απο messenger συνεχίζουν. Δε ειδοποιεί ηχητικά!! To mi band δεν ειδοποιεί ποτέ στις κλήσεις και όποτε θέλει στις υπόλοιπες εφαρμογές. και διαπίστωσα μεγαλύτερο ποσοστό κατανάλωσης του bluetooth. ( είναι όλη μέρα ανοιχτό, όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις της ρομ) Έχω χειρότερη μπαταρία από την 7.5.25. Και τέλος επέστρεψ…
-
@gkalen, Καλημέρα,η απλή μπαίνει κανονικά.Ναι σε Leo. Όλη η διαδικασία προχωράει κανονικά. Λέει ότι έκανε την εγκατάσταση άλλα όταν κάνει επανεκκίνηση δεν προχωράει τίποτα. Από ότι θυμάμαι επέλεξα: unroot dolby atmos twrp opera & dolphin χωρίς mi browser messenger Aυτά... τα άλλα όπως τα έβγαζε. Σ αυτή την έκδοση *7.6.15 υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις ηχητικές ειδοποιήσεις.
-
@gkalen Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έκανα έτσι ακριβώς, αλλά μετά την επανεκκίνηση κολλάει στο logo mi. Το δοκίμασα 2 φορές. Τώρα βάζω πάλι την απλή.
-
Καλημέρα. προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση την άρωμα, με factory reset , και κολλάει στο logo του mi. Κάνω κάτι λάθος;;;
-
Καλημέρα. Εγώ έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις στο mi note pro μου. Ενώ έρχεται η ειδοποίηση, τις περισσότερες φορές δεν ηχεί. Το ίδιο αλλά πιο σπάνια έκανε και στην προηγούμενη έκδοση. Έχει κανείς άλλος το πρόβλημα αυτό; Υ.Γ Ούτε ο ήχος κλειδώματος ακούγεται!!